Evet çok güzel bir cevap ama bahsettiğim insanlar yakın akrabalarımız haliyle görüşmemek mümkün değilKimseyle gorusmeyerek
Yakin akrabalara bir cozum yok maalesefEvet çok güzel bir cevap ama bahsettiğim insanlar yakın akrabalarımız haliyle görüşmemek mümkün değil
İnanın çok denedim ama sanki hafızaları siliniyormuş gibi tekrar tekrar soruyorlar.Başlığa ithafen; canımız ne zaman isterse.. deyip konuyu kapatıyorsunuz.
Seni ilgilendirmez, şuan düşünmüyoruz daha çok yeni evliyiz vb. Söyleyin. Veya hiç görüşmeyin.. Kırmamaya çalışırsanız kırılırsınız ..İnanın çok denedim ama sanki hafızaları siliniyormuş gibi tekrar tekrar soruyorlar.
bu işler istekle değil vakti geldiğinde oluyor diyip konuyu kapatın ,inşallah en kısa zamanda evlat kokusunu tadarsınızHerkese merhaba
Eşimde ve bende olan sağlık sorunları nedeniyle henüz çocuk sahibi olamadık. Evleneli neredeyse 1 yıl oldu ve tedavi oluyoruz. Bu sorundan kimseye bahsetmek istemedik ama özellikle yakın çevremizin sürekli hadi çocuk yapmıyor musunuz demesinden çok sıkıldım. Gerçekten artık birine patlayabilir ve kalp kırabilirim. Zaten üzücü bir durumun içerisindeyiz. Nedense herkes üzerine vazife olmamasına rağmen merak içerisinde bu soruyu soruyor. Bende şuan aşılama tedavisi gördüğüm için bu başlık altına yazmayı uygun gördüm. Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Aileden olmayan insanlara bu şekilde cevap verebiliyorum onlarda anlıyor. Yakın olan aile üyelerine de böyle denmiyor ki. Gülümseyerek kibarca sizi ilgilendirmeze getiriyorum lafı nafile.Sana ne
Size ne
Canımız ne zaman isterse
Derdi sizi mi gerdi
Yapmıcaz
Vs gibi kişisine göre cevaplar yeterlidir.
Olmasın vallaOnlar bu kadar hadsizse siz de azıcık kalp kırabilirsiniz. Bana da soruyorlardı her seferinde misliyle karşılık veriyordum oh iyiki de yapmışım. İçimde kalıp dert mi olsun.
Amin inşallah teşekkürler.bu işler istekle değil vakti geldiğinde oluyor diyip konuyu kapatın ,inşallah en kısa zamanda evlat kokusunu tadarsınız
Hatta üst üste soran bi kadına "kocam içime boşalmıyor" demiştimOl
Olmasın valla
Valla ben aile üyelerine de bunları söylüyorum. Daha üsteleyen olursa bizim yerimize siz yapın diyorum.Aileden olmayan insanlara bu şekilde cevap verebiliyorum onlarda anlıyor. Yakın olan aile üyelerine de böyle denmiyor ki. Gülümseyerek kibarca sizi ilgilendirmeze getiriyorum lafı nafile.
Yetmiyor bu cevap kimseye. Bir sorun var ve mutlaka öğrenmeliyim diye sormaya devam ediyorlar. Karşı tarafı kırabilecekleri umurlarinda bile değilBirinin çenesini kapatsan ertesi gün yeniden türüyorlar malesef...
Düşünmüyoruz erken dersin bir süre idare eder..
İnanmıyorumHatta üst üste soran bi kadına "kocam içime boşalmıyor" demiştim
Resmen insanı çileden çıkarıyorlar demi. Benimde sabrım tükenmek üzere böyle cevaplar vermeme az kaldı belki kolay bı yolu vardır diye sorayım dedim ama insanlar bundan anlıyor terslenmeyi hakediyorlar.Hatta üst üste soran bi kadına "kocam içime boşalmıyor" demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?