• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman düzelcem bnde ki aşk mi takıntı mi

istedigin zaman düzelebilirsin

iki secenegin var
1. gecmiste yasamak
2. ani yasamak

olmus bitmis.. olacagi varmis. ister üzül ister agla birsey degismeyecek.
gecmisi düsünmek istiyorsan ozaman kendi kendine acimak olayi dramatize etmek icin degil.. ders cikarmak icin düsün sadece. senin degerli olman kimseye veya olaylara bagli degil. sen kendi degerini ögren..kendini degerli bil cunku öylesin.

Bunlari biliyorum. Sızlanmak sorgulamak fayda etmiyor ama elimde olmuyor kafamn içinde zaten söyledikleri çinliyor.sadece iyi değilim düşünemiyorum onu ozlemiuom konuşmak istemiyorum.su anda bu hissettiklerim beni kırdığı için mi yoksa aşık mi değilim onu bile bilemiyorum.ama içimde ki acı duruyor.

Bu çok normal canım. İnsan bu şekilde ayrıldığında sevmese bile çok seviyorum ayrılamam zanneder. Şükürki sen bunu bile düşünmüyorsun. Kendi hayatını başkalarının yönetmesine izin verme. Bunu da aynada kendine tekrarla. Herşeyin senin için daha güzel olacağına inanmalısın. Ki zaten öyle olacak. Etrafına bakmayı bilirsen aslında çok güzel enerjileri çekeceğini de görürsün.

Back
X