Ne zaman düzelicem ben?

İyi hissetmek diye bir kitap var okuyabilirsiniz, Allah şifa versin inşallah

Terapiye gitmenizi önermiştim bir önceki yorumumda. Bu konuda kapalısınız sanırım. Tülay Kök'ü duymuş muydunuz? Muhteşem bir psikolog. Youtube'dan günde 1-2 videosunu izleseniz bile hayatınızda çok şey değişecektir eminim. Aynı süreçten geçtim

Terapiye gitmenizi önermiştim bir önceki yorumumda. Bu konuda kapalısınız sanırım. Tülay Kök'ü duymuş muydunuz? Muhteşem bir psikolog. Youtube'dan günde 1-2 videosunu izleseniz bile hayatınızda çok şey değişecektir eminim. Aynı süreçten geçtim
Çok teşekkğrler sevgili S siire ,
Terapiye gitmem şuan cok zor. İlaçlarımı düzgün içip atlatmaya calısıyorım.
Siz ne gibi bir durum atlattınız? Ve nasıl geçti acaba
Aslında şuan manevi hicbir sıkıntım yok beni engelleyen tek şey depresyon. Onun geçmesini bekliyorum

Merhaba arkadaşlar.
Psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorum.
Sabah akşam risperdal ve lityum kullanıyorım.
öğlen akineton.
Ama hala ağır depresyonum var. Hiçbişey yapasım yok. Sadece uyumak istiyorum.
Lityym değerim 1 hafta once 0,72 ydi.
Benzer durumu yaşayan arkadaşlar, ne zaman düzeldiniz?
Reçetemde duygudurum bozukluğu yazıyor.
Litfen bana yardım edin, 7 aylık bebegim var, ona bakamıyorum….
Lütfen konum burda açık kalsın diğer yerde dönüş alamadım
Merhaba, uzun süredir bende lithium kullanıyorum ve beraberinde kombine ilaçlar da alıyorum. Kendimi iyi hissetmeye başlamam en az 4 ay sürdü ( ilaçları kullanmaya başladıktan sonra) sizde doğum sonrası hormonlar vs de işin içine giriyor süreç belki daha karmaşıktır bilmiyorum ama öncelikle kendinize bir amaç belirleyin . Örneğin bu bebeğiniz olsun, kendinizi onunla bile isteye mecbur edin , yani ona bakmak zorunda olduğunuz değil ona aşkla istekle bakmak istediğiniz için ilgilendiğinize inanın. O sizi dünyada en mutlu eden şey olsun, sorumluluk değil mutluluk kaynağı olarak bakmaya çalışın. Depresyon ve bebek bir arada belki daha zor geliyordur ama amaçsızca depresyonda olmak inanın daha zor, dönem dönem hayata devam etmek için sebepler aradığım çok oldu, sizi hali hazırda hayata bağlayan bir bebek var :) krizi fırsata çevirin..

İlaçla iyileşme 6-9 ay minimum. Sakin olmaya çalışın. Geçmesini beklemeyin her gün. Diri tutarsiniz böyle yapınca. Bir gün geçecek. Samimi olarak yardım isteyin Allah'tan. İlaç ve gönülden dua gerçekten işe yarıyor

Umarım ilaçları düzenli alıyorsunuzdur bir kaç ay ile normale dönmek beklenemez yavas yavas etkisini gösterir ve en az 6ay bu süre içinde doktor takviye yapabilir yada ilacı değiştirebilir bana paxera iyi gelmişti ama mücadeleci olun zamanla düzeleceğinizi unutmayın...

İyi hissetmek adlı kitabı
Merhaba arkadaşlar.
Psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorum.
Sabah akşam risperdal ve lityum kullanıyorım.
öğlen akineton.
Ama hala ağır depresyonum var. Hiçbişey yapasım yok. Sadece uyumak istiyorum.
Lityym değerim 1 hafta once 0,72 ydi.
Benzer durumu yaşayan arkadaşlar, ne zaman düzeldiniz?
Reçetemde duygudurum bozukluğu yazıyor.
Litfen bana yardım edin, 7 aylık bebegim var, ona bakamıyorum….
Lütfen konum burda açık kalsın diğer yerde dönüş alamadım
İyi hissetmek… okumanızı tavsiye ederim, sadece bir kişisel gelişim kitabı değil. Kitapta da anlattığı üzere sizin sorununuzu yaşayan çoğu kişide antidepresanlardan daha kalıcı ve yüksek performans göstermiş bir kitap ve psikologlar da kullanıyor. Ben de şahit oldum bu kitap ile iyileşmelere, bende de çok güzel etkileri oldu. Düzenli uygulayın da tabi, kalıcı şekilde iyileşeceksiniz🙏🏻

Merhaba, uzun süredir bende lithium kullanıyorum ve beraberinde kombine ilaçlar da alıyorum. Kendimi iyi hissetmeye başlamam en az 4 ay sürdü ( ilaçları kullanmaya başladıktan sonra) sizde doğum sonrası hormonlar vs de işin içine giriyor süreç belki daha karmaşıktır bilmiyorum ama öncelikle kendinize bir amaç belirleyin . Örneğin bu bebeğiniz olsun, kendinizi onunla bile isteye mecbur edin , yani ona bakmak zorunda olduğunuz değil ona aşkla istekle bakmak istediğiniz için ilgilendiğinize inanın. O sizi dünyada en mutlu eden şey olsun, sorumluluk değil mutluluk kaynağı olarak bakmaya çalışın. Depresyon ve bebek bir arada belki daha zor geliyordur ama amaçsızca depresyonda olmak inanın daha zor, dönem dönem hayata devam etmek için sebepler aradığım çok oldu, sizi hali hazırda hayata bağlayan bir bebek var :) krizi fırsata çevirin..
Merhaba, öncelikle yazdığınız için çok teşekkür ederim. Doktor yaklaşık 2 ay once ilaçlarımı değiştirdi benim de lustral lityum ve rexapin alıyorum. İlk halime göre çok iyiyim sorumlulklarımı yerine getirebiliyorum lakin sanki içimde heves yok. Önceden ne biliyim spor yaprdım gezmek isterdim en basitinden maske yapardım şimdi sadece ev içi sorumluluklarımı yerine getiriyorum cocuguma bakıyorum vs. İstekler de yerine gelir değil mi? Böyle kalmaktan korkuyorum. İçten içe tam anlamıyla iyileşeceğimi biliyorum ama yine de korkum var. Hayat dolu olmak yaşama sevinci ne kadar önemliymiş meğer her gece dua ediyorum tekrar kazanmak için

Merhaba, öncelikle yazdığınız için çok teşekkür ederim. Doktor yaklaşık 2 ay once ilaçlarımı değiştirdi benim de lustral lityum ve rexapin alıyorum. İlk halime göre çok iyiyim sorumlulklarımı yerine getirebiliyorum lakin sanki içimde heves yok. Önceden ne biliyim spor yaprdım gezmek isterdim en basitinden maske yapardım şimdi sadece ev içi sorumluluklarımı yerine getiriyorum cocuguma bakıyorum vs. İstekler de yerine gelir değil mi? Böyle kalmaktan korkuyorum. İçten içe tam anlamıyla iyileşeceğimi biliyorum ama yine de korkum var. Hayat dolu olmak yaşama sevinci ne kadar önemliymiş meğer her gece dua ediyorum tekrar kazanmak için
Sizi çok iyi anlıyorum, keyifle açıp bir film izlemeyi istemek aylarımı almıştı . İnanın başaracaksınız , sorumluluklarınızı yerine getirebiliyor olmanız çok güzel bir ilerleme , zamanla isteğiniz yeniden gelecek . Sabredin 💕

Çok zor bir son 4 sene geçirmiş biri olarak diyebileceğim tek şey ilaçla bile zamana ihtiyacın var. Benim kendimi iyi hissetmem bi 6 ayımı falan almıştı ilaçla. Şuan bırakalı birkaç ay oluyor beklryin sabredin derim

Çok zor bir son 4 sene geçirmiş biri olarak diyebileceğim tek şey ilaçla bile zamana ihtiyacın var. Benim kendimi iyi hissetmem bi 6 ayımı falan almıştı ilaçla. Şuan bırakalı birkaç ay oluyor beklryin sabredin derim
Sonunda geçicek olması tek umudum umarım 6.aydan önce geçer. Teşekkürler yorum için💖

Sizi çok iyi anlıyorum, keyifle açıp bir film izlemeyi istemek aylarımı almıştı . İnanın başaracaksınız , sorumluluklarınızı yerine getirebiliyor olmanız çok güzel bir ilerleme , zamanla isteğiniz yeniden gelecek . Sabredin 💕
Desteğiniz için teşekkür ediyorum💖💖 sabretmekten baska carem yok☹️🤲🏼🥰

Back
X