portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
hiç süründürmedim.hemen evet dedim..deli gibi aşıktım zaten..
1,5 sene boyunca geri çevirdim erkek arkadaşımın teklifini...
benim için aşktan önce güven geliyor durum böyle olunca önce güvenmek istedim...
yaptıklarına aşık olmamak elde değildi nasılsa
2 yıldır tanıyordum zaten çok karakterli düzgün biri olarak görüyordum. Açıldığında çok şaşırdım ben abi muhabbeti yapıyordum onaSonrasında hiç düşünmedim kabul ettim çok aşıktım, aşığım, aşığız
Başta hiçbir şey hissetmiyordum ve biraz tanımak istedim 1 ay boyunca konuştuk sonra evet dedim şimdide 2 senedir beraberiz iyikide evet demişim :)
Tanıştık, tanıştıktan 21 gün sonra evet dedim 3.5 yıldır beraberiz sevgilimle..
1.5 yil boyunca görüstük,sevgili gibi konustuk mesajlastik ama evet demedim,hayir da demedim.o beni hep sevgilisi gibi gördü vazgecmedi hic.sonra evet dedim ve sevgili olarak da 1 yil sürdü,simdi ayriyiz
Geçen kasım ortası beraberliğe başlama teklifi ile geldi.Tam 1.5 ay hayır dedim.Aslında garip bir şekilde yalnızca dilim -hayır-diyordu,ama nedense birşey beni tutuyordu.1.5 ay pes etmedi ama cevabım da -evet-e dönmedi.Sonra yılbaşı gecesiydi,ailem uzakta olduğu için yanlarına gidememiştim,yalnızdım.Yeni bir yıla tek başıma giriyor olmanın hüznü vardı biraz da.Tam 12'ye 5 kala mesajı geldi.''2011'de seni ikna etmeyi başaramadım''.Sonra tam 10 dakika sonra 12'yi 5 geçe bir mesaj daha geldi.''Şimdi 2012'ye girdik,bu yılı ve bundan sonraki tüm yılları seninle geçirmek istiyorum...''Ve ben de 2012'nin ilk dakikasında 1.5 aydan sonra -evet-dedim.10 ay sürdü,şimdi ayrıyız
tebrikler :) nasıl tanıştınız peki ve nasıl evet dedin?
neden ayrıldınız peki?
Annesi canım,yani en temel sebebi annesicok guzel bi hikayeniz varmıs :) neden ayrıldınız ki?
Ne kadar konusmustunuz peki tekliften once?
Annem kuzenimin toplantısına gitcekti
banada gel dedi bende yok ya yarın cumartesi ben uyucam dedim
neyse sonra sabah oldu ve gitmeye karar verdm( iyi ki de gitmişim)
Kuzenim ben annem kuzenimin okuluna gittik
annem toplantıya girdi bizde kuzenmle bahçede oturuyorduk
sonra okulun bahcesine arabayı kaydırarak biri girdi baktım ve bu ne ya havalı diye düşünmüştüm.
Tabi biz orda tanışmadık.
Ondan sonraki gün yani pazar günü kuzenim sevgilisiyle profiloya gitcekti
annem tek göndermiyor benimle gelirmisin dedi bende tamam dedim gittik(28.12.2oo8 Pazar)
sonra kuzenimin sevgilisinin yanında bi çocuk daha gelmiş yani benimm aşkmm :)
Tam oturcaktım beni oturacağım sandalyeyi çekti
kendi oturdu bende sinir oldum sinirden kızarmştm
Neyse sonra arkadaşına benim anlamayacağım şeklide yani tersçe çıktığı varmıymış sorsana dedi
sonrada arkadaşıda bana nuray çıktığın var mı dedi
bende yok dedim tabi aşkımda sevinmiş olmadığını duyunca
bunu sonradan anlatmıştı
orda normal konuştuk falan tabi o sıra aklımdan bile geçmiyo sevgili olacağım.
Sonra bizi evin yakınına bıraktılar gelirkende ben msnini istemediğim halde kuzenim , emre nuray senin msnini istiyor dedi
oda verdi msnini ekledm konuştuk benden hoşlandığını söyledi ve çıkma teklifi etmişti.
Bende bilmiyorum düşünmem lazım dedim.
Çaktrmayın bende az da olsa hoşlanmaya başlamıştım ama gıcıklık değil mi 21 gün bekletmiştm
Sonra bu 21 gün içinde bikaç kere arkadaş olarak buluşuyorduk.
Buluştuğumuz günlerden bir gün (17.o1.2oo9 Cumartesi) ambiansa(Nargile cafe) gitmiştik
bana cevabını ver artık sana süprizim var dedi
bende hemen sazan gibi atlayıp evet dedim ne evet dedi kabul ediyorum dedim :)
Kabul ettiğimde gözlerinin içi gülüyordu, ben de çok mutlu olmuştum :)
Veeee çıkmaya başladık. 3.5 senedir beraberiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?