- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Güvenini nasıl kazandı peki :)
inan bende sebepten hic bir zaman emin olamadim.cünkü benimle net bir sekilde konusmadi ayrilirken.hatta simdi neden böyle yapiyorsun diye sorsam ben bitti demedim ki der.
cok karisik bir hikaye anlayacagin...forumda bununla ilgili bir konu acip uzun uzun anlatmistim,zamana biraktim artik.
Annesi canım,yani en temel sebebi annesiOğlunu paylaşamayan anne maskeli insafsızların biri işte,o kadar çok ki böylesi...
mutluluklar efendim :)10 senedir tanıyordum fakat ayrı ayrı yerlere savrulmuştuk.hatta unutmuştuk birbirimizi neredeyse.. daha sonra bir gün başladı..3 ay kadar konuştuk.. daha sonra hemen 5 ay içinde evlendik..
pes etmeyerek, gerçekten istediğinin ben olduğumu belli ederek...
kendisi çok çapkındı vakti zamanında ( hoş arada yine kafasına bir vurmak gerekiyor)
ve kabul edemezdim..
ben ciddi ilişkiyi seven bir kadınım :) yani belki yaşım küçük ki o zamanlar çok daha küçüktü ama laf olsun diye bir birliktelik yaşamak bana göre değildi... ciddi olmalı seviyeli olmalıydı...
işte kendisi de tam zıttı olunca, iki günde bir sevgili değiştirince zor oldu hayatlarımızın birleşmesi
ama oldu, iyi ki de olmuş
hemen evet demedim önce teklif böyle olmaz diz çök dedimherkesin önünde diz çöktü öyle evet dedim
5 aydır tanışıyorduk, 1-1.5 ay kadar kaçtım, kabul etmedim, sonra evet dedim :)
Cikma teklfini ben ettim erkek arkadasima
11 gun sonra kabul cevabi aldim
3.5 yildir beraberiz
ilk adimi sen attin demekkk :)
zorla tanıştırırdık ikimizde aman tanışalımda kurtulalım diye tanıştık ilk gün gayet rahat tanıştık konuştuk. Eve dönüyoduk arabadan inmeden önce biran önce insemde bitse bu iş diyodum ki görüşecekmiyiz dediynce bi kaldım bilmiyorumki dedim. Bence görüşelim dedi biraz daha kendiliğinde ne olacağı belli olur dedi. Ve sonraki gün buluştuk gayet rahattık kasmadık kendimizi. Yemek yedik oturuyoruz. Elini uzattı elimi tuttu elini tutsam benimle olurmusun elimi bırakmıyacaksan eğer olurum dedim kalktı ve sarırdı bana bırakmıyıyacağını söyledi. Şimdi evliyiz. ÇOK SEVİYORUUUUM.
Ne kadar suredir berabersiniz :)
İnşallah ben de bir gün hikayemin sonuna ''şimdi evliyiz'' yazarım
Allah mutluluğunuzu daim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?