Ne zaman evlencen diyen teyzelere ne diyosunuz?

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
arkadaşlar 26 yaşındayım. çalılşıyorum. Artık düğüne nişana gitmek sorun olmaya başladı. Herkes ne zamN evlenceksin senin bu günlerini ne zaman görcez. Hey Allah ım ya. Şeytan diyo sevgilim vardı ama bana şunları şunları yaptı ayrıldım. Düzgün adam bul da evleniyim. Böyle cevap vercem sonunda. Sanki ben istemem. Annemde sevgilin var mı merak ediyolarda soruyolar diyo.

Bende birine eğitimine öncelik verdim dedim. Birine nasip hayırlısı diye geçiştirdim. Çok sinir bozucu :/ siz ne zaman evlendiniz? Ben çok mu geç kaldım. Bu tarz sorulara en güzel ne denir :/

Yoo yasin buyuk sayilmaz. Nasip kismet de gec insanlar kotu niyetten degil laf olsun diye sorarlar bunu. Sevgilin olsa nisan ne zaman, nisanlansan dugun ne zaman, dugun olsa cocuk ne zaman, cocuk olsa ikinci ne zaman. O sorular bitmez yani alis sorulara

Doğru diyosun böyle ortamlara çok girmediğim için yabancıyım ve daral geliyor.

"Siz evlendiniz de noldu, nirvana da mi geziyosunuz" de. Te allam ya gobek atmaya mi meyilliler anlamiyorum ki. Umarim ilerde yasamam bunlari ya. Ben dayanamam laf soyleyiveririm cunku.

Cidden sinir bozucu bi de böyle gözünün içine bakıyor senin ne zaman diye. Hey Allah ım sanki sevgilim olsa hemen diycem evet şu zamana düşünüyoruz diye

hehe evet bazende. Adam varda bizmi evlenmedik diyorum. Böyle olmak gerekiyor napalim. Bende 27 yasindayim, son 3 yildir yalnizdim. Suan 2,5 aylik bir iliskim var henüz yeni hemen evlenmekte istemiyorum acikcasi. Ama samimi olayim olmayayim ilk denen sey sunlar: seninkine ne zzaman gelecegiz, bence evlen artik, zamani gelmedi, cok bekleme cok düsünme. Evlenecek insani bulmus olsaydim, evlenmeye karar verseydim evlenmezmidydim acaba?! Bizim milletimiz bayilir baski kurmaya, herseye karismaya cok merakli bir milletiz. Kulaklari tikayacagiz artik. Evlenmek icin evlenilmez

Evlenmeyi düşünmüyorum, daha büyük hedeflerim var de.
Ben çocuk soranlara direk çocuk istemiyorum diyorum valla. Halbuki vakti gelince istiyorum ama insanlarla bu tur muhabbetlere girmek hoşuma gitmiyor.

Evlenmeyi düşünmüyorum, daha büyük hedeflerim var de.
Ben çocuk soranlara direk çocuk istemiyorum diyorum valla. Halbuki vakti gelince istiyorum ama insanlarla bu tur muhabbetlere girmek hoşuma gitmiyor.

Ben eğitimime öncelik verdim beklediğim sınavım var dedim. Ya bi de olsa bile ona orda diycem sanki. Şeytan diyo aç say tüm ilişkilerini kalakalsın. :)))

Bana da sormuslardi bir kere...

"Bilmem ki" demistim kadin kalmisti oyle. Alismis tabii nasip kismet demeye.

Biri de evlendikten sonra cocuk sormustu bende dedim ki "aaa sahi cocuk yapmamiz gerekiyordu degil mi unutmusum ben onu yaa :KK57: :-) bu yuz ifadesiyle dedim tabii)

Kadin da aynen boyle :110:

Aciklama yaparsan ardi arkasi kesilmez soyliyim. Cunku bu sorular evlensen de bitmeyecek.

Cidden sinir bozucu bi de böyle gözünün içine bakıyor senin ne zaman diye. Hey Allah ım sanki sevgilim olsa hemen diycem evet şu zamana düşünüyoruz diye
Evliligi eskisi gibi saniyorlar. Artik kolay degil adam gibi adam bulup da ömrünü adamak. Gorucu usulu de rafa kalkmak uzere olduguna gore secenek kalmiyor bize. Sirf bunlara inat 40 a kadar evlenmiycem dügün beklesin dursunlar intikam vakti:KK53:

Yasin daha genç canım artık 30 dan sonra evlenmek normal boşver sen onlari.
Şimdi ben sana boşver diyorum da o sorular bitmiyor zaten. Bana da bebek soruyorlar acayip sinir oluyorum. Hayır size ne benim özel hayatımdan ben size ne zaman sevistiginizi soruyor muyum. Sanki çocuk olsa saklayacagim.

Bana da sormuslardi bir kere...

"Bilmem ki" demistim kadin kalmisti oyle. Alismis tabii nasip kismet demeye.

Biri de evlendikten sonra cocuk sormustu bende dedim ki "aaa sahi cocuk yapmamiz gerekiyordu degil mi unutmusum ben onu yaa :KK57: :-) bu yuz ifadesiyle dedim tabii)

Kadin da aynen boyle :110:

Aciklama yaparsan ardi arkasi kesilmez soyliyim. Cunku bu sorular evlensen de bitmeyecek.

Ay Haklısın valla ya. Nasip kısmet diyip geçiştirmek en kolayı gibi geliyor. Bilmem ki de güzelmiş Zaten çok nadir giriyorum öyle ortamlara Sırf o kadınlar yüzünden onu da yapmıycam valla :p

Back
X