Ne zaman evlenicez biz ya?

Umutsuzponcik

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
6
1
1
30
Arkadaslar merhaba 8 aylık bi iliskim var. Sevgilim benimle ciddi ben ailesiyle tanistim o da benim ailemle tanisti. Iliskimiz gayet kusursuz cok sukur iyi gidiyo ama babam artik baski yapmaya basladi iyice ve moralim cok bozuluyo. Sevgilimin isi durumu iyi. Oyle ev parasi dugun parasi beklemelik askerligi vs biseyi de yok. Sizce ne bekliyo olablir hala evlenme teklifi yok. Erken mi yoksa babamdan dolayi ben mi acele ediyorum 24 yasindayim sevgilimde 27. Cvplarinizi bekliyorum tesekkurler.simdiden. yani bende acelelik bi durum yok babamdan dolayi boyleyim sadece

Erken tabi yahu tanıyin birbirinizi biraz daha 8 ay olmuş alt tarafi. Ailelere bile söylemek için erken.

Yaşlarınız normal sayılır ama daha 8 aylıkk tanıdığınız biriyle evlenmeniz sizce ne derece doğru?
Ne zaman evlenicez yerine kendinize bunu sorun bence.
Bu forumda 8 9 ayda tanışıp evlenn hatta hamile olan bile var kızzzz niyeti ciddi ola 2 ayda eder teklifi:))) arada gazda vereyim:D

Daha 8 ay olmuş, insan 8 yılda bile zor tanıyor kaldı ki 8 ay. Yangından mal mı kaçırıyor babanız ?

Daha erken aceleniz ne, gezin tozu. Babanız bu kadar mı bıkmış sizden de sıkıştırıyor. En güzel günleriniz tadını doya doya çıkarın. Evlenince bu günleri mumla ararsınız

Babanızı tanımıyor muydunuz? Ortada bısey yokken aılelerı işin içine sokup sonrada taraflardan bırıne "hadı hadı nezaman evlencez" baskısını hıssettırmek hoş bişey değil. Bekleyin.

Sor bakalım bi ne zaman evlilik düşünecekmiş bunu soramıyosan daha vakti gelmemiştir canım:eek:

Şimdi sevgilinin yerine koyayım kendimi, kızın ailesi biliyor, gayet rahatız, konuşmada buluşmada falan sorun yaşamıyoruz, niye evleneyim bu kadar kısa sürede? O ayrı kalmalar iyice bunaltacak ki evlencem.
Benim mantıkla 3-5 sene daha gelmez o evlenme teklifi

3 ayda evlenme teklifi alıp birinci yılımız tam olarak dolduğunda söz,tanışma.nişan bir ara olmuş biri olarak söylüyorumki bence acele ediyorsun. Ben eşimi resmen 1 sene sonunda tanıştırdım. Tanıştırmak için acele etmişsiniz. Okadar hızlı olmasına rağmen 4 ay toplamda 1 sene 4 ayda evlendim. Bana sorsan okadat acele etmezdim. Ki yüz kere düşündüm. Ben kaç kere vazgeçtim güvenemedim. Bu kadar hızlı evlenmiş biri olarak bile bence siz çok acelecisiniz.zaten tanıştırıp ilk adımı çok erken atmışsınız. eğer derseniz bu kadar neden hızlj evlendin madem. Ama oda başka şehire gidicekti evlenin gidin bakarım size diyen babası sebpti. Yani eğer gitmeseydi en az 2 sene daha beklerdim.Bir anlık karardı. Ben uzak şehirden ilişki yürütemezdim. Pişmanmıyım asla. Ama bu sizin pişman olmıyacağınız anlamına gelmiyor. Aceleniz yoksa tanıyın birbrinizi. Ailesini araştırın. Gerçekten sadece eşinizle eğlenmiyorsunuz. Kaynana kayınpeder önemli vede eşiniz anneci babacımı iyi gözlemleyin. Ben 1 sene tek baktığım buydu vede şükür huyu değişmedi. Evlilik çok zor gerçekten. bu arada sıkboğaz ederseniz ters teper bilginiz olsun. Siz geri çekin kendinizi. Erkekler boğulmaktan hoşlanmaz. Siz istemiyor gibi durursanız çok hızlı oldu derseniz o boğulmuş hissetmez ve duygularını daha güzel ifade eder. Mutluluklar dilerim.

Bunun belli bir zamanı yoktur ki
İki tarafta hazır hissettiğinde gerçekleşir zaten
Eşim bana tanıştıktan iki hafta sonra teklif etti ben iki yıl sonra cevap verdim :KK53:

Sizi tanimayi bekliyordur...
İnsan 8 ayda biriyle hayatini birleştirmeye nasil karar verir aklim almiyor zaten, 8 aydir tanıdığım birine dost bile demem ben...

tanıştığınızın 2.günü nikah işlemlerine başlamanız lazımdı
bence adam sizi sevmiyor

Ben 3 sene sevgili oldum hala da evlenmezdim.Kendisi ,anasi,babasi cok baski yaptilar.Keske evlenmeseydim.

Daha 8 ay olmuş bi durun iyice tanıyın bence birbirinizi. Daha her şey net olmayabilir sevgiliniz açısından o yüzden de evlilik gibi ciddi bir işe kalkışmaması çok doğal geldi bana.

O hatayı yapan biri olarak acele ediyosun, benim babam tersine ben izin veriyorum istediğin kadar gez tanışın acele etme ben varım kimse laf edemez dedi, bi heycan işte cahillik 6 ay içinde nişanlandım bi sene içinde evliydim, şimdiki aklım olsa gene eşim ama 5 sene sonra evlenirdim en erken

Arkadaslar merhaba 8 aylık bi iliskim var. Sevgilim benimle ciddi ben ailesiyle tanistim o da benim ailemle tanisti. Iliskimiz gayet kusursuz cok sukur iyi gidiyo ama babam artik baski yapmaya basladi iyice ve moralim cok bozuluyo. Sevgilimin isi durumu iyi. Oyle ev parasi dugun parasi beklemelik askerligi vs biseyi de yok. Sizce ne bekliyo olablir hala evlenme teklifi yok. Erken mi yoksa babamdan dolayi ben mi acele ediyorum 24 yasindayim sevgilimde 27. Cvplarinizi bekliyorum tesekkurler.simdiden. yani bende acelelik bi durum yok babamdan dolayi boyleyim sadece
Sizin suçunuz çünkü daha siz ne kadar birbirinizi tanıdınız da ailelere kadar gittiniz. Baban haklı yani sonuçta adam çıkmış karşısına kızınızla ciddiyim derse bende derim sürekli hayırdır ne zaman evleneceksiniz diye. Erken davranmanın sonucu bu. Herşey nasip işidir hiç evlenme ihtimali olmayan insanların evlendiğini, düğününe 1 gün kala ayrılan insanları da gördüm ben o yüzden herşey nasip işidir her zaman hayırlısını işte canım nasipte varsa 10 yıl sonra da olsa evlenirsiniz

Back
X