Ne zaman evlenicez biz ya?

Ben 19.5 yasindaydim esimi tanıdığımda 28.5 yaşında evlendim :) biz baya beklemişsiz

Arkadaslar merhaba 8 aylık bi iliskim var. Sevgilim benimle ciddi ben ailesiyle tanistim o da benim ailemle tanisti. Iliskimiz gayet kusursuz cok sukur iyi gidiyo ama babam artik baski yapmaya basladi iyice ve moralim cok bozuluyo. Sevgilimin isi durumu iyi. Oyle ev parasi dugun parasi beklemelik askerligi vs biseyi de yok. Sizce ne bekliyo olablir hala evlenme teklifi yok. Erken mi yoksa babamdan dolayi ben mi acele ediyorum 24 yasindayim sevgilimde 27. Cvplarinizi bekliyorum tesekkurler.simdiden. yani bende acelelik bi durum yok babamdan dolayi boyleyim sadece
klasik baba sendromu. babana bakma sevgiline bak. babayı oyala
ay sonra tanımadan anlamadan bilmeden evlendik boşanıyoruz diyecegine babana bahane birşeyler bul. cocugada birşey deme.

Gayet evlilik yaşı için ideal yastasiniz. Ailelerde tanışmış..8 ay olmuş 8 yılda gorusse aynı eve girmeden huyunu tamamen bilemezsin.Yani neyin beklemesi bu? Bence endişende çok haklısın.babanizda çok haklı.Bir söz yüzüğü takılmali.adi konmalı.askerlik iş okul şu bu yoksa neyi bekliyorsunuz ben anlamadım.

8 ay cok erken bence, yasiniz da gencmis. Evlenmek icin aceleye gerek yok.

Ben bizim iş güç askerlik vs engel olmadığı halde sevgilimi ailemle 2 buçuk yıl sonra tanistirdim, ondan da 1 yıl sonra evlendim. Ayrıca bu süreyi belirleyen tamamen bendim. 2 sene evliliğin hiç lafı geçmedi. sonra artık evlenelim dedim o da tamam dedi.

Sen 8 ayın evlenmek için yeterli olduğunu dusunuyorsan bunu ona soyle. Açıkça soyleyemiyorsan ima etmenin bir sürü yolu var, artık evlenmek istediğini anlasın.

Ama ben 24 yaşında olsam benim üç senenin üzerine bi üç sene daha beklerdim. 8 ay dediğin nedir ki...

Arkadaslar merhaba 8 aylık bi iliskim var. Sevgilim benimle ciddi ben ailesiyle tanistim o da benim ailemle tanisti. Iliskimiz gayet kusursuz cok sukur iyi gidiyo ama babam artik baski yapmaya basladi iyice ve moralim cok bozuluyo. Sevgilimin isi durumu iyi. Oyle ev parasi dugun parasi beklemelik askerligi vs biseyi de yok. Sizce ne bekliyo olablir hala evlenme teklifi yok. Erken mi yoksa babamdan dolayi ben mi acele ediyorum 24 yasindayim sevgilimde 27. Cvplarinizi bekliyorum tesekkurler.simdiden. yani bende acelelik bi durum yok babamdan dolayi boyleyim sadece

8 ay çok erken değil mi? Bence babana aldırış etme derim sen ilişkini bi yaşa bakalım 1 sene garanti bi geçsin. Evlilik çok önemli iyice tanı karşındakini.

Sadece evlenmis olmak icin evlenilmez. Bu kadar meraklisi olmayin, basiniza bela alirsiniz. Onemli olan evli olmak degil, dogru insanla, dogru zamanda evlenmek. Daha 8 aylik iliskide adam niye evlenmeyi dusunsun ki yangindan mal kacirir gibi? Onun acelesi yoktur, veya seninle evlenmek konusunda kararini vermemistir. Bu da normal. Evlilik cocuk oyuncagi degil, uzerinde 10 kere bile dusunulur. Ailenle tanistirmakla da hata etmissin babanin huyunu bilerek.

Erkek arkadaşınızdan teklif gelmeden keşke ailenize açmasaydınız. Sonuçta biliyor olmanız lazım babanızın karakterini.

Acele etmeye ne gerek varki? Uzun vadeli düşünüyordur erkek arkadaşınız. Maddi yönden hazır değildir, manevi yönden yetersiz hissediyordur, evliliğe hazır değildir, en önemlisi şuan evlilik istemiyordur. Apar topar evlenenlerin halini burada görüyoruz. Gerçi senelerini verenlerin örneği de var ama herneyse..

Maddi yönden problem yok diyorsanız da manevi olarak hazır değildir evliliğe.

Evlenenler evlendiklerinden, evlenmeyenler bekarlıktan şikayetçi nasıl bir dünya bu?

Back
X