Ne zaman geçecek..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
İyi geceler kızlar bilhassa hala çocuğunu uyutmaya çalışan anneler...bu çocuklar ne zaman düzenli şekilde uyumaya başlıyorlar..14 aylık oğlum var sabahın köründe kalkar emekliyor hiç durmaz bende peşinden koşarım sadece 1 saat gündüz uyuturum ki akşam erken yatsın ama yok 8 de yatirdim 100 kere kalktı az önce tekrar yatirdim çok yoruldum artık..ne zaman geçiyor tam olarak deliksiz gece uykusu kendi uyuması bunlar hayal mi...

Yine iyiymiş sizin:110:uyumayan çocuk uyumuyor arkadaş ben bunu anladım.kizom 5 yaşına girdi şu saat oldu oturuyor bütün günde hareket halindeydi.oyun oynuyor hala.

Ben bebeklik döneminden beri 8 9 arası uyuturum bu konuda hiç tavz vermedim 6 yaşında ve 4 yaşındalar derin uykudalar şimdi çocuk uyudukça büyür ışığı kapatın öyle oturun hatta bi süre sizde erken yatın onunla

Gündüz az uyutuyorsunuz ya bazı bebekler uykularını alamadıkları zaman ki benimkilerde öyle daha az uyuyorlar gece uykusunu , ve parça parça mutlaka uyanıyor lar o gece.
Uyku uykunun mayasıdır derler , sabah erken uyandığında öğle uykusuna birde ellemeyin bakalım gece nasıl olacak belki faydası olur.

Back
X