Ne zaman geçecek..

Ben ped kuĺanmiyorm onlar yuzunden bu kadar tahris oldu zaten temiz bez kullaniyorum

tahriş ve yara her şekilde olacak ama sen yara oldu diye ara verdiğin için iyilesmemis hala bence canım dişini sık gecicek bu zor günler elinden geldiği kadar çok emzirmeye çalış sen bebeğine bebeğin de sana iyi gelecek

Bu arada mastit için en etkili yöntem bebeği ters emzirmek. Anında çözülüyo mastit. Yani sağ göğsünüzü emzirir pozisyonda tutup sol göğsünüzü vericeksiniz, veya tam tersi. Mastit hangi göğsünüzdeyse.

Bilmiyorum ama ana hakki ödenmezmis onu anladim cok zorlaniyorm bazi konularda..
Öyle kuzum ama hiçbir şeye benzemeyen bir ask var kucağında Rabbim analı babalı büyütsün sana da şifa ve çevrende seni üzenler için sabır versin , gönlünü ferah tut kulaklarını tıka hepsine . Benim dualarimdasiniz ikiniz de :KK200: gerçekten su an dua edeceğim sana abdestimi alıp inşallah gönlün ferahlar ilaçlarını ihmal etme :KK200:

Geciyo mu gercekten. Duymak istedigim sey bu sanirim hic gecmicek gibi cunku. Zindan oldu hersey psikolojim bozuldu evde is bile yapamiyorm acimdan
Isı gücü unutun şu zamanda ortalığı toplasanız yeter birde yemeğiniz oldu mu miss.. sütünüz için tabi.
Geçiyor tabikii....
Yeni doğum yaptığım zaman oğlum gece uyandı emziriyorum almıyor ağlıyor tabikii bende... işığı bir açtım ağzının kenarlarından kan akıyor göğsüm yarılmış..tahmin edersin acıyı...
Ama herşey anı olarak kalıyor emin ol.
Acın bittikten sonra da emzirmelere doyamıyorsun ....
Sadece ıslak tutma göğüs ucunu ..
Sürekli dezenfekte et sütünle temizle.
Çok gecmisolsun... bebeğinde hayırlı olsun...

Geçmişler olsun.
Sağlıkla,huzurla büyütürsün inşallah bebeğini...

Back
X