Ne zaman geri adım atacak :(

Ya gerçekten ben o çocuk olsam sana adım atmam ağır konuşacağım ama hak ediyorsun gerçekten yeter artık yeter biz nereden bilelim ne zaman atacak çok adam olsa zaten sana bunları yaşatmaz yeter biz boğulduk adama bunu yapıyorsan gerçekten haklı ya 10 gün sonra desek o kadar gün konu açmayı bırakacak mısın gerçekten? Daha kaç kere sana değer vermiyor sevmiyor kendini bu konuma koyma diyeceğiz? Sen kendine bir gr değer vermiyorsun ki adam versin işin gücün yok mu ya ha bire bu konuyu mu düşünüyorsun hayatına dön artık dön

Olmusuz yorum istemiyo canımm.. sadece nişanlısı ne zaman arar onu söylememizi istiyo.. hatta gün saat dakika vermemizi bekliyo... istedigin kadar agır konuş anlamıcak arkadaşlar her türlü yolu denedi başarılı olamadılar....

Olmusuz yorum istemiyo canımm.. sadece nişanlısı ne zaman arar onu söylememizi istiyo.. hatta gün saat dakika vermemizi bekliyo... istedigin kadar agır konuş anlamıcak arkadaşlar her türlü yolu denedi başarılı olamadılar....
Gerçekten bazı kadınlar her şeyi hakediyor ya adam bununla evlenip bunu dövse kadına şiddet bu diye sokağa dökülürüz ama bile isteye öle öle gidiyor gerçekten hak ediyor

Senin derdinin dermanı burada değil maalesef. Sana kimse şu gün şu saatte arayacak diyemez. Tutturmuşsun ayrıl demeyin, yardım edin diye ne yapalım? Ne istersin? Nişanlının adresini ver baskın yapıp eline telefonu tutuşturup seni aratalım istersen.

Burada akıl almak istediğin insanların birçoğu senden yaşça çok büyük, sen bu yollardan giderken biz geri dönüyoruz. Senin beklentin liseli kızlar gibi dedikodu yapalım ama maalesef buradaki birçok kişi sana gözünü açıp hataya düşmemen için nasihat verebilir.

Kesinlikle ben aranızın düzelmesini istemeni normal karşılıyorum.. herşeyi sineye çekmeyide istiyo olabilirsin ama.. hem taktik istiyosum hem taktik verenlere onu yapamam ne zaman arar diyosun.. takılmışın bi konuya ne zaman arar.. yahu biz nerden bilelim güzel kardeşim sana sayfalarca taktik verildi.. ama anlamıyosun

Kesinlikle ben aranızın düzelmesini istemeni normal karşılıyorum.. herşeyi sineye çekmeyide istiyo olabilirsin ama.. hem taktik istiyosum hem taktik verenlere onu yapamam ne zaman arar diyosun.. takılmışın bi konuya ne zaman arar.. yahu biz nerden bilelim güzel kardeşim sana sayfalarca taktik verildi.. ama anlamıyosun
Ablacım burada yorum yapanlara lafım Yok senin gibi birkaç abla gibi daha yazsalar öpüp başıma koyarım. Taktiklerinizi yapmasam bu güne kadar arardım, 4 gündür aramıyorum. Başka Öner’iniz var mı diye sordum. Bazı ablalar çok asabi anlamıyorum yani

Ay git yalvar yakar sensiz yaşayamıyorum ölüyorum bitiyorum sana de ayağına paspas ol evlen de kurtul. Vallahi ben daraldım artık. Kendini ateşe atmak isteyene, bu kadar pasif olup başkasına bağlı yaşayan birine ne diyelim yani. Kusura bakma bu kadar da olmaz be güzelim.

Vallahi rahatsızsınız siz. Bi yardım destek falan alın. Ayrılması çok kolay.. Neden bu kadar olay haline getirdiniz? Adam sanki 10 çocukla ortada bıraktı sizi de ayrılması kolay mı diyosunuz.
Rahatsız olan sizsiniz psikoloji üzerine eğitim falan mı aldınız bir de vallahi diyorsunuz, yaşamadan bilemezsiniz umarım sizin çocuğunuz falan da bu duruma düşmez. Düşerse de lafınızı geçirirsiniz umarım.

Ay git yalvar yakar sensiz yaşayamıyorum ölüyorum bitiyorum sana de ayağına paspas ol evlen de kurtul. Vallahi ben daraldım artık. Kendini ateşe atmak isteyene, bu kadar pasif olup başkasına bağlı yaşayan birine ne diyelim yani. Kusura bakma bu kadar da olmaz be güzelim.
Yalvarıp yakarsam burdan sizden yardım istemezdim zaten derdimi buraya kötü yorum yazanlar sayesinde unuttum yani

Derdimi konuşmak yerine beni yargılayanlar umarım sizin de kızınızın başına gelmez, umarım lafınızı dinletirsiniz. İnsan yaşattığını kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Allah sizi bu duruma düşürmesin yine de, umarım bir gün empati kurmayı öğrenirsiniz .

Yalvarıp yakarsam burdan sizden yardım istemezdim zaten derdimi buraya kötü yorum yazanlar sayesinde unuttum yani

Ben sana önceden de defalarca yazan biriyim ama sen yardım almak istemiyorsun yani yapacak bir şey yok. Sen bağımlı olmuşsun bu çocuğa maalesef saplantılısın. Yapacak bir şey yok günleri sayıyorsun yani, ben seviyorum beni dövse de sövse de kabul ederim diyorsan yalvar yakar barış. Mutlu olursun. Ben yerinde olsam bana bu kadar saygısız bir insanı kabul etmem ama kendini bile isteye bu duruma getirmek isteyene verebilecek önerim bu olur artık.

Canım bu adamdan sana hayır gelmez. Engellemesinin sebebi de yanlış anlamadıysam annesini aradınız açmadı neden açmadı diye sordunuz kavga ettiniz engelledi. 1 seneye yaklaştı evliliğim 2 senede nişanlı kaldım. Eşimde bende atarlının triplinin en önde gideniydik. Ama birbirimizi engellemedik. Bu adamdan sana hayır gelmez. Derdiniz ne ise konuşarak gerekirse kavga ederek hallolur. Ama siz susarak trip atıyorsunuz. Tekrar diyorum o adamdan sana hayır gelmez. Bol bol sinir krizi geçirmek istiyorsan orası ayrı tabi. Bu arada Kesinlikle mesaj atma. Değerinden düşürme.

Derdimi konuşmak yerine beni yargılayanlar umarım sizin de kızınızın başına gelmez, umarım lafınızı dinletirsiniz. İnsan yaşattığını kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Allah sizi bu duruma düşürmesin yine de, umarım bir gün empati kurmayı öğrenirsiniz .
Benim çocuğum böyle saplantı derecesinde kendine değer vermeyen biri için bu hale gelirse alır onu psikoloğa götürürüm aşırı kaygı ve takıntı okb belirtisi olabilir sen bizim bu yaşa nasıl geldiğimizi sanıyorsun? Hep iyi insanlarla mi karşılaştık hiç mi aşk acısı çekmedik hiç ağlamadık üzülmedik? Sen bizi dinleme otur bekle gelirse koş atla üstüne ama unutma ki ileride keşke dinleseydim ayrılsaydım diyeceksin ömür bittikten sonra gençliğini hiç uğruna harcadıktan sonra

Bu tavrında çok çirkin canım kusura bakma. Umarım aklın başına gelirde. Kimsenin çocuğuna başına gelmez söz dinletirsiniz gibi cümleler kurmazsın.

Vay arkadaş sevmeyi bilmeyen insanlar bilenlere hasta deli diyorlar böyle bi zamana geldik ya :)
Allah aşkına bana böyle yorum yazacaklar hiç yazmasın

Back
X