Ne zaman geri adım atacak :(

Bak bütün konu burada bitiyor yani bu adamı tek sen çekersin bu yüzden seninle kendine gel bırak bu adamı sana yaptığı şeyler çokta mattah şeyler değil her sevgilinin yapması gereken şeyler
Tabii ki ablacım olması gereken bu ama önceden böyle değildi ben istemiyorum artık yoruldum bıktım giyince böyle yapmaya daha çok başladı. Ablacım şimdi ne arama ne mesaj kendimi geri çekiyorum, içtenliğimle soruyorum arar mı sence ? Aradığında ya bıktım bunaldım artık ben dicem bunun için nu kadar şok istiyorum adım atmasını :(

Ablalarım beni gerçekten kızınız gibi görün ve öyle bana akıl verin yeniden başlayayım ben buradakileri dinlemesem 100 kere aramıştım brdakilerin faydası oldu en azından kendimi tuttum. Rest çekicem vs daha ne yapmam gerekiyor madem ayrılamıyorum ne yababilirim sizden tüm içtenliğimle yardım istiyorum
Çek resti o aramadan kesinlikle arama aile büyüklerini araya sokma. Aradığında yapıcı konuşma. Görsün ciddi olduğunu. Eğer geri adım atarsa adam olur seni seviyordur. Ama yok tribe devam ederse yoluna bak. Bu adam için üzülmeye değmez. Bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin. Evlendiğinde boşanmak daha zor olur senin için.

Tabii ki ablacım olması gereken bu ama önceden böyle değildi ben istemiyorum artık yoruldum bıktım giyince böyle yapmaya daha çok başladı. Ablacım şimdi ne arama ne mesaj kendimi geri çekiyorum, içtenliğimle soruyorum arar mı sence ? Aradığında ya bıktım bunaldım artık ben dicem bunun için nu kadar şok istiyorum adım atmasını :KK43:
Bunu dedikten sonra gerçekten giderse ne yapacaksın? Senin değer ve ilgi görmen için illa göz korkutman mı lazım? Etrafına bir baksana ne sevgililer var ilgi alaka kavgasiz romantik erkekler sen bunlara değer görmüyor musun kendini? Sen bizim sana dediğimizi asla anlamayacaksın erkekler senin sandığın kadar aptal değil şu an niye yazmadığını biliyor ben yoruldum derken ne yapmak istediğini de bilecek sen gerçekten ondan vazgeçmeden asla gelmeyecek numara yaptığını karşıdaki insan anlar böyle basit oyunlara gerek yok al telefonunu seni seviyorum ama yoruldum ben bunları hak etmiyorum evlenmek için sana güvenmiyorum nişanı atıyorum de bak gör o zaman seviyor mu sevmiyor mu ama gerçekten yap bunu tamam bitsin derse kaldıracaksan yap günlerce yazma yazınca iki ilgi gösterince eskiye dön hiçbir anlamı olmaz yaptığın hiçbir şeyin

Çek resti o aramadan kesinlikle arama aile büyüklerini araya sokma. Aradığında yapıcı konuşma. Görsün ciddi olduğunu. Eğer geri adım atarsa adam olur seni seviyordur. Ama yok tribe devam ederse yoluna bak. Bu adam için üzülmeye değmez. Bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin. Evlendiğinde boşanmak daha zor olur senin için.

Bunu dedikten sonra gerçekten giderse ne yapacaksın? Senin değer ve ilgi görmen için illa göz korkutman mı lazım? Etrafına bir baksana ne sevgililer var ilgi alaka kavgasiz romantik erkekler sen bunlara değer görmüyor musun kendini? Sen bizim sana dediğimizi asla anlamayacaksın erkekler senin sandığın kadar aptal değil şu an niye yazmadığını biliyor ben yoruldum derken ne yapmak istediğini de bilecek sen gerçekten ondan vazgeçmeden asla gelmeyecek numara yaptığını karşıdaki insan anlar böyle basit oyunlara gerek yok al telefonunu seni seviyorum ama yoruldum ben bunları hak etmiyorum evlenmek için sana güvenmiyorum nişanı atıyorum de bak gör o zaman seviyor mu sevmiyor mu ama gerçekten yap bunu tamam bitsin derse kaldıracaksan yap günlerce yazma yazınca iki ilgi gösterince eskiye dön hiçbir anlamı olmaz yaptığın hiçbir şeyin
Ablacım o kadar diyemem de o zaman hareketlerimle göstereyim :( M Musluk Suyu ablanın dediklerini uygulayacağım. Şu an oturdum herkese karşı onu savunuyorum içli içli ağlıyorum ya zor yazıyorum kusurs bakmayın :( nasıl bu kadar dayanıyor ya :( böyle şey mi olur :( istediği zaman konuşacak istemeyince kafa dinleyecek :( o beni biliyo ben bilmiyorum ne yapmak istiyoru Allah rızası için neden aramıyor olabilir ya ağlamaktan helak oldum

Ablacım o kadar diyemem de o zaman hareketlerimle göstereyim :KK43: M Musluk Suyu ablanın dediklerini uygulayacağım. Şu an oturdum herkese karşı onu savunuyorum içli içli ağlıyorum ya zor yazıyorum kusurs bakmayın :KK43: nasıl bu kadar dayanıyor ya :KK43: böyle şey mi olur :KK43: istediği zaman konuşacak istemeyince kafa dinleyecek :KK43: o beni biliyo ben bilmiyorum ne yapmak istiyoru Allah rızası için neden aramıyor olabilir ya ağlamaktan helak oldum
Onun umrunda değil çünkü o yüzden aramıyor biliyor eninde sonunda arayacaksın ya da yazacaksın nasıl bu kadar dayanıyor dedin ya sevmediği için biliyorum bunu kabullenmek zor acı ama öyle

Ablacım o kadar diyemem de o zaman hareketlerimle göstereyim :KK43: M Musluk Suyu ablanın dediklerini uygulayacağım. Şu an oturdum herkese karşı onu savunuyorum içli içli ağlıyorum ya zor yazıyorum kusurs bakmayın :KK43: nasıl bu kadar dayanıyor ya :KK43: böyle şey mi olur :KK43: istediği zaman konuşacak istemeyince kafa dinleyecek :KK43: o beni biliyo ben bilmiyorum ne yapmak istiyoru Allah rızası için neden aramıyor olabilir ya ağlamaktan helak oldum
Sana annesi içim küfür mü etti??? Eğer öyleyse topla bohçalarını aile büyüğün ile gönder. Kesinlikle adam olmaz. Ben sadece kavga edip seni engelledi sanıyordum. Senşn Kendine saygın yok mu?? Seni de bir ana doğurdu. Kesinlikle ailene de anlat durumu hepsi arkanda durur.

Sana annesi içim küfür mü etti??? Eğer öyleyse topla bohçalarını aile büyüğün ile gönder. Kesinlikle adam olmaz. Ben sadece kavga edip seni engelledi sanıyordum. Senşn Kendine saygın yok mu?? Seni de bir ana doğurdu. Kesinlikle ailene de anlat durumu hepsi arkanda durur.
Ablacım annesi için küfür etmedi, ben çok üstüne gittim annene neden aramıyorsun geri dönsene nişanıma dedin mi demedim dedi neden demedin falan ben işimi gücümü bırakıp sizle mi uğraşcsm dedi ne yapıcaktın başka falan dedim küfür etti bu sefer siliyorum engelliyorum seni deri bu sefer ertesi günü kaldırdı engelini

Ablacım annesi için küfür etmedi, ben çok üstüne gittim annene neden aramıyorsun geri dönsene nişanıma dedin mi demedim dedi neden demedin falan ben işimi gücümü bırakıp sizle mi uğraşcsm dedi ne yapıcaktın başka falan dedim küfür etti bu sefer siliyorum engelliyorum seni deri bu sefer ertesi günü kaldırdı engelini
Yine annesi için küfür etmiş sayılır. Bu adam seni insan yerine bile koymuyor. Evlenince mutlu olmazsın. Yerinde olsam. Ya direk bohçaları gönderirdim. Ya da mesaj yazar sana katlanamıyorum artık bu ilişki bitti der yoluma bakardım.

Vay arkadaş sevmeyi bilmeyen insanlar bilenlere hasta deli diyorlar böyle bi zamana geldik ya :)
Allah aşkına bana böyle yorum yazacaklar hiç yazmasın
Sevmeyi bilmediğimizi nerden bildin 11 yıldır eşimle birlikteyim yaşadığım aşkı sana anlatmıyacağım anlamazsın çünkü ;) bende çok üzüldüm ağladım ayrıldık ama hiç bana küfür hakaret etmedi aşk sevgi demek saygısızlık etmek demek değil bu kadar kişi yanlış bir sen doğrusun

Arkadaşlar bilmeyenler için aşağıya yazıyorum eski olanları hala geri adım atmadı sizce bu durum ne kadar sürer :KK43:
14 şubat akşamı bu oldu bugün 4 gün oldu ne aradım ne mesaj aynı şekilde p da ama sadece engelimi kaldırdı bilmeyenler için aşağıya yazıyorum
ablalarım kardeşlerim hepinize iyi akşamlar
Önceki konumu biliyorsanız engellenmiştim nişanlık tarafından, annesi telefonu açmadı diye falan neden açmadı falan diye sordun mu diye sormuştum vs Sevgililer günü akşamında oldu Sevgililer günü diye bana hediyeler aramalar şarkı söyleme dinletme ve bana o kadar güzel konuşuyordu ki anlatamam ara sıra böyle sinirleniyor Ben hep peşinden gittim neyse
GÜNCEL: 14 şubar akşam engellemişti, 15 şubar öğle olmadan engeli kaldırdı ve ben whatsapa girmeyince gizlilik ayarı yaptı bende girdim mecbur birkaç durum paylaştım ona bakmaya girmiyorum diye ne paylaşsam bakıyor ama hala ses seda Yok ne yapmaya çakışıyor ? Onun adım atması benden özürler dilemesi ve benim burnunu sürtmem geeek biliyorum.
Bu arada ayrıl diyenler söylemesi kolay bende bilirdim ayrılmasını ben size danışıyorum bana yardım edecek kişiler yazsın, yargılayacaklar değil.
Hayir, ne demek "ben de bilirdim ayrilmasini"? Şu "söylemesi kolay" laflarini birakin da ne olur, gozunuzu kulaginizi 4 acip dikkate alin burda yardim icin kendini paralayan kadinlarin yorumlarini.. Sizin ayrilmaniz kimseye zaten bi sey katmaz.. "Dile kolay" oldugundan degil de ayrılmanız en mantiklisi oldugundan ayrilik onerisinde bulunuyordur belki de insanlar??

Ablacım burada yorum yapanlara lafım Yok senin gibi birkaç abla gibi daha yazsalar öpüp başıma koyarım. Taktiklerinizi yapmasam bu güne kadar arardım, 4 gündür aramıyorum. Başka Öner’iniz var mı diye sordum. Bazı ablalar çok asabi anlamıyorum yani

Canım bak daha küçüksün belliki...

Yapacagın en iyi sey senin adına.

Enbaşta kesinlikle iletişime geçmiceksin.

Eger ararsa hemen açmıcaksın...

Açarsanda sana ettigi hakaretlerin hesabını sorucaksın.

Sonra işler senin istedigin gibi ilerlerse barışırsın.

Egerki aramazsa yol ver canım.

Burdaki kimse öylesine konuşmuyo emin ol. Şimdiden bunları yapan evlenince neler yapmaz bi düşün.. evlenin bunların 10katını yapıcak sana emin ol.. görünen köy kılavuz istemez.

Canım bak daha küçüksün belliki...

Yapacagın en iyi sey senin adına.

Enbaşta kesinlikle iletişime geçmiceksin.

Eger ararsa hemen açmıcaksın...

Açarsanda sana ettigi hakaretlerin hesabını sorucaksın.

Sonra işler senin istedigin gibi ilerlerse barışırsın.

Egerki aramazsa yol ver canım.

Burdaki kimse öylesine konuşmuyo emin ol. Şimdiden bunları yapan evlenince neler yapmaz bi düşün.. evlenin bunların 10katını yapıcak sana emin ol.. görünen köy kılavuz istemez.
Doğru ablacım ama herkes senin gibi güzel güzel yazmıyor işte sağol ablacım

Derdimi konuşmak yerine beni yargılayanlar umarım sizin de kızınızın başına gelmez, umarım lafınızı dinletirsiniz. İnsan yaşattığını kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Allah sizi bu duruma düşürmesin yine de, umarım bir gün empati kurmayı öğrenirsiniz .
Şöyle bi çıkış gelmese şaşar kalırdım..

Sevmeyi bilmediğimizi nerden bildin 11 yıldır eşimle birlikteyim yaşadığım aşkı sana anlatmıyacağım anlamazsın çünkü :KK66: bende çok üzüldüm ağladım ayrıldık ama hiç bana küfür hakaret etmedi aşk sevgi demek saygısızlık etmek demek değil bu kadar kişi yanlış bir sen doğrusun
Valla benim aşkımı anlamayan sizsiniz anlasaydınız böyle yazmazdınız yani :) demek ki küfüre hakarete rağmen ben seviyorum ama çare arıyorum. Küfür etmeyeni hakaret etmeyeni sevmek kolay önemli olan kötüyü iyi yapmak düzeltmek: bu kadar sevgimi onun için fedakarlık yapmam bi küfür etti diye her şeyimi sileyim mi ? Doğru yol için çabalamak varken

Back
X