Burada sizi şahsen tanıyan kimse yok o yüzden kimsenin size garezi de yok neden sizi kırmak istesinler. Herkes sizin gözünüzü açmaya çalışıyor.
Hergun sayfalarca konu açılıyor, eşim benimle konuşmuyor yatağını ayırdı, gece eve gelmedi, en ufak kavgada hakaret edip bağırıp çağırıyor diye. Maalesef birçoğu sevgililik ve nişanlılık döneminde de ayni davranıyor ama o dönemler kadınlar görmezden geliyor.
Sevgilinizin karakterini değişterebileceğinizi sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz, ben 3 yaşındaki kızımın bazı davranışlarını bile değiştiremiyorum onu o davranışlarıyla kabul ediyorum ama ben annesiyim. Evladımı olduğu gibi kabul edebilirim. Siz 20 li yaşlarındaki birinin karakterini bu saatten sonra nasıl değiştirebilirsiniz ki?
Emin ol karşındaki insanda, senin ona verdiğin değer kadar o da sana değer verseydi zaten böyle bir sorununuz olmazdı. İnsan sevdiği birinin üzerinde ego tatmini yapmaz. Kırmaktan üzmekten çekinir. Nişanlınızın da karakterinden ödün vereceği, gururunu ayaklar altına alacağı birisi vardır ama belli ki bu kişi siz değilsiniz. Sizin zorlamanızla, alttan almanızla bu ilişki yürüyecekse hiç olmasın daha iyi.
Farzedelim bu sefer sen kendini geri çektin, karşındaki ilk adımı attı, ilk kavgada yine aynı şekilde davranacaktır bence.