Erkek İnfertilitesi Ne zaman hamile kalacağım ben:(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

denizakyka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
166
76
43
40
Arkadaşlar benim eşim haziranda varikosel ameliyatı oldu.Bu 5. ay ve ben hala hamile kalamadım.Ben hsg de dahil herşeyime baktırdım.2 kere hormon ve tiroit testide yaptırdım.2 yıl oldu hala yok:(( insan sabretmeye çalışıyor ama uzun bir zaman geçince üzülmemek elde değil.Başkalarının çocuklarını değil artık kendi çocuğumu sevmek istiyorum ben:(

Rabbim sabır versin..
Bende 18 aydır bekliyorum ve bir tüp bebek tedavisi gördüm.. sonuç negativ.
Doğal yolla olsun diye yapmadığım şey kalmadı .. hala da pes etmedim. Tüp Bebek tedavisi beni çok yıpratı gücüm yok böyle bi sürece..:cry:

Allah evlat hasreti ile sınamasın..

Amin.Peki ayıp olmazsa yaşınızı soracaktım? bende yaza kadar bekleyeceğim olmazsa tüp bebek düşünüyorum.

Amin.Peki ayıp olmazsa yaşınızı soracaktım? bende yaza kadar bekleyeceğim olmazsa tüp bebek düşünüyorum.

24.. bende sorun yok şükür.. malesef sayı sorunumuz çoook büyük..şimdilik 4mil oldu kürler vs. devam ediyoruz bende bu ay sperm leri karşılamak adına birşeyler yapacam.. bi kaç ay böyle devam etmeye karar verdik.. olmasa yine tüp:KK42:

Sen ne zaman dan beri bekliyorsun..:110:

canım benim 2 yıl oldu bebek isteyeli ama geçtiğimiz haziranda eşim ameliyat oldu.Ben mi çok acele ediyorum acaba 6 ay olacak bu ay.hiç böyle bekleyeceğimi tahmin etmezdim.senin de yaşın çok genç hiç ama hiç stres yapma bence.benim yaşım şubatta 30 olacağı için endişeleniyorum işte elimde değil:( hazirana kadar beklicem bende olmazsa tüp bebek düşünüyoruz.

canım benim 2 yıl oldu bebek isteyeli ama geçtiğimiz haziranda eşim ameliyat oldu.Ben mi çok acele ediyorum acaba 6 ay olacak bu ay.hiç böyle bekleyeceğimi tahmin etmezdim.senin de yaşın çok genç hiç ama hiç stres yapma bence.benim yaşım şubatta 30 olacağı için endişeleniyorum işte elimde değil:KK43: hazirana kadar beklicem bende olmazsa tüp bebek düşünüyoruz.

Genç de eşimde ki durum bizi çok yıpratı.. Doktorlar da bi okadar korkutu.. " sperm yok olmadan tüp yaptırın .." dediler.. tabi bizde güvendik uyduk.. sonuç negativ olunca maddi manevi çöktük...

Bitkisel kürler takviyeler vs. Derken 2 ay kullandi eşim ve tekrar test yaptık .. şükür 4mil. Oldu sayı ..

Eşinin ameliyatından baya geçmiş test yapmayı düşünüyormusunuz??

6 ay dolmak üzere bizde 6 ay olmadan test yaptırmayalım dedik.bu ay yaptırcak bakalım çok korkuyorum inşallah daha kötü olmamıştır.bende yarın doktora gidicem idrar yollarımda bir sorun varmı diye.bir bu kaldı zaten baktırmadığım.idrar yollarında sorun varsa oda engel olabiliyomuş.Doktorlar korkutur siz onlara takılmayın.kaç kişiye sizin çocuğunuz olmaz diyip tüp bebeğe yönlendirdiler ama böyle olup kendiliğinden hamile kalan milyonlarca insan var.siz devam edin sağlıklı beslenmeye.başaracağınıza inanıyorum.

Back
X