ne zaman hamile kaldığım hesaplanabilir mi??? lütfeenn yardıımmm

aylin.35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
18
0
86
İzmir
merhaba hamiş hanımlar

sat 21 mayıs.

bugün ultrasona girdim 7+1 haftalık hamileyim, bebişimin kalp atışlarını duydukk. bugünden itibaren geriye doğru sayarsam 30 mayıs ta mı hamile kalmış oluyorumm ?
şu hesaplamalara bi türlü aklım yatmıyor.

bide sat tarihine göre 8 haftalık olması gerekiyomuş, doktor 1 hafta geriden dedi onu da taktım kafama

bi yardımcı olun kızlarrr

doktorlar agız birliği olsun diye hamileliği son adet tarihinden itibaren başlamış olarak sayıyolar
tam hamile kaldığın gunu bilemiycem

bi fikri olan söylücek bişeyi olan yok mu kızlaaarrr

canım benimde 3. ayımdan beri 10 günönde gidiyo iri bebek dedi sonra 2 hafta önde sonra 17 gün önde gitti çok iri dedi dşyet verdi şeker yasaktı derken 4 kiloyu gececek bu bebek dedi ve doğduki 3300 300 şişe gitti 3 kilo kaldı sen takılma ultrasonda yanlış oluyo önde geride farketmiyo sen beslenmene dikkt et günlük yumurtanı sütüünü pekmzini balını yoğurdunu cevizi balık meyve yee gerisin, düşünmee senin üzeirne düşen bu ötesini doğmadan bilemeyiz korkma önde gerid eoması kötü birşey değil çoğu zman yanlış sonuç hepsi o birde benimde 23 nisanken son adetim 7 mayıs oldu geç döllenmeydi adetim 7 gün geçmişti kanda değerim 60tı kese bile yoktu gibi birşey nokta halindeydi sen içini rahat tutu sağlkla al kucağına inş Allaha emanet bebeğinde sende

ay canım sağolasın, güle güle büyüt sende bebişini. 7 haftalığa göre hamile kalınan gün hesaplanır mı ki? onunla ilgili bilgin fikrin var mı canım

ay canım sağolasın, güle güle büyüt sende bebişini. 7 haftalığa göre hamile kalınan gün hesaplanır mı ki? onunla ilgili bilgin fikrin var mı canım

sen bana son adetini yaz canım bir bakayım

Son düzenleme:
son adetim 21 mayıs canım.
bugün itibariyle 7+1 günlük hamilelik göründü ultrasonda. kalp atışlarını duyduk teyzesi pıt pıt pıt

ohh annsi bak sıkıtnı yokmuş sen böyle takıpda sıkıntıya sokma bebğinide maaşallah kalp atışlarıda tmm çok şükür netten gebelik haftaını hesapladım sende biliyosundur 8+3 günlük son adet tarihine göre ultrasonda 7 haftalık ya geç döllenme yada usg hatası canım tam gün ne zaman hamile kaldığın hesaplanmaz ama dediğim gibi gerçkten tekılma banda derlerdi haklılarmış sağlıklı bir gebelik seninki çok şükür kandaki değerin kaç peki:26:

sağolasın cnm. ben şey diye düşündüm. bugün 7+1 haftalık ya. bu haftadan geriye saysam bulur muyum acaba dedim? onu merak etmiştim. epeydir baktrmadım beta hcg ye. bugünde 4 tüp kan verdik,bide idrar tahlili. bakcaklar işte her şeye protein,kan sayımı, sarılık vs

yok canım günügünne bulunmazki bende çok emrak etm,ştim ama malesef zaten önemide yok bence önmli olan sağlıklı olması sneinle olması boşver sen stres yapıpda bebepinide üzme bak keyfine ye iç gez daha ne heyecanlar olucak annesi cinsiyeti tekmeleri o kadar güzel bir duyguki bence olabildğince tadını çıkar bu özel günün

tamam canım haklısın, teşekkür ederim tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…