- 19 Ekim 2019
- 496
- 146
- 23
- Konu Sahibi Kuzeyguneyyy
-
Iciyoruz iciyoruzzzzzz2. Hamileliğim. İlki 7.haftanın içinde düşükle sonlandı. O aşılamaydı, tüp bebek denedik 2.tuttu çok şükür. Şırınga filan değilde keçiboynuzu özü kullandır eşine. Çok etki ediyor.
Canim sana pko icin simdi bisey onercem beralife var instagramdab bak orda pco seyti var dogal yaglar hayit suyu orda onla cok hamile kalan var benfe hic igneye gerek yokKalmadım ben pkoyum kistim var iğne kullanıyorum %32 sınır doktora danışıp alın üroloji yazmıştı eşime
Insallah Allahim sanada tattirir o duyguyu nasip eder insallah3 ay sonra hamile kalmamis olsan tip okumus gibi ogreniyosun herseyi kuzum rabbim ogretmesin ne guzel aratmamis..
Iki kez bu yontemle basarıli olmuş. Simdi yeni hamile.Yaaaa ne zaman basarmis biliyomusun... ben onu bu ay cok guzel bi sekilde yapicam bazen iliskide ben kendim kasiliyorum bazen o yuzden cok ileri gitmjyomu diyorum..
Insalallah canim ya ben de diyodum ki ilk ay hamile kalcam saniodum korkuyodum ilk yillar korundum simdi biraktik gecen subattan beri 1 yil bitti .. olsun yasim daha kucuk ama yinede insallahhhh saglikli bi sekidle kucagima alirim...Insallah Allahim sanada tattirir o duyguyu nasip eder insallah
Allah razı olsun canım. İnsallah en doğru zamanda.Insallah Allahim sana da nasip eder
Ya benim alt taraf pek hassas bide kistim var yani disarida haff sislik oda acitio o yuzden siringa bana faydali olur diye dusunuyorum herkes ilk ay hamile kalmis ben kalamadim ama denicem bu ay .. bence sende dene .Iki kez bu yontemle basarıli olmuş. Simdi yeni hamile.valla bende sonuna kadar gidiyo bence. Benimki de geniş bence.
Dogum yaptim 2.5 yasinda kizim varAllah razı olsun canım. İnsallah en doğru zamanda.sen hamile misin simdi?
Su an düşünmuyorum canım belki daha sonra.Ya benim alt taraf pek hassas bide kistim var yani disarida haff sislik oda acitio o yuzden siringa bana faydali olur diye dusunuyorum herkes ilk ay hamile kalmis ben kalamadim ama denicem bu ay .. bence sende dene .
Allah bağıslasın. Hayırlı evlat olsun.Dogum yaptim 2.5 yasinda kizim var
Cocugu dogmusmu kimisi sperm ZArar gorur dio kimisini bisey olmaz diyorSu an düşünmuyorum canım belki daha sonra.
Insallah canim stres yapmamaya calis Allahim sana da tattirir insallahInsalallah canim ya ben de diyodum ki ilk ay hamile kalcam saniodum korkuyodum ilk yillar korundum simdi biraktik gecen subattan beri 1 yil bitti .. olsun yasim daha kucuk ama yinede insallahhhh saglikli bi sekidle kucagima alirim...
1. Dogmuş simdi 2.ye hamile. Ben 14 ay oldu calışıyorum.Cocugu dogmusmu kimisi sperm ZArar gorur dio kimisini bisey olmaz diyorsen nekdr suredir deniyorsun
Allah razi olsun insallahAllah bağıslasın. Hayırlı evlat olsun.
Ya suan adet oldum ilk gunum uzuluyorum... stres degil artik uzuntu oldu bende yoksa gercekten artik diyorum boyle olmasi lazimmis demekki..Insallah canim stres yapmamaya calis Allahim sana da tattirir insallah❤
Aynen oda çok etken.Uygulamanin farklisi vardi ama indireyim onu da .. ya bazende iliskiye giremedigimizde oluyo malesef iste oda etken.
Ona ne zaman baslaniyordu onu deneyim ya vu ay siz yaptinizmi ..Soğan kürünü tavsiye ederim.
Inanin sadece bu dusunce icime huzur dolduruyor ... cocuksuz gunlerin tadini cikar kizim diyorum kendi kendime olunca hep ona adicaksin kendini rahatligina bak diyorumHiçbirşey yapmadım teslim olup bekledim 7 ay sonra hamile kaldım
Ne yaparsan yap vakti gelmedikçe olmaz canm
Allah hayırlı vakitte sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?