- 1 Temmuz 2016
- 49
- 25
- 3
- 31
- Konu Sahibi Nazli Aliyeva F
-
yumurtlama donemini nasil hesapladin?? bana da yardim edermisin canim?1 seneye yakın bekledik sonra korunmayı kestik ertesi ay hamile kaldım ama yumurtlama doğurgan günlerimi takip ettim takvimim uygulaması sayesinde Allahın izniyle bekletmedi yavrum dilerim sizde tez vakitte kavurusursunuz nazlı bebisinize...
canım bende 7 ay sonra hamile kaldım. ama 35 yaşındayım ben. senin yaşın daha gençse eğer 1 sene denemeniz gerekiyor. olmazsa doktora gitmelisiniz.kizlarrrr kac aydan sonra hamile kaldiniz?? ben neden hamile kalamiyorum?8ayim tamam oldu artik hamile kalmak icin ozellikle ne kullandiniz? neler yapdiniz?
sag salim kucagina alirsin inshAllahh1 bucuk sene sonra hamile kaldım. Hiç korunmadan. Düştü. Sonra gene hiç korunmadım. Şimdi tekrar hamileyim
22 yashim var canimcanım bende 7 ay sonra hamile kaldım. ama 35 yaşındayım ben. senin yaşın daha gençse eğer 1 sene denemeniz gerekiyor. olmazsa doktora gitmelisiniz.
canımm daha çok gençsin. 8 ay doldu demişsin 3-4 ay daha bekle bence deneyin sonra doktora gidin. yok ben bekleyemem diyorsan hem sen hem eşin doktora gitsin bir sıkıntı var mı bakılırbenim
22 yashim var canim
Tabiki bi program var Google play storeden indiriyorsun adı "adet takvimim" diye sonra indirdin onu gereken ayarları var adet suren kaç günde bir oluşu hepsini gir sonra kırmızı noktalı günler çıkar takvimin ustunde yumurtlama ve dogurgan günler belli olucak onları değerlendirin eşinle ama programı doğru kur her istediğine doğru yanıt ver ki saşırmasın günleryumurtlama donemini nasil hesapladin?? bana da yardim edermisin canim?
geldiyimin 2ci ayinda hamile kaldim ama kimyasal gebelikmish qaliba 2naftaya falan dushducanımm daha çok gençsin. 8 ay doldu demişsin 3-4 ay daha bekle bence deneyin sonra doktora gidin. yok ben bekleyemem diyorsan hem sen hem eşin doktora gitsin bir sıkıntı var mı bakılır
teshekkur ederim canim shimdi indiriyorumTabiki bi program var Google play storeden indiriyorsun adı "adet takvimim" diye sonra indirdin onu gereken ayarları var adet suren kaç günde bir oluşu hepsini gir sonra kırmızı noktalı günler çıkar takvimin ustunde yumurtlama ve dogurgan günler belli olucak onları değerlendirin eşinle ama programı doğru kur her istediğine doğru yanıt ver ki saşırmasın günler
canim rica etsem proqramin resmini atarmisin bana?Tabiki bi program var Google play storeden indiriyorsun adı "adet takvimim" diye sonra indirdin onu gereken ayarları var adet suren kaç günde bir oluşu hepsini gir sonra kırmızı noktalı günler çıkar takvimin ustunde yumurtlama ve dogurgan günler belli olucak onları değerlendirin eşinle ama programı doğru kur her istediğine doğru yanıt ver ki saşırmasın günler
o zaman kendiliğinden hamile kalmanda bir sıkıntı yok canım içini ferah tutgeldiyimin 2ci ayinda hamile kaldim ama kimyasal gebelikmish qaliba 2naftaya falan dushdu
canim rica etsem proqramin resmini atarmisin bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?