teşekkür ederim ben bugün yaptım bişi çıkmadı da üzüldüm.10 gun sonra muhtemelen cikar.
Daha cok erken cunku. Gununde regl olmazsaniz direkt kan verin en garanti o sekilde ogrenirsiniz.teşekkür ederim ben bugün yaptım bişi çıkmadı da üzüldüm.
Çok teşekkür ederimDaha cok erken cunku. Gununde regl olmazsaniz direkt kan verin en garanti o sekilde ogrenirsiniz.
Adet öncesi erken gebelik testi yapılabiliyor aslında benimkine 6 gün var yapıcam birazdanÇok teşekkür ederim
Bismillah bu ne aceleMerhaba hanımlar benim 4gün önce yumurtlama günümdü o gün ilişkiye başladık 4 gündür. Adetime de 10 gün var. Peki eğer olduysa testte ne zaman belli olur. Ne zaman test yapmalıyım.
yaaa inşallah olurAdet öncesi erken gebelik testi yapılabiliyor aslında benimkine 6 gün var yapıcam birazdan
yaptım bugün ama negatif çıkınca moralim bozuldu. sonra erken denilince biraz daha bekliyim dedim.Gecikmeden yapma canım erken öğrenmek de ayrı bir stres yaratıyor
Negatif sanırım çok erken yapmış olmalıyım yada değilimdir bilmiyorumyaaa inşallah olursonucu buraya da yazarmısın.
Olacak diye stresle beklenen aylarda vücut asla tutmuyor. Akışa bırakacaksın gecikme yaşadığın aylarda da test yapacaksın. Buradaki kadınlarda görüyorum hemen erken gebelik testi silik çizgi görüp kana koşuyorlar. Sonra betam düşük mü stresi başlıyor sonra iki güne bir kan vermeler başlıyor sonra erkenden gidip kese göründü bebek yoklar başlıyor. İnşallah hayırlısıyla öğrenirsin zaten vakti gelince . Tek tavsiyem rahat olmakGecikmeden yapma canım erken öğrenmek de ayrı bir stres yaratıyor
Belki de erkendir adetin grcikirse yaparsın üzülme Allahım hayırlı zamanda versin inşallahNegatif sanırım çok erken yapmış olmalıyım yada değilimdir bilmiyorum
Çok teşekkür ederimOlacak diye stresle beklenen aylarda vücut asla tutmuyor. Akışa bırakacaksın gecikme yaşadığın aylarda da test yapacaksın. Buradaki kadınlarda görüyorum hemen erken gebelik testi silik çizgi görüp kana koşuyorlar. Sonra betam düşük mü stresi başlıyor sonra iki güne bir kan vermeler başlıyor sonra erkenden gidip kese göründü bebek yoklar başlıyor. İnşallah hayırlısıyla öğrenirsin zaten vakti gelince . Tek tavsiyem rahat olmak
Amiiin canım inşallahBelki de erkendir adetin grcikirse yaparsın üzülme Allahım hayırlı zamanda versin inşallah
Ama aşırı erken aşırıya insan isteyince strese giriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?