Ne zaman hamilelik testi yapmalıyım ?

Pulverrosa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
14
7
36
30
Merhaba kızlar,
Benim son adet tarihim 4 Temmuz, bat tarihim 4 Ağustos.
26 ve 29 temmuzda korunmasız ilişkim oldu. 1 Ağustos ve 2 Ağustos günlerinde aşırı derecede adet olacakmışım gibi kasık ağrım var, herhangi bir akıntı yok. Ara ara mide bulantım oluyor 31 Temmuzda tansiyonum düşmüştü kendimi halsiz hissediyorum ve uykum geliyor sürekli. Beklenen adet tarihime daha 2 gün var erken gebelik testi yapsam sonuç çıkar mı ? Beklemeli miyim yardımcı olur musunuz ?

Merhaba kızlar,
26 ve 29 temmuzda korunmasız ilişkim oldu. 1 Ağustos ve 2 Ağustos günlerinde aşırı derecede adet olacakmışım gibi kasık ağrım var, herhangi bir akıntı yok. Ara ara mide bulantım oluyor 31 Temmuzda tansiyonum düşmüştü kendimi halsiz hissediyorum ve uykum geliyor sürekli. Beklenen adet tarihime daha 2 gün var erken gebelik testi yapsam sonuç çıkar mı ? Beklemeli miyim yardımcı olur musunuz ?
Erken gebelik testinde cıkar ilk idrarla yapabilirsiniz

Merhaba kızlar,
Sadece bu söylediğiniz günlerde mi ilişki oldu

Erken gebelik testinde cıkar ilk idrarla yapabilirsiniz
Teşekkür ederim:) Bişey daha sorabilir miyim ? Eger pozitif çıkarsa kan testiyle teyit etmek gerekiyor mu tecrübem olmadığı için erken sevinmemek adına sormak istedim

Teşekkür ederim:) Bişey daha sorabilir miyim ? Eger pozitif çıkarsa kan testiyle teyit etmek gerekiyor mu tecrübem olmadığı için erken sevinmemek adına sormak istedim
Erken öğreneceğiz için adetinizi bekleyin 2 gün 3 gün gecikme olursa kan testine gidin. Kan pozitif cıkarsa 2 gün sonra bidaha vermeniz gerekir betanın artışını takip etmek için

Korunmasız olarak evet
Yani son ilişki 29 temmuz üzerinden 4 gün geçti. Bunlar sizin yumurtlama tarihleriniz değil ki. 4 ağustos adet gününüzse 30 günde bir adet oluyorsanız yumurtlamanız 21 temmuz gibi olmuştur ya erken ya geç ama sizin yaşadığınız ilişkiler adete yakın. Yaşadığınız belirtiler galiba adet olacağınız için. Diyelim ki 29 Temmuz da yumurtladınız o zamanda gebelik 4 günde oluşmaz.

Yani son ilişki 29 temmuz üzerinden 4 gün geçti. Bunlar sizin yumurtlama tarihleriniz değil ki. 4 ağustos adet gününüzse 30 günde bir adet oluyorsanız yumurtlamanız 21 temmuz gibi olmuştur ya erken ya geç ama sizin yaşadığınız ilişkiler adete yakın. Yaşadığınız belirtiler galiba adet olacağınız için. Diyelim ki 29 Temmuz da yumurtladınız o zamanda gebelik 4 günde oluşmaz.
Evet ama ilk ilişki adetten 10 gün kadar önce bazen yumurtlama değişebiliyormuş bende şüpheye düştüğüm için sormak istedim normalde bu kadar ağrım olmazdı ve ağrım olunca reglim hemen gelirdi.

Neden dalga geciyorsunuz her zaman hamile kalma ihtimali olabilir. Siz herşeyi çok mu biliyorsunuz ?!
Bilsem zaten burda size sormazdim lutfen düzgün cevap vermeyecekseniz cevap vermeyin.
6 yıldır uğtaştığım için evet biliyorum maalesef. siz evlimisiniz? yada yeni evlisiniz. yani 4 ğünde nasıl sonuç çıkabilir söylermisiniz,hiç bir bilginiz yok,hiç mi okumadınız bir yerde araştırmadınız,daha embriyo 7 ile 10 ğün arası rahme yerleşir,keşke önce bi araştırsaydınız.

6 yıldır uğtaştığım için evet biliyorum maalesef. siz evlimisiniz? yada yeni evlisiniz. yani 4 ğünde nasıl sonuç çıkabilir söylermisiniz,hiç bir bilginiz yok,hiç mi okumadınız bir yerde araştırmadınız,daha embriyo 7 ile 10 ğün arası rahme yerleşir,keşke önce bi araştırsaydınız.
Madem ki biliyorsunuz ne demek olduğunu o zaman bu tarz konularla dalga gecilmeyecegini de biliniz lütfen.
4 gün ikinci ilişki dikkatli okursaniz diger iliskimin 7. Gunundeyim.
Bilmiyor olabilirim böyle konuşmanız gerekmezdi.

Evet ama ilk ilişki adetten 10 gün kadar önce bazen yumurtlama değişebiliyormuş bende şüpheye düştüğüm için sormak istedim normalde bu kadar ağrım olmazdı ve ağrım olunca reglim hemen gelirdi.
Üzülerek söylüyorum ki hamilelik yok regl olacaksanız ve bunlar onun ağrısı. regl sancıları 1 hafta önceden başlar ewet bir düzeniniz vardır eminim olacağı gün ağrıyabilir 1 gün önce olabilir ama korunmayı bırakınca vucut değişiyor benimde reglime 1 gün kala olan sancılarım artık 5 gün önceden başlıyor. Gebelik istiyorsanız önce yumurtlama günlerinizi bilmeniz gerek 30 günde bir regl oluyorsanız 15. Gün yumurtlama günü olur 2 gün önce 1 gün sonrası bu değişir tabi.

Üzülerek söylüyorum ki hamilelik yok regl olacaksanız ve bunlar onun ağrısı. regl sancıları 1 hafta önceden başlar ewet bir düzeniniz vardır eminim olacağı gün ağrıyabilir 1 gün önce olabilir ama korunmayı bırakınca vucut değişiyor benimde reglime 1 gün kala olan sancılarım artık 5 gün önceden başlıyor. Gebelik istiyorsanız önce yumurtlama günlerinizi bilmeniz gerek 30 günde bir regl oluyorsanız 15. Gün yumurtlama günü olur 2 gün önce 1 gün sonrası bu değişir tabi.
Teşekkür ederim düzgünce açıklamanız için. Ben sadece olabilir mi acaba diye şüpheye düşmüştüm sadece sormak istemistim. Burası bir platformsa herkesin herşey biliyorsa neden soruluyor? Birbirimize soracağız ki öğreneceğiz.
Arkadaşlar tecrübeli olmuş diye millete hava yapıyor herşeyi bilen bir insansa o arkadaş burada ne işi var anlayamadım.
Gerçekten kadının kadına yaptığını başka hic kimse yapmıyor.
İlk defa soru sorayım dedim dalga konusu oldu. Şaka gibi gerçekten.

Adetiniz gecikince yapın. Daha öncesi çok da sağlıklı olmaz. Eğer ilişkiye 29'unda girdiyseniz ve ondan şüpheleniyorsaniz 4 günde gebelik oluşup da testte görünme ihtimali yok. Özetle muhtemel âdet gününün gecmesini bekleyin ve kaset test yapın. Ben erken gebelik testlerine çok güvenmiyorum kaset teste göre yalancı pozitif çıkma riski yüksek. Çok hassas oldukları için olası küçük hormon dalgasını bile gebelik olarak algılayabilir.

Back
X