Ne zaman hamilelik testi yapmalıyım ?

Pulverrosa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
14
7
36
30
Merhaba kızlar,
Benim son adet tarihim 4 Temmuz, bat tarihim 4 Ağustos.
26 ve 29 temmuzda korunmasız ilişkim oldu. 1 Ağustos ve 2 Ağustos günlerinde aşırı derecede adet olacakmışım gibi kasık ağrım var, herhangi bir akıntı yok. Ara ara mide bulantım oluyor 31 Temmuzda tansiyonum düşmüştü kendimi halsiz hissediyorum ve uykum geliyor sürekli. Beklenen adet tarihime daha 2 gün var erken gebelik testi yapsam sonuç çıkar mı ? Beklemeli miyim yardımcı olur musunuz ?

Sen beddua edip tutacağını sanıyorsun beddua dönüp dolaşıp yine seni bulacak .mesela bende edebilirdim beddua ama çok cahilsin keşke biraz okusan böyle şeyleri.yani sen her önüne gelene beddua edersen senin ne çocuğun olur nede yuvan daim olur.fazla kitap okumak zarar vermez az oku bilgilen:)

Sen başkalarına sert ve kırıcı yorum yaparken iyi ama oldu canım geç o işleri sana kimse bişey diyemicekmi sandın

Bak yaptığın yoruma bak Allah aşkına bana yazdığn cevaplardan belli cahil olduğun cocukmusun sen argo kelime kullaniyorsun anan baban yetistirememismi seni canım ya .sen yasak olmasa küfürde edersin mahalle karıları gibi hahaha ya bit işine aynı kulvarlarda bile değiliz terbiyesiz cahil sey .

sen bi defolup gitsene,sen beni nerden tanıyorsun,ne iş yaptıgımı biliyorsunda yorum yapıyorsun,evet yine ediyorum ok tatlım Allahım sana da vermesin inşallah,ilk aklına gelende ben olayım hadi canım senin gibi gecenin 4 'de netlerde dolaşıp yorum yazmıyorum,işim gücüm var çalışıyorum,kitaba gelince Eemin ol senden fazla okumuşumdur,sen okuyan biri olsaydın azıcak saygılı,biri olurdun şimdi defol git,işine bak terbiyesiz

sen kimsin Anneme Babama laf söylüyorsun ,Allahın görgüsüzü evet aynı kulvarda değiliz,çünkü sen görgüsüz,cahil,ne dediğini bilmeyen birisin..defol gittttt

Sen başkalarına sert ve kırıcı yorum yaparken iyi ama oldu canım geç o işleri sana kimse bişey diyemicekmihayırdır
hayırdır kendini avukatmı sandın da milleti korumaya geçtin,bi git ya Ahlaksız,karektersiz ,Senin allahın olsaydı,çocuğu olmayan birine beceriksiz demezdin,Allahım ne çocuk versin sana ,nede güzel bir yuva,

Ne kadar ayıp, biriniz çocuğu olmayan kadına beceriksiz cahil, çocuğun olmasın diyor, diğeri sevdiklerinle sınan, yuvan olmasın çocuğun olmasın diyor.
Ağzınız ne çabuk bedduaya gidiyor, ben haklı haksız bilmem burada ağzınıza geleni söyleyemezsiniz onu bilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…