- 15 Aralık 2022
- 170
- 53
- 18
- 26
- Konu Sahibi raveeeennn
-
Merhaba aşağı yukarı 2 hafta sonra canımmerhabalarr brnim regl döngüm düzdnli değil vr tevrübesizim ilk test deneyimim oldu soracak kimsem de yok.. İdrar testini cinsel ilişkiden kaç gün sonra yapmalıyım bilmiyofum reglim de iki üç ayda geldiği için adet gecikmesinden sonra yapabilme şansım yok, sorum şu ki cinsel ilişkiden kaç gün sonra test yapmalıyım
çook teşekkür ederim, 19 gün sonra test yaptım ve negatifti erken gebelik testiydi ve sabah ilk idrarımla yapmadım. şuanda da bi kaç belirti var şüpheye düşmüştümMerhaba aşağı yukarı 2 hafta sonra canım
dikkat edeceğim üç gün önce yaptım bir daha test yapicam yarin adet gmrene kadar devam edicem sanirimPko mu var sende canım? Bende 2-3 ayda bir olurum sürekli test etmek lazımmış adetler düzensiz olduğu için bizler gebeliğe ihtimal vermiyoruz kanama oluncada adet sanıyoruz o yüzden çok dikkatli ol herşeyını günlüğüne yaz
Adetine normalde kaç gün var? 3 ayda bir de olsan aynı tarihte oluyomusun? O tarihte olmazsan yaparsın mesela bendede pko var 3 ayda bir olurum bende..dikkat edeceğim üç gün önce yaptım bir daha test yapicam yarin adet gmrene kadar devam edicem sanirimve evet pco var bende
hayir mesela bi iki ay düzenli oluyorum ama günler hep farklı öbür ay dört ay arayla oluyorum sonra iki ay arayla gibi ayrica bende pko hariç yumurtalık trmbelliği de var iki yumurtalığımda da onlarca küçük kist bulunuyor, yaşımda daha genç oldum olası bu şekildeAdetine normalde kaç gün var? 3 ayda bir de olsan aynı tarihte oluyomusun? O tarihte olmazsan yaparsın mesela bendede pko var 3 ayda bir olurum bende..
ve şuan da ertesi gün hapı kanaması yaşadım 10 günlük reglimi hala gordum mu emin değilim çünkü yan etkisinde kanama da var. Ama kanamayı regl sayarsam önümüzdeki ay 12de regl görmem gerekiyorAdetine normalde kaç gün var? 3 ayda bir de olsan aynı tarihte oluyomusun? O tarihte olmazsan yaparsın mesela bendede pko var 3 ayda bir olurum bende..
Tatlım ben anlamadım gebelik istiyosan korunma neden alıyorsun gebeliğin olmaması için zaten bu ilaç ..ve şuan da ertesi gün hapı kanaması yaşadım 10 günlük reglimi hala gordum mu emin değilim çünkü yan etkisinde kanama da var. Ama kanamayı regl sayarsam önümüzdeki ay 12de regl görmem gerekiyor
Bende öyleyim daha gencım üstelik korunma hapı alıyosan devamlı gebeliği engeller tembellik var diyosun yumurtalıklarda yanı bu ilaçlar cözüm değil anca engeller yani .. pko da görünen kistcikler aslında kist değil gelişmeyen kalitesiz yumurtalar orda sıkışıp kalıyor bu yüzdende adet göremiyoruz sonra kilo , sivilcelenme , tüylenme kıllanma gibi adet olmama şeyler meydana cıkıyor kendine çok iyi bir doktor bul lütfen ben 3 senedir çekiyorum daha yeni yeni biraz düzelme varve şuan da ertesi gün hapı kanaması yaşadım 10 günlük reglimi hala gordum mu emin değilim çünkü yan etkisinde kanama da var. Ama kanamayı regl sayarsam önümüzdeki ay 12de regl görmem gerekiyor
gebe kalmak istemiyorum ki şüphem var ve var mı yok mu öğrenmrk için test yapıyorumTatlım ben anlamadım gebelik istiyosan korunma neden alıyorsun gebeliğin olmaması için zaten bu ilaç ..
Böyle işlere kalkışıyorsan bedelinide ödersingebe kalmak istemiyorum ki şüphem var ve var mı yok mu öğrenmrk için test yapıyorum
pişman değilim kiBöyle işlere kalkışıyorsan bedelinide ödersinyapacak bişi yok
ozaman süphe et durpişman değilim ki
pko yuzunden olmaz hiçbir zaman demedim kiozaman süphe et durcok sallama pkoyum nasi olsa olmaz deme pat diye olursa bebek
50 tane konu açmışsınız gerçekten hamile kalmaktan korkuyorsanız ilişkiye girmemenizi ve ya korunmanızı tavsiye ederimmerhabalarr brnim regl döngüm düzdnli değil vr tevrübesizim ilk test deneyimim oldu soracak kimsem de yok.. İdrar testini cinsel ilişkiden kaç gün sonra yapmalıyım bilmiyofum reglim de iki üç ayda geldiği için adet gecikmesinden sonra yapabilme şansım yok, sorum şu ki cinsel ilişkiden kaç gün sonra test yapmalıyım?
korundum zaten madem açtığım konuların farkındasınız içeriğe de bir göz atsaydiniz, ha bu arada bu ukalalıkla bana tavsiye vermeyin rica ediyorum kimseye zorla soru cevaplatmıyorlar en nihayetinde sitenin amacı bu değil mi50 tane konu açmışsınız gerçekten hamile kalmaktan korkuyorsanız ilişkiye girmemenizi ve ya korunmanızı tavsiye ederim
sitenin amacı aynı soru hakkında (hem de bomboş bir soru) 50 tane konu açıp bülteni meşgul etmek değil bence neyse zeka seviyeniz bu cevabınızla anlaşılmış oldukorundum zaten madem açtığım konuların farkındasınız içeriğe de bir göz atsaydiniz, ha bu arada bu ukalalıkla bana tavsiye vermeyin rica ediyorum kimseye zorla soru cevaplatmıyorlar en nihayetinde sitenin amacı bu değil mi
Evet belli oluyor gününüz gecikti zaman yapın bence Allah nasip eder insallahKızlar merhaba üstteki ovulasyon çok önce yapılmıştı alttaki gebelik testi adetime 6 gün var bi hayali çizgi görüyorum sanki ben sizce varmıdır görebiliyormusunz siz yoksa uyduruyormuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?