ne zaman iyileşeceğim?

zullall

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2007
404
455
628
Arkadaşlar perşembe günü burun kemiğinde değil de kıkırdaktaki eğrilik sebebi ile nefes alamama asıl şikayetim sebebi ile ameliyat oldum. Dışarıdan çok çok dikkatle bakınca anlaşılabilecek ama içeride çok ciddi nefes problemi yaratan bu durumla ilgili önceden şeklini değiştirmeden de bir deviasyon ameliyatı olmuş ama fayda görmemiştim. Perşembe günü doktorum dıştaki eğriliği de beş saatlik bir ameliyatla düzeltti. İki çocuk annesi bu hafif eğrilikten hiç rahatsız olmayan bir kadınım. Burnum gerçekten oldukça muntazam ve güzeldir. Sadece eğrilik düzelecek ve bir ihtimal çökme durumuna karşı burun ucu biraz kaldırılacaktı. Ancak beş gündür tamponluyum ve korkunç bir rahatsızlık çekiyorum. Bir kere koku alma ve tad alma duyularım gitti. İştahsızlık sebebi ile kilo kaybediyorum. Yüzümde çok aşırı bir ödem var. Ne zaman bir nebze de olsa rahatlatacağım? Gerçekten bin pişman olmak üzereyim. Bu kadar çok eziyet çekeceğimi hiç düşünmemiştim. Doktorum gerçekten işinin ehli bir doktor fakat benim mi canım az anlamadım. Çok ciddi ızdıraplarım var. Az önce acıdan ağladım. Tamponlarım duruyor. Bugün beşinci günüm. Sabah doktor muayene etti. Normal dedi ama çektiğim acı bana normal gelmiyor. Kaçıncı gün rahaladınız, yüzüm zaten çok ödem olmuş durumda.

Arkadaşlar perşembe günü burun kemiğinde değil de kıkırdaktaki eğrilik sebebi ile nefes alamama asıl şikayetim sebebi ile ameliyat oldum. Dışarıdan çok çok dikkatle bakınca anlaşılabilecek ama içeride çok ciddi nefes problemi yaratan bu durumla ilgili önceden şeklini değiştirmeden de bir deviasyon ameliyatı olmuş ama fayda görmemiştim. Perşembe günü doktorum dıştaki eğriliği de beş saatlik bir ameliyatla düzeltti. İki çocuk annesi bu hafif eğrilikten hiç rahatsız olmayan bir kadınım. Burnum gerçekten oldukça muntazam ve güzeldir. Sadece eğrilik düzelecek ve bir ihtimal çökme durumuna karşı burun ucu biraz kaldırılacaktı. Ancak beş gündür tamponluyum ve korkunç bir rahatsızlık çekiyorum. Bir kere koku alma ve tad alma duyularım gitti. İştahsızlık sebebi ile kilo kaybediyorum. Yüzümde çok aşırı bir ödem var. Ne zaman bir nebze de olsa rahatlatacağım? Gerçekten bin pişman olmak üzereyim. Bu kadar çok eziyet çekeceğimi hiç düşünmemiştim. Doktorum gerçekten işinin ehli bir doktor fakat benim mi canım az anlamadım. Çok ciddi ızdıraplarım var. Az önce acıdan ağladım. Tamponlarım duruyor. Bugün beşinci günüm. Sabah doktor muayene etti. Normal dedi ama çektiğim acı bana normal gelmiyor. Kaçıncı gün rahaladınız, yüzüm zaten çok ödem olmuş durumda.
Büyük oranda tamponlarınız alındığında rahatlamış olacaksınız. 2 operasyon geçirdim tamponlarım 3.günde alındı. Tampon alındıktan sonra dünya varmış diyorsunuz sizde daha önce olmuşsunuz ama tampon kullanıldı mı bilemiyorum tabi. Güçsüz düşmemek adına çeşit çeşit çorbalar yiyin sıvı ağırlıklı beslenin. Ayran mesela bana çok iyi gelmişti tansiyonumu dengeliyordu kendime gelmiştim. Azıcık daha sabırla 10 günü doldurduğunuzda kendinizi çok daha iyi hissediceksiniz moralinizi yüksek tutun lütfen:KK68:

Canim 85 d cupta oluyooo,90 b cupta oluyo bende anlamafim.hangisi oluuo suan ustundeki 90b cup...pek bakamadim.sudyrnlere birde memeer ilk zamanlar sejile gitmiyo her sudyen olmuyo acele etmedim almak icin genelde sporcu atleti giyiyorum.bu aralar:halay: Vaalla benimki pahali evet bende duyunce sasirdim ama 8.000 e meme alti ve basindan yapiyodu özellikle koltuk alti pahaliydi hem bu yontemde doktor cok iyi tecrubeli,inan doktorumu cok arastirdim.kötu yotum duymadim hic arkadasimda tavsiye edince kafayi doktora taktim his görusmeden bile krsinlikle ona olmaliyim dedim herseyimle ona inandim ve itikide ona yapyitmisim paraya kiydim,ömur boyu icim rahat olsun teteddut olmasin aklimda dedim,inan ilk gorusmede o kadar samimi sicaktiki anlatamam hasta psikolojisinden anliyo,isteklerini göz önunfe bulunduruyo volan tayfuradamla konusurken tamam dogru adresteyim dedim:KK24: Ve amaliuat biteli 2 ay olucak...ilgi alaka super sekreteri hala arar nSilsin nasil.oldun diye bunlar memnun ediyo beni..

Büyük oranda tamponlarınız alındığında rahatlamış olacaksınız. 2 operasyon geçirdim tamponlarım 3.günde alındı. Tampon alındıktan sonra dünya varmış diyorsunuz sizde daha önce olmuşsunuz ama tampon kullanıldı mı bilemiyorum tabi. Güçsüz düşmemek adına çeşit çeşit çorbalar yiyin sıvı ağırlıklı beslenin. Ayran mesela bana çok iyi gelmişti tansiyonumu dengeliyordu kendime gelmiştim. Azıcık daha sabırla 10 günü doldurduğunuzda kendinizi çok daha iyi hissediceksiniz moralinizi yüksek tutun lütfen:KK68:

Evet daha önce de oldum ama 1 hafta sonra işe başlamıştım. Tamponlu olmuştu ama ertesi gün çıkarmıştı doktor. 45 dakikalık bir amliyattı da işte bir işe yaramamıştı. Nefes alamamıştım. İnşallah hızlı hızlı iyileşirim çünkü böyle çok zor. Teşekkür ederim yanıtınız için. Ödem daha hızlı geçsin diye benim yapabileceğim bir şey var mı acaba?

Nefes aldığınızı hissettiğinizde zaten değdiğini göreceksiniz. Ben bol bol Yeşilçay tüketmiştim doktorumun önerisiyle işe yaradığını da görmüştüm. Onun haricinde revizyonlarda burnun içinin çok daha fazla kuruduğunu ve bununda ödemi artırdığını söylemişti özellikle ucunun içini bol bol nemlendir demişti göz pomadı vermişti bende dikkatli bi şekilde kulak çubuğuyla içini nemlendirmiştim. Son olarakta
tuz kullanımından 1-2 ay uzak durmaya çalışın Hoppa

Back
X