- 11 Aralık 2007
- 404
- 455
- 628
Arkadaşlar perşembe günü burun kemiğinde değil de kıkırdaktaki eğrilik sebebi ile nefes alamama asıl şikayetim sebebi ile ameliyat oldum. Dışarıdan çok çok dikkatle bakınca anlaşılabilecek ama içeride çok ciddi nefes problemi yaratan bu durumla ilgili önceden şeklini değiştirmeden de bir deviasyon ameliyatı olmuş ama fayda görmemiştim. Perşembe günü doktorum dıştaki eğriliği de beş saatlik bir ameliyatla düzeltti. İki çocuk annesi bu hafif eğrilikten hiç rahatsız olmayan bir kadınım. Burnum gerçekten oldukça muntazam ve güzeldir. Sadece eğrilik düzelecek ve bir ihtimal çökme durumuna karşı burun ucu biraz kaldırılacaktı. Ancak beş gündür tamponluyum ve korkunç bir rahatsızlık çekiyorum. Bir kere koku alma ve tad alma duyularım gitti. İştahsızlık sebebi ile kilo kaybediyorum. Yüzümde çok aşırı bir ödem var. Ne zaman bir nebze de olsa rahatlatacağım? Gerçekten bin pişman olmak üzereyim. Bu kadar çok eziyet çekeceğimi hiç düşünmemiştim. Doktorum gerçekten işinin ehli bir doktor fakat benim mi canım az anlamadım. Çok ciddi ızdıraplarım var. Az önce acıdan ağladım. Tamponlarım duruyor. Bugün beşinci günüm. Sabah doktor muayene etti. Normal dedi ama çektiğim acı bana normal gelmiyor. Kaçıncı gün rahaladınız, yüzüm zaten çok ödem olmuş durumda.