Ne zaman kan testi yaptırayım

Symgkyzu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2021
91
41
3
Arkadaşlar ben en son 14 gün önce yumurtlama olduğunu hissettim göğüslerim dolgunlaştı. O zamanlar ilişki oldu aradan 14 gün geçti bugün adet olmadım. Gebelik olabilir mi ne zaman kan testi yaptırayım. 2 gün önce yoğun Kıvamlı akıntı oldu biraz adet olurum sandım olmadım henüz

yoğun kıvamlıı akıntımı geldi ne renk kahverengimii
hatta şimdi bile yaptırabilirsin kan testii

Yüksek ihtimalle bugünlerde kan tahlili yaptırdığınız da gebelik varsa çıkacaktır.

Kızlar merhaba.Son adet tarihim 14 haziran 19 haziran arası.Adet sonrası gün aşırı birliktelik oldu ve 13.gün ovülasyon testinde çift çizgi gördüm o günü ve sonraki 3 günü değerlendirdik.Şuan reglime 11 gün var düzenli regli olurum.2 yıldır bebek düşünüyoruz olmadı.bu ay ovülasyon takibi yaptım.2 ay öncede hsg çektirdim.Neyse asıl sorum şu arkadaşlar 3 gündür belimde ve karnımda ağrı kasıklarımda sancı göğsümde şişlik ve ağrı bacak iç kısımlarımda da ağrı var yani regli me 13 gun kala hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar sanki heran adet olacakmışım gibi.bu belirtileri yaşayıp erken hamile olduğunu öğrenen varmı arkadaşlar.cok sıbırsızım yani.biraz uzun oldu kızlar hakkınızı helal edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…