Ne zaman koca göbek olucağız?

Karagxoxzlxux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
241
0
96
40
İstanbul
ya kızlar kızlar 11 hatalık hamile olamak nekadar zor işmiş göbeğimiz varmı desem yok eski kıyafetlerimizi giysek desem olmuyor e hamile kıyafeti giyelim ozaman desem yok ada olmuyor artık aynaya baktığımda kocaman uçuklu bir dudağım 3 kilo almış kalçalarım ve milyonlarca sivilcem var ve hala bebeğimin cinsiyetini öğrenmem için kocaman 1 ayım var offffffffff :çok üzgünüm: ve buaralar herşeye ağlıyorum bugün abimin kızı 23 nisanda kelebek oldu ve gösteri yaptı beni görseniz nasıl ağlıyorum ay manyadım iyice galiba

canım bende 11hafta 3günlük hamileyim henüz kilo almadım.hiç bulantımda olmadı.bazen kendimi hamile değilmişim gibi hissediyorum inan.ve bende en kısa zamanda karnım büyüsede hamile olduğumu bilsem diye düşünüyorum.bende nezaman büyür bilmiyorum ama artık yavaş yavaş büyümeli.3 ay bitiyo artık.

Ben de size katılıyorum kızlar ben de bugün 12.haftama girdim şükürler olsun,hamile kaldığımdan beri aşağı yukarı 1 kilo aldım,eski kıyafetlerim oluyor ama oturunca rahatsız ediyor,bu karınla hamile kıyafeti almaya bi türlü gidemedim bi hafta daha geçsin gibilerinden geçiştiriyorum karnım büyüyecek yaa,çünkü mağazaya gittiğimde koca göbişli bayanları görünce kendimi hamile değilmiş gibi hissediyorum,inşallah haftaya alıcam ama yeter artık di mi:dance::emir_bebek:

a.s.benimde 11haftalıklar fakat ikiz:nazar:olduklarını için çabuk belli oldular.bende aksine hiç kilo almadım.doktorda nekadar güzel diyor kilo almamama.böyle gitse iyi sonradan alırım ....

Ben de size katılıyorum kızlar ben de bugün 12.haftama girdim şükürler olsun,hamile kaldığımdan beri aşağı yukarı 1 kilo aldım,eski kıyafetlerim oluyor ama oturunca rahatsız ediyor,bu karınla hamile kıyafeti almaya bi türlü gidemedim bi hafta daha geçsin gibilerinden geçiştiriyorum karnım büyüyecek yaa,çünkü mağazaya gittiğimde koca göbişli bayanları görünce kendimi hamile değilmiş gibi hissediyorum,inşallah haftaya alıcam ama yeter artık di mi:dance::emir_bebek:

daha erken canım ya kıyafete.benimde aksine kendi kıyafetlerim çok büyük geliyor.giyemiyorum.ben bi kilo alsam daha onları giyeceğim.

ya kızlar kızlar 11 hatalık hamile olamak nekadar zor işmiş göbeğimiz varmı desem yok eski kıyafetlerimizi giysek desem olmuyor e hamile kıyafeti giyelim ozaman desem yok ada olmuyor artık aynaya baktığımda kocaman uçuklu bir dudağım 3 kilo almış kalçalarım ve milyonlarca sivilcem var ve hala bebeğimin cinsiyetini öğrenmem için kocaman 1 ayım var offffffffff :çok üzgünüm: ve buaralar herşeye ağlıyorum bugün abimin kızı 23 nisanda kelebek oldu ve gösteri yaptı beni görseniz nasıl ağlıyorum ay manyadım iyice galiba

mrb karagözlü anlattıklarına bakılırsa karagözlü bi kızın olacak. tabi sana benzerse gözleri. Allah bilir ama diyolar ya kalça genişlemesi sivilce falan kız hamileliğinde olur diye. hadi hayırlısı bakalım. ben ilk öğrendiğimde 1 kilo almıştım sonra hiç kilo almadım. kıyafetlerimin hepsi oluyo ama göbek kısmını rahatsız ediyo düğme açmak zorunda kalabiliyorum üstelik hiç göbeğim çıkmadığı halde. bi de en çok külotlu çorapların bel kısamı rahatsız ediyo. çok acele etmeye gerek yok hamile kıyafeti için zaten 4. aydan sonra göbek belli oluyormuş. ama ben de çok hevesleniyorum göğüs altından bollaşan bluzleri falan görünce. sevgiler

bende kilo almadım hatta kilo verdim ama pantolonlarımı giyemiyorum cünkü kilo vermişde olsam göbeğim cıkıyo biraz şuanda bebeşim çilek kadar onun sıvısı rahimin genişliği diye düşünürsek normal sanırım pantolonlarım sıkıştırıyo benim bebişim sol tarafımda sağ tarafıma yattığım zaman sarktığını hissediyorum ve geriliyo orası yartık babamıza sırtımızı dönüp yatıyoruz izin vermiyo anlamadım benimi ondan kıskanıyo onumu benden bücürük 10+5 deyiz bizde kıpır kığır eller kollar bacaklar sürekli hareketli hiç beklemedik hareketlerini görmek için arada zıplıyor sıpa
Benim mide bulantılarım cok kötü hiç birşey yieyemiyorum 2 gece hastanede kaldım serumla beslendik biraz haftaya 12. haftamızda olucaz inşallah gecer bulantılarım artık Bebişim beslensin o sağlıklı olsunda önemli değil hiç birşey

Back
X