- 24 Ağustos 2015
- 42
- 26
- 8
- Konu Sahibi blueisthewarmestcolor
Merhaba arkadaşlar
Bu konuyu açtım öncelikle açıklayayım ven daha gencim ama kafamda hep bir sevgililik olayı var.Yani şu yaşıma kadar amaan sevgiliye ne gerek var kafasındaydım ama artık istiyorum galiba istediğim için de olmuyor
Belki gençsin daha hayatını yaşa diyeceksiniz ama sanki ben flört istiyorum.Hani lise yıllarında üniversite yıllarında yaşanan sevgililikler daha bi tatlı komik olur ya.Karşımdakinden bi ciddiyet beklemeden bile sadece mutlu olduğum için bir sevgililik yaşayayım bunu deneyimlemeden hemen evlilik kısmına geçmek istemiyorum.Ama olmuyor ve üzülüyorum egoist değilim ama güzel bir kızımdır hep kanka kız oluyorum erkeklerle.Ama sevgili istemezken bir anda istemeye başladım mesela arkadaşlarımının arkadaşlarıyla whatsapp uzerınden falan konusamıyorum sacma geliyor spontane gelişsin istiyorum sevgililik amacıyla cıkılan bir yolda olup oyle tanısmak istemiyorum. Fikirleriniz benim için çok değerli :)
Bu konuyu açtım öncelikle açıklayayım ven daha gencim ama kafamda hep bir sevgililik olayı var.Yani şu yaşıma kadar amaan sevgiliye ne gerek var kafasındaydım ama artık istiyorum galiba istediğim için de olmuyor