Ne zaman pozitif olur

Mavi Sihirbaz

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2023
182
24
13
31
Çatlatma iğnesi vurduranlar ne zaman pozitifi gördünüz? 15 gün oldu iğne vurulalı ama idrar testim negatif. Aşırı uyku hali halsizlik ve kahverengi lekelenme var. Adete de 1 gün var. Pozitifi görme ihtimalim var mı negatifden sonra.

İğnenin 14. Günü kanda idrar istiyor doktor sizden istemedi mi? Cumartesi 13. Günümdü idrarda negatif bugün regl günüm bende olmadım tekrar testte yapmadım yarın kan vereceğim bence siz de verin

İğnenin 14. Günü kanda idrar istiyor doktor sizden istemedi mi? Cumartesi 13. Günümdü idrarda negatif bugün regl günüm bende olmadım tekrar testte yapmadım yarın kan vereceğim bence siz de verin
Bugün adetin 2. Günü adet olmadım. Yarın kan testi vercem. Hala az az kahverengi lekelenme geliyor bugün de bi kere geldi daha gelmedi. Yerleşme kanaması 5-6 gün sürer mi

Bugün adetin 2. Günü adet olmadım. Yarın kan testi vercem. Hala az az kahverengi lekelenme geliyor bugün de bi kere geldi daha gelmedi. Yerleşme kanaması 5-6 gün sürer mi
Keşke bugün verseydiniz streste etkiliyor insanı. Ben verdim sonuç yarın çıkacak. Normal adet kanaması gibi olmadıkça sürebilir diyorlar. Vardır inşallah bebişiniz

Merhaba ben de haziran 27 de çatlatma iğnesi kullandım bugün(11temuz) 15. Günüm adetim de(15 Temmuz da) 4 gün var şiddetli göğüs ağrım var acaba varmıştır gebelik hiç teste yapmadım yardımcı olana teşekkür ederim şimdiden

Ben bugün test yaptırdım. 0,610 çıktı. Ama adet olmadım günüm geçmesine rağmen. Yine hafif kahverengi akıntı var o kadar
nüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…