ne zaman regl olunuo?

insirah3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
354
2
46
İstanbul
slm kızlar ben 36 haftalık hamileyim ve merak ettigim bişey var dogumdan sonra ne kadar zaman sonra tekrar adet olmaya başlanıo bide adet olmayınca kilo verilmio denio bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.

bu herkeste farkli oluyor iki yil bile olmayanlar var. kilo tabiki veriliyor , helede emziriyorsan o kadar rahat veriyorsun ki anlatamam tecrube ile sabit :51: ben tum dogum kilolarimi regl oncesinde verebildim. yalniz regl oldugu hafta 2 kilo birden verenler var.

2 yılmı:53:? peki adet olmayınca hormonlarda dogal olarak normal çalışmaz farklı oluomu yani hep lohusa gibimi oluo insan?

Kasım sonunda doğum yaptım. Bugün itibari ile regl oldum (sanırım bu regl oluyor.)
103 kilo ile doğuma gittim. geldiğimde 95 kiloydum. bir ara 88 kilo da takılı kaldım...
şimdi 86 felan... emzirdiğim halde kilo verdiğimi düşünmüyorum... Belki artık verebilirim...
Ama her bünye farklı...

6 ay 1 hafta önce doğum yaptım daha regl olamadım ama neredeyse tüm kilolarım gitti. hormonlara gelince lohusalık hissi de pek yaşamadım, her şey normaldi hayatımda. sadece oğluma bakınca süper bir duygu hissediyorum.

ilk hamileliğim sonrasında 7.ay da regl gördüm . şimdi doğum bekliyorum nasıl olacak bilemiyorum :)

kasımda doğum yaptım hala regl olmadım. doğuma 69 gittim, 62 döndüm :) şimdi 56yım, 2 kilom kaldı. doğumdan sonra ilk 1 ay (normalde hiç sevmememe rağmen) deli gibi tatlı, lokum, şekerleme tükettim, yine de kilo almadım çok şükür. ama şimdilerde dikkat ediyorum, tabi çünkü iştahım hala açık. regl olmadan ver diyolar ama ben pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

Back
X