Ne zaman stres yapsam arkasında şiddetli bir hastalıkla baş başa kalıyorum.

Childdevelopment

☘️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2022
4.300
4.668
63
Stres kaynaklarimi anlattığımda yakınlarımın söylediği tek sey aman ne stres yapıyorsun keyfine bak akışına birak diyorlar bu benim için bir teselli değil. 1.5 yıllık evliyim. 6 ay önce il değişikliği yaptık ailemden uzak bir sehirdeyiz ortalama 500 km sık gidip gelemiyorum. Bu şehire alışamadım. Bir sürü Arkadaş edindim ama yabanci insanlar sonuçta. Eşim görevi nedeniyle sık sık nöbet tutuyor 36 saat yaklaşık eve gelmiyor gelince aksam 6 gibi geliyor sabah 8 de yeniden gidiyor. Cok fazla yalniz kalıyorum. Çok bunaliyorum. Bir sürü hobi edindim ama onlar yeterli olmuyor. Çocuğumuz da yok. Yalniz kalmaya alışkın değilim cok stres yapıyorum. Her stres yaptığımda bir den ortaya hastalik çıkıyor aniden bu ilerlemis derecede. Kil dönmesi ameliyatı oldum bir anda çıktı. Aurali migren atakları geçirdim şiddetli bir şekilde görme kaybı yaşayarak defalarca. Şimdi de mide ağrım var aşırı. Uyuyamıyorum hiç bişey yapamıyorum ağrıdan. Ne yapacağımı bilmiyorum

Psikolojik olabilirmi

Siz çok fazla büyütüyorsun deyince hayatında bişeyler değişmiyor oda farkında ama yapamıyor çünkü psikolojisi buna izin vermiyor. İnsanların yaşamadığınız dertlerine ne kadar rahat yorum yapabiliyorsunuz

Konu sahibi istersen bir psikiyatri ya da psikolog ile görüş onlar seni rahatlatacaktır. Stres migren ve midenin baş düşmanı

Tam aksine kendisi motive oldu dimi ya ben çok takıyorum diye cevap yaptı…Ben büyük görünen dertlerini küçük görmesini sağlayıp rahatladım..sizi ilgilendirmez

Çocuk yap sonra düşünmeye bile fırsat bulamıyorsun

Şaka elbette. Bu psikoloji ile hamile kalınmaz. Yardım alın. İmkanınız yoksa da yalnızlığa değil güzel şeylere odaklanın. Yani hobiler, arkadaşlar vs sizi hiç oyalamiyorsa bence durum ciddi.

Klasiktir ama İyi Hissetmek kitabını edinip okuyun. Faydası oluyor cidden.

Ben temeldeki sebebin yalnizlik olmadığını düşünüyorum.

Migren de mide ağrısı da genellikle stres kaynaklı malesef. Auralı migren ile nasıl baş ediyorsunuz. Bende bir şeye canımı sıksam üzülsem migrenle baş başa kalıyorum. Bir işe girseniz sanırım rahatlarsınız evde tek kalmak kafanızda kurmanıza neden oluyor muhtemelen

Komşuluk güzel bisey ama komsu ne kadar iyi gelebilir insana

Ya baş edemiyorum ki saatlerce görme kaybi bulanti kusma çok kötü oluyorum mr cektirdim bir sürü ilac aldim ama hic bana misin demiyor

Bende öyle düşünüyorum birçok arkadas edindim ama bir yere kadat

Ya baş edemiyorum ki saatlerce görme kaybi bulanti kusma çok kötü oluyorum mr cektirdim bir sürü ilac aldim ama hic bana misin demiyor
Aura sırasında benimds gözümü kapatıp yatıp dinlenmem gerekiyor görmüyorum sonra yavaş yavaş geçiyor. Yapmanız gereken hissettiğiniz anda hemen ilacı içmek daha da şiddetlenmeden. Hafif bulanıklık görmede farkettiğim an ben ilacı içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…