ne zaman tam iyileşme oluyor

zullall

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2007
404
455
628
Burun ameliyatımın üzerinden neredeyse 3 hafta geçti ve fakat benim rahatsızlığım devam ediyor. Burnumun görütüsü iyi. Ağrım yok ama rahatsızım. Ameliyatım başarılı. Burun ucum hassas ve ağır sanki. Tamamen iyileşme kaçıncı haftada oluyor. Burnumu koparıp atmak geliyor içimden. Bir şey varmış da çıkarsam rahatlayacakmışım gibi bir his. Ağrım yok ama bu his de gerçekten çok rahatsız edici. Tam anlatabildim mi bilmiyorum ama acı/ağrı değil sıkıntım. Eskisi gibi konforlu burun rahatlığı ne zaman başlayacak?

bu yorumlari okudukca yaptirdigima pisman oluyorum 4. gunumdeyim zaten ortasi hissiz demekki bu alci fln cikincada boyle olucak

Neden bu ameliyata karar verdigimizi unutmayalim. Sabir gerek zor bir sürec ama güzel bir buruna sahip olucaz insallah :)

Aynen bende cok sabirsizimm. Ama 7ci günden sonra biraz daha rahatlarsin bende öyle oldu.. sadece sirt üstü uyumak beni zorluyor

ben smdi tv izliyorum yan yattim ama elimi kafamin altina koyuyorum ki burnuma bisey olmasin :) bir de burun deligimin icinde beyaz bisey var aci sizi yok ama ne oldugunu anlamadim

Hm bilemedim bende olmadi.. bence doktoruna sor ona sormadanda hicbirsey yapma

konustum smdi 2 gun sonra kontrolum var onemli birsey degildir takma kafana dedi :) ne kadar degisik bi psikoloji ya bunu bile bile yapiyoruz bide gerci ben bu kdar oldugunu dusunmedim ama neysee

Evet cok degisik bir pisloloji icine giriyor insan.. bende bukadar olucagini tahmin etmemistim. Tek düsündügüm sey güzel bir burnum olmasiydi sonrasini acikcasi hic düsünmedim. Insallah deger yasadiklarimiza. Moralimizi yüksek tutmaya calisalim iyi düsünelim iyi olsun :)

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Bir arkadaşım da üç aya kadar devam edecek dedi. Özellikle uykudan uyanınca biraz uyuşuk ve doluluk hissi ve sinir bozucu bir rahatsızlık oluyor. Açık oldu benim. İç dikişlerim duruyor. Burun içi beyaz şey dediğiniz dikiş ipi olabilir. Dış dikişlerimin de sadece biri erimedi. Fakat nefes sorunum vardı. Nefes alabiliyorum ve bu çok güzel. Hiiiiiç pişman değilim ben hatta şimdi de meme ameliyatı düşünüyorum. :-)

Hersey güzel olacak... :ıslık:
Bu sürecte zaman en iyi ilacimiz :))

zullall zullall yaptir du dünyaya bir daha mi gelecez :) bende bi aralar sonrasi icin düsünmüstüm ama yabanci bir madde eklendigi icin vaz gectim..

Burun ameliyatımın üzerinden neredeyse 3 hafta geçti ve fakat benim rahatsızlığım devam ediyor. Burnumun görütüsü iyi. Ağrım yok ama rahatsızım. Ameliyatım başarılı. Burun ucum hassas ve ağır sanki. Tamamen iyileşme kaçıncı haftada oluyor. Burnumu koparıp atmak geliyor içimden. Bir şey varmış da çıkarsam rahatlayacakmışım gibi bir his. Ağrım yok ama bu his de gerçekten çok rahatsız edici. Tam anlatabildim mi bilmiyorum ama acı/ağrı değil sıkıntım. Eskisi gibi konforlu burun rahatlığı ne zaman başlayacak?

1. ay burnuma yorgan değdi canım acıdı. o derece hassas
2. ay hala mimiklerim yerine gelmemişti. benim deri ile ilgili işlem çok yapıldı. burun sanki benden ayrı bir organdı
3. ay burun kökünde şişlikler yavaşca inmeye başladı. meğersem burnumda tatlı bir kavis varmış
haftaya 6 ayım dolcak. burun kökündeki şişlikler indi. ucu hala şişmiş, doktorum öyle dedi. ucu hala uyuşuk. burnu kaldırmaya çalışıyorum ama az buçuk oynuyor.
özetle; burun sabır işi hemen paniğe kapılmayın

Back
X