ne zaman terkermeliyim

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Cogunuz daha onceki konulardan biliyorsunuzdur esimden ayrildik..en uygun zamamdada bosancaz..
Suan esime ait evimizde kaliyoruz esim sehir disinda zaten ayda bir geliyordu artik hic gelmez..
onumuzde iki secenek var
Birincisi
Bir yil bu evde sabredip duzenimi bozmadan hem cocugumu biraz buyutup hemde maddi manevi olarak daha hazirlikli olarak bu evden ayrilmak
Zaten esim yuzunden besbin borcum var burdayken daha cok baski yapip odetirim..uzaktayken nasil olsa eli yetismez diye hic umursamaz..birde evi bosaltirsam iyice kinlenir cocuklari benden uzaklastirdi diye nafakamizi oder ama borcu zor odetirim benim ustume kalir.
Ikinci yol ise
evden en yakin zamanda ayrilip yasamayi hayal ettigim yerde sessiz sakin kimsenin bizi terk etmeyecegi yari yolda birakamayacagi kendimize ait kucuk bir hayat kurmak..belki cok zorlancax turlu turlu sorunla karsilascaz ama nihayetinde kendi duzenimiz icin zamanimizi emegimizi vercez..belki bir yil sonra cok daha iyi durumda olcaz.

Sizce ne yapayim gururum incile incile hergun gozyasi doke doke sabiredip el kolum bagli bu evdemi bekleyeyim..
Yoksa zaman kaybetmeyip gozyasi dokmek yerine alin terimi akitip
her turlu zorluga karsi sikayet etmeden mucadele edip kendi duzenimi mi kurayim

Ev eşinize mi ait?
O evde hem sizin hem çocuklarınızın hakkı var.
Adam sürekli şehir dışındaysa kendinizi toparlamak için zaman kazanabilirsiniz bence.
Hamileymişsiniz zaten.
Heryolun ayrı bir zorluğu var. Allah yardımcı olsun. Umarım bir an önce hayal ettiğin hayatı zor yollaradan geçerek yaşayacak olsanda yaşar ve mutlu olursun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyle kararsizim...bir yanim mantikli ol maceraya evlatlarini surukleme daha hazirliklu yola cik diyor...
Diger yanim bu evden yillardir ayrilmadigim icin cok zulme maruz kaldim daha fazla eziyet etme kendine diyor..bu evde olmak hala esim tarafindan nasil olsa elimin altinda olarak algilaniyor gurum cok inciniyor.

eşiniz gelmeyecekse niye illa ki gideyim diyorsunuz
çocuklarınız ve en önemlisi siz kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman gidin ayrıca niye illa kli evi boşaltıyorsunuz
siz kalın evde

Tskederim canim...
ev esime ait hakkim var ama alabilmek icin bes yila kadar uzayabilcek bir mahkeme surecine katlanmak cok agir gelir..ve esimi kendime dusman etmek istemiyorum hele mal mulk icin..
Tabi soyle bir imkanimda var esimi mahkemeye verip borclarini odemeyemedigi bize maddi manevi sorunlar yasattigi icin evin satis velayetini alip borclari odeyip cocuklarimin uzerine gayrimenkul almayida dusunmuyor degilim

eğer çocuk olmasaydı tabıkıde beklemezdınız duşunecek bişi olmazdfı ama sabredin derım ben refaha çıkın ve gelecegınızı gorup gıdın...

eşiniz gelmeyecekse niye illa ki gideyim diyorsunuz
çocuklarınız ve en önemlisi siz kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman gidin ayrıca niye illa kli evi boşaltıyorsunuz
siz kalın evde

Bu evde olmak gururuma dokunuyor ve burda gelirim olmadigi icin onun eline bakiyorum

Hamile olmazsanız asla böyle akıl vermezdim ama şu durumda ihtiyacınız var gibi görünüyor.
Mal mülk melesi değil. Geçiş sürecinde doğmamış bebeğin ve evladın için. Yoksa tek kuruş alma arkana bakma.

Bu evde olmak gururuma dokunuyor ve burda gelirim olmadigi icin onun eline bakiyorum

öfkeyle kalkıp zarar ile oturmayın
şimdi diğer konu başlıklarınızı okudum da

dikiş biliyor iseniz eğer istanbuldaysanız ismek in 1 yıllık uzun kursları var orada kendinizi geliştirip evde birşeyler yapabilirsiniz
birkaç tane tanıdığa iş yaparsanız onunda tanıdığı çıkar yapabilirsiniz imkansız değil ama ilk zaman milletin ayağı bilmediğinden içeri gelmeyecektir sabır ve çalışkanlık göstermeniz gerekmektedir.
ayrıca kurslarda hocaların illa ki tanıdıkları oluyor yönetimden önce o tanıdığa öncelik verin

Ben de nisanda anlaşmalı boşandım. Aynı durumda değiliz sizinle. Yeni aldığımız ve yarısı borçlu ev bende kaldı araba o adi adamda kaldı. Ben de düşündüm çocuklarımı alıp evi satıp elime kalan parayla çekip gitmeyi. Ama bu psikolojiyle bilmediğim tanımadığım yerlere gitmek zor geldi. Hayatımı düzenimi bir anda herşeyiyle değiştirmeyi göze alamadım. En sonunda çocuklarımı biraz daha büyütüp, kendimi güçlü hissettiğim bir zamana erteledim tayin isteyip gitmeyi. Kendinizi ve çocuklarınızı düşünün öncelikle bu kararı verirken. Allah yardımcınız olsun.

bence biraz daha sabret çık diyen yoksa, iki çocukla sanırım bi de bebek cengaverliğe gerek yok, yumuşak bir geçiş hem senin hem çocuklar için daha iyi olur

Sinirlendiginde soz konusu eder babasida bi hayli doldurur esimi...ama bu evde olmam onun isine gelir elinin altinda olurum sorumsuz adam gider yerine bizi yonlendiren bi adam gelir..esimin tuhaf huyuda ayriyken bize karsi daha iyi oluyor..ve yine barisma yine terk etme boyle uzayip gidiyor.

bence o konuları boşver yeni bi hayat kurmaya kararlıysan kp ne demiş eşin ne demiş bi önemi yok, güçlenip ayrılmaya bak derim, kendi kendine orda geçici olduğunu telkin edersen belki biraz rahatlarsın psikolojik olarak, sonsuza kadar sürmeyecek

evi cocuklarinin ustune yapsin.evden cikma ya o gitsin.uc cocuguyla napacakmissin sen gidip.hicbir yere gitme bir yil sonra da gitme.

Sabret. Zor ama..

Bebegin biraz buyusun, nasilsa eve gelmiyor en azindan para konusunda bebek olunca belki faydasi olur...

Cok sukur kendi capimda imkanlarimda var ama doguma az kaldigi icin riske giremiyorum erteliyorum..mal mulk umrumda degil esimden cokdaha caliskan ve zeki oldugumu dusunuyorum o bir evin borcunu odeyinceye kadar ben iki ev sahibi olurum..ama cocuklar olunca isin rengi degisiyor bu adam yuzunden evlatlarimin zor durumda kalmasi gucume gider...

Yillar once bizi ilk terkettiginde gitseydim simdiye kadar coktan duzenimi kurmustum ama kizim kucuk dite kiyamadim sabrettim suan daha zor durumlara getirdi bizi keske diyorum o zaman gitseydimmm..bundan sonrada keske demekten korkuyorum omrumun emegimin bosuna gecmesi beni dusunduruyor

Sizi anlıyorum gururunuz kırılmış ama ortada çocuklar var tek başına yapmadınız eşiniz de elini taşın altına sokmalı bunda gurur yapmanızı gerektirecek birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…