- 9 Mayıs 2008
- 667
- 535
- 123
Anlaşmalı boşanma şansınız yok mu? Nafaka ve mal paylaşımında anlaşsanız. Çekişmeli uzun sürecektir çocuklar olunca. Bu süreçte dediğiniz gibiyse tekrar rahat bırakmaz sizi. Bir an önce boşanırsanız sizi rahatsız edemez.Yillar once bizi ilk terkettiginde gitseydim simdiye kadar coktan duzenimi kurmustum ama kizim kucuk dite kiyamadim sabrettim suan daha zor durumlara getirdi bizi keske diyorum o zaman gitseydimmm..bundan sonrada keske demekten korkuyorum omrumun emegimin bosuna gecmesi beni dusunduruyor
Anlaşmalı boşanma şansınız yok mu? Nafaka ve mal paylaşımında anlaşsanız. Çekişmeli uzun sürecektir çocuklar olunca. Bu süreçte dediğiniz gibiyse tekrar rahat bırakmaz sizi. Bir an önce boşanırsanız sizi rahatsız edemez.
valla ben böyle bir adama çocuklarımın rıskını asla vermem.
gerekirse 50 yıl mahkemem sürsün yine de vazgeçmem.
sanki çocukları tek mi yaptın, tabi ki hayır.
şimdi bunaldığın için bu adamla yolumu ayırayım da nasıl olursa olsun diyorsun.
belli ki bu ilk gebeliğin değil. biliyorsun çocuk büyütmenin zahmetlerini , zorluklarını. bu adama parayı pulu bırakıp gidersen bu kadar çabalamanın üstüne bir de maddi kaygı başlamamalı bence.
sen aç boşanma davanı. gerekçelerini sun. hakkına düşeni de iste. adaletin olduğu kadarından yararlan.
alıp başımı gideyim tek başıma savaşayım da mutlu olayım diye bişey malesef yok. yarın öbürgün evlatlarının aklı erdiğinde neden bizim hakkımızı savunmadın anne diyebileceğini de hesap ederek,
biraz gerçekçi düşünün lütfen.
Az once esimle telefonda konustuk gitme diyor sana cok kizgin oldugumdan o kadsr hakaret ettim diyor..sinirini mesafeni bil diyor tabi yaninda saygisiz alayci umursamayan bi tavirla gururumu oylr kirdiki yine hickira hickira agliyorum..adam ne tam birakiyor nede tam olarak sahipleniyor..beni oyuncagi olarak gormesi cok agirima gidiyor.o yuzden bir gun daha bu evde kalmak istemiyorum..bu evde olmam iyice ona koz veriyor.oyle darmadumanimki teselliye fikir almaya ihtiyacim varbence o konuları boşver yeni bi hayat kurmaya kararlıysan kp ne demiş eşin ne demiş bi önemi yok, güçlenip ayrılmaya bak derim, kendi kendine orda geçici olduğunu telkin edersen belki biraz rahatlarsın psikolojik olarak, sonsuza kadar sürmeyecek
Az once esimle telefonda konustuk gitme diyor sana cok kizgin oldugumdan o kadsr hakaret ettim diyor..sinirini mesafeni bil diyor tabi yaninda saygisiz alayci umursamayan bi tavirla gururumu oylr kirdiki yine hickira hickira agliyorum..adam ne tam birakiyor nede tam olarak sahipleniyor..beni oyuncagi olarak gormesi cok agirima gidiyor.o yuzden bir gun daha bu evde kalmak istemiyorum..bu evde olmam iyice ona koz veriyor.oyle darmadumanimki teselliye fikir almaya ihtiyacim var
eğer çocuklarınıza sahip çıkacaksa açmı tok mu umursayacaksa şimdi git ama öyle bir izlenim alamadım ben, sen bilirsin sen tanırsın kocanı en iyi tabii ki
Huyuna gittimm nafakasini verir ama inat ettimi hic umrunda olmayiz..onum eline bakmakda zoruma gidiyor.hamile olmasam asla beklemezdim ama hayattaki enbuyuk isteklerimden biru evladima kardes dunya getirmekken bu sevinci yerine huznunu yasiyorum
ya canım eski konularını bilmiyorum ben bdv ye yeni takılıyorum ama senden aldığım izlenim çok melankolik depresif bi ruh hali, belki tutumunda çok haklısın yaşamadığımdan bilemem ama bence bakış açını değiştir biraz, daha umutlu daha huzurlu daha boşvermiş görmeye çalış, hamilesin sen ne hissediyorsan hormonlar vasıtasıyla bebeğin onu hisseder, daha kendinin kontrolunü ele alaya çalış duygusal olarak, oluruna bırakma
gurur sandıgın kadar ıyı bişi değil, davulun sesi uzaktan hoş gelirOyle kararsizim...bir yanim mantikli ol maceraya evlatlarini surukleme daha hazirliklu yola cik diyor...
Diger yanim bu evden yillardir ayrilmadigim icin cok zulme maruz kaldim daha fazla eziyet etme kendine diyor..bu evde olmak hala esim tarafindan nasil olsa elimin altinda olarak algilaniyor gurum cok inciniyor.
gurur sandıgın kadar ıyı bişi değil, davulun sesi uzaktan hoş gelir
kendını toparlayana kadar kalmalısın
hayat kolay degıl
geçmiş sayfalara bakmadım. bi işin var mı, evden ayrılınca nereye gıdeceksın?Surekli bu adam musfettesi tarafindan assagulanmakta kolay degil.
Isim yok zaten calisamamda su durumda.birkac parca topragim var kimisini eker bicerim kimisini satarim elime para gecer diye dusunuyorumgeçmiş sayfalara bakmadım. bi işin var mı, evden ayrılınca nereye gıdeceksın?
Eğer ev evlilikte alindiysa ikinizindir.
Beş bin borctan korkma ya ödenir o bir şekil de git.
Neye kinlenecek adam ben onu anlamadım. Zaten ayda 1 görüyor çocukları bosaninca hafta da1 görecek. Daha sık goruseceksiniz yani bence bosanin belki görüşe görüşe aranızda düzelir. .
Ay ben senin kocani şimdi hatırladım.Adam canimizi alir yinede evini vermez.ancak mahkeneden bana satis vekaleti verilirse o zaman elime duser yola gelir
Mahkeme satis vekaleti verir mi bilmem. Benim bildigim anlasmali bosanamiyorsaniz cekismeli bosanma davasi acilir. Bosanma sonuclandiktan sonra da mal paylasimi yapilir. Neden bosanma davasi acip nafaka tazminat gibi haklarinizi almiyorsunuz?
Isi olmayip bir cocukla hamile hamile sehir degistirmek maceraya atilmak demek. Ille de bir seyler yapmak istiyorsaniz bulundugunuz sehirde de yapabilirsiniz. Sehir degistirince adam uzanamiyacak mi saniyorsunuz. Ortada cocuklar oldugu surece bu adamla bir sekilde yine muhatap olacaksiniz. Bosansaniz da adam belirli gunlerde cocuklarini gormeye gekecek. Mahkeme gorus gunleri veriyor cunku. Su anda hic mantikli dusunemiyorsunuz. Toprak satarim demissiniz de topraginizi bulundugunuz sehirden de satip borcunuzu kapatabilirsiniz. Bunun icin maceraya atilmanin anlami yok. Ben de bosandim ve sehir degistirdim ama benim bir isim vardi. Isim olmasaydi cocugumla macerayi goze alamazdim. Evden ayrilip cocuklarin duzenini bozmayin. O borc kredi cekerek de odenebilir. Siz de madem birseyler yapabilecek gucteyim diyorsunuz bulundugunuz yerde birseyler yapin. Sehir degistirince de acilar bavulunuzla geliyor. Sanmayin ki bazi seyler arkada kaliyor. Butun hersey sizin elinizde. Bence oncelikle siz bir avukatla gorusun cunku satis vekaleti falan diyorsunuz ama en iyi yolu avukat gosterecektir size. Ve sunu da soyleyim acele kararlar vermeyin. Su an psikolojiniz iyi olmadigi icin vereceginiz karar saglikli olmayacaktir. Su an icin bir karara varmayin. Kendinizi toparladiginizda, beyninizde isi cozup dogru karara da varirsiniz zaten. Bu arada bir avukata da danisin
Bin turlu fedakarlikla kotu gunler icin aldigim yeri bu adamin actigi borcu odemek icin satmammi mantikli yani..su durumda daha iyi olmam zaten beklenemez..bu adamin esaretinden kurtulmak istiyorum nasil olsa hala elimin altinda diye triplere girip beni oyuncak gibi kullanmasindan kurtulmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?