MERhaba,
İnşallah hamilesindir canım.1-2 gün bekle istersen sonrada yap testini.
8 yıllık evliyim.3 kez tüp bebek yaptırdım.1 kez hamilelik gerçekleşti ama düşükle sonuçlandı. rabbimin mucizelerine çok inanıyorum.her ay umutla bekliyorum.24-28 arası adet görüyorum.bugün adetimin 29.günü ve olmadı. kasıklarımda ağrı ve gerginlik hissediyorum. 1 kaç kezde ağzımdan metal tadı geldi.rüyamda erkek bir bebeğim varmış.ve tıpkı babasına benziyo.o rüyadan sonra hamile olduğum hissi var içimde.psikolojikte olabilir ama hep öyle hissediyorum.sizce nezaman test yaptırayım.nolur bu mübarek cuma vakti dua edin.
adet günün 1 gün geçmiş sanırım.bence kan testi yaptırmalısın çünkü adetten 1 hafta öncesine kadar sonuç veriyor diye biliyorum.hatta şuan eczaneden idrar testi alsan da sonuç verir.
işyerindeyim şuan akşamın olmasını istiyorum hemen ama zamanda geçmiyoki. tabi bide negatif sonuç almaktan korkuyorum. evliliğimde sorunlar var.eşimden dolayı çocuğum olmadığı için sürekli problem çıkarıyorum.hatta 1 yıldırda sürekli boşanmaktan bahsediyorum.eşim ailesine çok düşkün.ayrı şehirlerde oturuyoruz ama sürekli telefonla görüşüyorlar.bunu çok problem ediyorum.bi çocuğum olsa herşey yoluna girer.hiç bir şeyi takmam kafama.
evet beklemek zor oluyo ama erkendende öğrensen doktor keseyi görmeden bebek hakkında herhangi birşey söylemiyor.Yani keseyi görmeden hamilesin demiyorlar.ki keseyide 6.haftada falan görüyosun rahat rahat.
Arkadasın dediği gibi istersen kan testi yaptıra bilirsin ama ben önce idrar testinde pozitif görmeden kan testi yaptırma taraftarı değilim ama tercih senin tabi.
Evet adet tarihinden itibaren sayılıyo.
ben adet günüm 1 gün geçince yapmıştım test pozitif çıkmıştı.Ama kimisinde çok geç belli oluyo.
Sen istersen bir tane test al yarın sabah ilk idrarınla yap.İnşallah pozitif çıkar.Çıkmazsa ve adet olmazsanda bi kaç gün sonra tekrarlarsın.(doktorlar idrar testi için 1 hafta pozitif çıkarsada ondan sonra kan testi yapın diyorlar)
İlişki için bişiy diyemicem ben hamile olduğumu öğrendim ilk doktor muayenesine gidene kadar ara verdik.Doktor sorun yok diyince normale döndü herşey :)(ilk gebeliğim kalp atışı duyulmadığı için kürtaj olmuştum bende.Oyüzden tedbirli davranmak istedim)
saol kürtajı geçen sene oldum.Şimdi hamileyim 20 haftalık.
Ben Bebe Tİme diye bi markayı almıştım.Her iki gebeliğimdede 1 gün gecikmede pozitif çıkmıştı.
Miratech ve Laboquik markalarda iyi diye biliyorum.
Ama dediğim gibi sabah ilk idrarla yapmam önemli.gün içinde su falan içince testte yanılma oranı yüksek oluyomuş.Bilgine.
inşallah canım çok teşekkür ederim.akşam eve giderken alayım bakalım yarın durum neyi gösterecek.geçmiş olsun sanada ama anladığım kadarıyla şuan çocuğun var.
testi sabah ilk idrarınla yap.Çünkü gün içinde içtiğin su vb yanıltabilir.
anladım cnm,hayırlısı.Bebek yüzündenmi ayrılmak istiyorsun eşinden anlamadım?
Eşlerden herhangi birinin aile konusunda fazla pasif kalması gerçekten evliliklerde sorun yaratıyor.Zor bir durum gerçekten.Allah yardımcın olsun.Eşinle iyice konuşup sakiince durumu iyice anlattın ve bu sebepten dolayı ayrılmak istediğini söylediğin halde herhangi birşey söylemiyorsa oturup senin iyice düşünmen lazım.Boşanmakda kolay bi iş değil sonuçta yuvanı dağtmak falan.Ama bebeğim olsaydı hiçbirini takmazdım diye düşünme ozaman dahada büyük sorunlar çıkabiliyor.Aile herşeye karışmak isteyebilir vs....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?