Ne zaman test yapmalıyım yardım

panikprenses34

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
149
22
13
26
Kızlar selam öncekikle inşallah bu ay her şey gönlümüze göre olur 🙏🏻 benim reglime 5 gün kaldı diye tahmin ediyorum ( geçen ay kimyasalda ötürü gecikti o yüzden net kestiremiyorum) beyaz süt gibi akıntım var göğsümde şişkinlik ve damarlarda belirginleşme var bunlar gebelik belirtisi olabilir mi bir de Ovulasyon 2 sinde pik oldu ama 4 ünde çatlama oldu. Salı sabah yani 12 Ağustos tatil için yola çıkacağım gebelik testinde çıkar mı varsa veya kan testinde yoksa çok mu erken olur

Kızlar selam öncekikle inşallah bu ay her şey gönlümüze göre olur 🙏🏻 benim reglime 5 gün kaldı diye tahmin ediyorum ( geçen ay kimyasalda ötürü gecikti o yüzden net kestiremiyorum) beyaz süt gibi akıntım var göğsümde şişkinlik ve damarlarda belirginleşme var bunlar gebelik belirtisi olabilir mi bir de Ovulasyon 2 sinde pik oldu ama 4 ünde çatlama oldu. Salı sabah yani 12 Ağustos tatil için yola çıkacağım gebelik testinde çıkar mı varsa veya kan testinde yoksa çok mu erken olur
İnşallah canım 🌺Bence yarın kan testi verin çıkmazsa tatilden gelince tekrarlarsınız. Vücudunuz da hiç olmadığı farklı belirtiler görüyorsanız hamilelik ile ilgili olabilir tabi

Bu arada ovulasyon testi nasıl yapılıyor ve 4 ünde çatladıgını nerden anladınız bende aldım bu ay deneyeceğim inşallah olur

Bu arada ovulasyon testi nasıl yapılıyor ve 4 ünde çatladıgını nerden anladınız bende aldım bu ay deneyeceğim inşallah olur
Ben de bu ay ilk kez yaptım canım ikinci çizgi ilk çizgi kadar koyuysa pik yapmış oluyor çizginin rengi açılmaya başladığında da yumurta çatlamış oluyor diye biliyorum o günleri değerlendirmek lazımmış

Benim reglime 5 gün varken kanda çıkmamıştı canım negatifti kanda o yüzden gecikmemin 12. Gününde anca anladım biraz daha bekle bence test için erken gibi

Benim reglime 5 gün varken kanda çıkmamıştı canım negatifti kanda o yüzden gecikmemin 12. Gününde anca anladım biraz daha bekle bence test için erken gibi
Anladım canım Salı tatile gideceğim de hamile değilsem ona göre kasmadan rahatça geçireyim tatilimi istedim hamileysem de dikkat ederim diye düşündüm ama gitmeden öğrenmem mümkün olmayacak gibi 😣

Anladım canım Salı tatile gideceğim de hamile değilsem ona göre kasmadan rahatça geçireyim tatilimi istedim hamileysem de dikkat ederim diye düşündüm ama gitmeden öğrenmem mümkün olmayacak gibi 😣
Yine de istersen bir kan ver belki kanda çıkar sonuçta herkeste farklı ilerliyor dediğin gibi varsa dikkat edersin canım

Peki Salı sabah erken gebelik testi yapsam sizce varsa çıkar mı testte Silik de olsa reglime tahmini 4 gün kalmış olacak
Yani bence idrar testi için yine erken sanırım birde yapacaksanız çok iyi güvenilir bir marka alın yalancı pozitif çıkaran çok marka var çünkü

Benimde 5 gün kala testte çıkmıştı tatile gitmeden bir gün önce kan verdim ve çıktı ona göre tatilde dikkat etmeye çalıştım

Eklentiler

• IMG_3119.webp
    IMG_3119.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 13
  • 729D3DB9-DA41-43E2-B61E-981B97FC1795.webp
    729D3DB9-DA41-43E2-B61E-981B97FC1795.webp
    152,4 KB · Görüntüleme: 13
Back
X