Hem kedi manyağıyım hem de genel görüşüm;harbi ya o nasıl avatar
ilk konusu değil mi adamda peygamber sabrı var o zamaneski konularınıza da istinaden söylüyorum. sizin tedavi olmanız lazım.
yazık adama.
ben de baktım şimdi eski konularınaeski konularınıza da istinaden söylüyorum. sizin tedavi olmanız lazım.
yazık adama.
slm kizlar,
kendimle buyuk sorunum var. sanki aklimda baska birisi varmis gibi, beni habire kotuleyen. yeni evliyim, ve kocam beni sevdiigni elinden gelen herseyle gosteriyor, ama bi sorun var bizim sevgi gosterislerimiz cok farkli, ben daha cok soyleyen, sarilan, open cinsten ve o daha cok hareketleriyle gosteren birisi, mesela en sevdigim yemegi sabahin korunde yapmalar, heryere ask mesajlari yazmalar, hediyeler vs. ama bunlari yapipta bana pek guzel soz soylemeyip yada sarilip opmeyince malesef ben bu olaylari takilip diger yaptiklarini goremiyorum. beynime soz geciremiyorum, kucuk bi lafina aliniyorum ve beni sevmiyosun triplerine giriyorum. gecen gun alisverise gidelim yeni biseyler alalim sanayi, ben tersinde anlayip nasil yani benim tarzimi begenmiyosuna cevirdim. salak oldum iyice, hep kafamla savas icerisindeyim. aranizda boyle olan var mi? arkadaslarim diyor ki evliik basinda olasi seyler, birbirinize alismaniz lazim, digerinin gorudugu seyleri gorup anladigi tarza yavas yavas alisirsiniz dediler, umarim boyledir, cunku yoksa ben kendimi cildirticam. adamin sucu yok, bana rahat batiyo.
ilk konusu değil mi adamda peygamber sabrı var o zaman
önceki bi konusu da aynı şey üzerine. adamı olur olmaz bunaltıyor yani. peygamber sabrı lazım.
iyide sana önereceğimiz şeyi sen zaten biliyosunaynen oyle, kesinlikle katiliyorum, ama duzelmek istiyorum iste biliyorum yaptigimin yanlis oldugunu ve burda destek bekliyorum belki onceden benzer seyleri yasayanlar vardir diye, psikologa gitmeye su an vaktim yok ama eminim ise yarar, ilk firsatta gidicem, ama burda dert yanmak ve akil almakta bi yardim olur diye dusunmustum, fikir verenlere tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?