İstediğin sonra istemediğin sabi 4 aylık olucak nerdeyse kocanı aldıracaksın anladık bebeğe niye kıyıyorsun ne bu ya kurtulmak istiyorum bu adam 2 günde böyle olmadı heralde yapmadan önce nerdeydi aklınHanımlar merhaba istemediğim önce isteyip sonra vazgectigim anda hamile kalmışım üç aylık 13 haftalık bu adama daha fazla katlanamiyorum sözlü hakaretleri den bıktım bu çocuğu doğurmak istemiyorum kürtaj özelde falan ne kadar zamanda yapılır nasıl bir annesin diyebilirsiniz bu adam şiddete meyilli yine başlayacak kendini belli ediyo bu adamdan da cocuktanda kurtulmak istiyorum özelde falan alirlarmi ailemin yanına donucem
Madem böyle biri neden yaptınız garıbimin günahına girdiniz ne günahı var o bebeğin şimdiadam şiddete meyilli yine başlayacak kendini belli ediyo
Bunuda baska bir konuya yazmissiniz iki gundemi karar degistirdinizAyyy cnmmm hadi inşallah iki oğlum var kız için deli oluyorum en son o var bayramdan sonra cinsiyet ogrencem hadi inşallah çok teşekkür ederim ❤
Canı laf istiyordur yoksa başka açıklama olamazYasal kürtaj süresini aşmışsınız. bunu google a yazipta ogrenebilirdiniz burada insanlarin sinirlerini hopmatmak yerine
Açıcan ağzını deymiycek işte buna anlıyormusunBunuda baska bir konuya yazmissiniz iki gundemi karar degistirdiniz
Polemik yaratmaya gelmiş. Neyse oyuna gelip ban yemeyelim bos yereCanı laf istiyordur yoksa başka açıklama olamaz
Bencede Allah ıslah etsinPolemik yaratmaya gelmiş. Neyse oyuna gelip ban yemeyelim bos yere
Aynen değmez amaci linc edilmekti istedigini vermeyelimAçıcan ağzını deymiycek işte buna anlıyormusun
Yasal süre 10 hafta. 10 haftadan sonra ancak tıbbi bir gerekçe varsa kürtaj olabilirsiniz.Hanımlar merhaba istemediğim önce isteyip sonra vazgectigim anda hamile kalmışım üç aylık 13 haftalık bu adama daha fazla katlanamiyorum sözlü hakaretleri den bıktım bu çocuğu doğurmak istemiyorum kürtaj özelde falan ne kadar zamanda yapılır nasıl bir annesin diyebilirsiniz bu adam şiddete meyilli yine başlayacak kendini belli ediyo bu adamdan da cocuktanda kurtulmak istiyorum özelde falan alirlarmi ailemin yanına donucem
Yasal kürtaj süresini aşmışsınız. bunu google a yazipta ogrenebilirdiniz burada insanlarin sinirlerini hopmatmak yerine
Bu tür varlıkları görünce tövbe haşa isyanın eşiğinden dönüyorum allah akıl vermemiş ama evlat vermiş o evladın verdiği hissiyatı hissetse aklı başına gelirdi ama belliki oda işe yaramamışKimileri evlat diye yanar durur yıllarını harcar olsun diye. Kimileri de böyle verilene sahip çıkmaz. Rabbim sen canı gönülden isteyene anneliğini layıkıyla yapana nasip et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?