Ne zamana kadar kürtaj yapilir

Egitim durumunuzda yuksek lisans avukat yaziyor. Gerçekten polemik olsun diye mi açtınız bu konuyu? Yoksa egitim durumunuz sallamasyon mu?
Eğitim durumuyla ilgisi yok bence vicdan okullarda öğretilen bişi değil ki:)

Bir yanda ilk kalp atisi telefonuna zil sesi yapilan bebekler, diger yanda en az milyon defa atan bir kalbin susturulmak istenmesi. Hem de annesinin ayran gonlunden dolayi...

Hayat hic adil degil.

Allah size akil fikir versin cidden ya. Sizi gectim babayi da gectim dogmamisnbebegin gunahi ne. Valla evlilik icin ehliyet alinmali sizin gibi insanlar yüzünden.

Eğitim durumuyla ilgisi yok bence vicdan okullarda öğretilen bişi değil ki:)
Ben olaya vicdan boyutuyla bakmiyorum su an. Söylemek istediğim sey YL mezunu bir avukat ise kotu kocaya sahipse korunmayi bilir. Istiyordum karar verdim tam vazgectim bebek oldu diye sacma bir düşüncesi olmaz. Okumua eğitimli bir kadina bunu yakistiramiyorum.

Egitim durumunuzda yuksek lisans avukat yaziyor. Gerçekten polemik olsun diye mi açtınız bu konuyu? Yoksa egitim durumunuz sallamasyon mu?
Avukat olsa kürtajın yasal süresini bilir. Bize sormaz. Bu 3. çocuğuymuş. 26 yaşında 3 çocuk sahibi olup ve kürtajın yasal süresini bilmeme yüksek lisans eğitimi almış bir avukat için bağdaşmıyor.

Al bendende o kadar canım valla rabbim akıl versin ıslah etsin

Çocuk sayısını bilmiyordum. Kafasina gore bilgi girmis yani.

Ben hala bu dediklerinizinde eğitimle ilgili
olduğunu düşünmüyorum. Tamamen kişilik karakterle ilgili.

Benim ne yaşadığımı bilmiyorsunuz onun için dışarıdan olumsuz yorum yazmayın illahi birşeyleri anlamanız için öldürülmek mi lazım olumsuz yorumlara cvp yazmiycam

Ben hala bu dediklerinizinde eğitimle ilgili
olduğunu düşünmüyorum. Tamamen kişilik karakterle ilgili.
Egitimle ilgili olmayabilir ama avukatlikla ilgilidir. Kotu kocadan bosanmanin ne kadar zor oldugunu cocuklarin cektiklerini avukatlar gorur bilir.

Ben anlamıyorum gercekten. Bu adamlar hep hamile kaldıktan ya da 2-3 çocuktan sonra mı şiddete eğilimli oluyor? Yoksa başından beri öyle de siz mi göz yumuyorsunuz.

Özel hastanelerde yapiliyo diye duymuştum bende bebeyimi almak istemem ona örgüler bile ördüm ama bu adam beni bitirecek biliyorum

çocuk dediğin bereketiyle gelir. adamla anlaşamıyorsan boşan o zaman bebekten ne istiyorsun.
bir katilden farkın kalır mı sanıyorsun.
şuan kalp atışını duyduğum bebeğimi kaybetmenin eşiğindeyken şu konu o kadar acıki...
Bebeğim olsun diye uğraşan binlerce insan var ya

Bi oyuncağı alıp sonra geri iade etmekten falan bahsetmiyorsunuz.. Can bu yaaa Allah ıslah etsin adamı sevmezsin boşanırsın eyvallah ama çocuktan kurtulmak istiyorum nedir? Allah o yavruyu sizden kurtarsın inşAllah

Burda okadar cok kadin varki anne olmak isteyen okadar cok anne adaylarimiz varki her ay test yapipda en ufak bir silik cizgiyi bile gorunce havalara ucan acaba hamilemiyim diyen anne adaylarimiz oyle cokki aksama kadar el acipda dua eden allah yalvaran okadar cok anne adaylarimiz varki anne olmayi hayelliyle hergun yatip kalkan anne adaylarimiz var bizim burda daha ne durumda hangi hastaliklarla mucadele edip sonunda yavrusuna kavusa bilmek icin gun sayan o sureci atlatmaya calisan annelrimiz var burda.
KURTULMAK ISTIYORUM BU COCUKDAN NEDIR ALLAH ISLAH EYLESIN VEBALI COK BUYUK OLUR BUNUDA UNUTMAYIN VARSAYINKI ONUNLA BIRLIKDE KENDI CANINIZADA KIYDINIZ

3 gun var aramiZDA。 bu ay anne karninda kalbi duran bebek haberini okadar aldimki。 bikacgn once kontrole gittim o negatiflikle bi an kalbini duyunca nasi sukur cektim。sende bu kotu dusuncelerinden once gittuginde bi。kalbini dinle ozamanda o vicdansiz dusuncelerin kalacakmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…