Ne zamana kadar sürecek ?

nikah oluyorsunuz düğün olacak ayrılıyorsunuz çok acı bir şey ya ne diyim allah sabır versin umarım bi gün kendinize gelirsiniz mutlu olursunuz hayırlısı buymuş demekki

kendimi senin yerine koydum biran.. gerçekten dayanılması çok zor bir acı... Allah yardımcınız olsun...

Son düzenleme:
canım benimde yarın akşama kınam olacaktı 8 temmuzda ama olmadı hep dönermi diye bekledim marttta atıldı nişanlar ama seni görünce şükrettim bir daha halime öyle olsaydı ben kaldıramazdım sanırım büyük konuşmayayım ama hala hep düşünüyorumşuydu buydu diye her an aklımda ama sanırım dedikleri gibi şükretmek lazım kurtulduğumuza biz şimdi yaşayamadıklarımıza üzülüyoruz ama belkide daha ağır şeyler yaşayacaktık onlarla evlenseydik off bilmiyorum belkide teselli etmeye çalışıyoruz kendimizi bende kötüyüm bu gün hiç birşey yapasım yok ama seninle özelden konuşmak isterim eklermisin ?

öyle diyorum kuzum nasipse gelir çinden yemenden nasip değilse ne gelir elden.. diyecek bişeyimiz yok kabullendik ama canım acıyor kafam durmuyor sürekli düşünmekten başım ağrıdı iyiydim bugün başladı stresi sabahtan beri kafam zonkluyo anlamadım ya :50:

meşgul oldugun birşey olsa bu kadar düşünmezsin emin ol düşünecek başka şeylerin olur. Bir işe gir çalışmaya başla hemen.

canım bir işim var zaten..aynı yerde 6. yılımdayım..kafamı boşaltacak ve uğraşacak çok şey bulabiliyorum o konuda sıkıntım yok ama 6-7 ayda istemesi,sözü, nişanı, nikahı her şeyimizi yaptık bir buçuk yıl geçti geçecek hala mahkemeye çıkıpta derdimiz bu diyemedik..bu geçen ayrılık sürecinde görüştük her seferinde sevgimizden bahsettik bağrıştık ağladık güldük sevmeye seviyoruz ama icraata gelince onun gururu benim gururum önümüzü kapatıyor..
boşanma davası açmaya avukata kim el ele gitmiştir bilmiyorum ama ben bunu yaşadım..bu belirsizlik ve ne olacak dengesizliği korkusu var..

ben hep ya vardır ya yoktur ya aktır ya karadır diye baktım ya şimdi bu netliğimi oluşturamıyorum..sevse gelirdi diyorum sevmese 5. yıla gireceğiz ne çekti diyorum sevmese niye hep başından beri evlilikle sonuçlandırmak için konuştuk diyorum..
sevdik ama hakikaten nasip değilse elin kolun bağlanıyor hiç bişey yapamıyosun.. bunun teslimiyetini yaşayarak uzaklaştırıyorum beynimden, napayım :106::106::106:

Cigdemel daha önceki yazdığın konuyuda okudum. Zor zamanlar geçirmişsin. Sen elinden geleni yapmışsın ama karşındaki ana kuzusu anasıda bencil cadının teki. Bu işin sonu ayrılık istesende istemesende. Bunu kabul edip yaranı tedavi etmelisin. Çok yıpranmışsın. Onu hatırlatan herşeyi çıkar hayatından. Onu unutmalısın. Kolay olmayacak belki 2-3 yıl sürebilir. Ama yapman gereken bu. Bu şekilde devam edemezsin. Hayat senin hayatın kendini mutsuzluğa mahkum etme. Sen değerlisin, güçlüsün özelsin. Hayatının yeniden kurmalısın. Değmeyecek insan için akıtma gözyaşlarını.

Cigdemel daha önceki yazdığın konuyuda okudum. Zor zamanlar geçirmişsin. Sen elinden geleni yapmışsın ama karşındaki ana kuzusu anasıda bencil cadının teki. Bu işin sonu ayrılık istesende istemesende. Bunu kabul edip yaranı tedavi etmelisin. Çok yıpranmışsın. Onu hatırlatan herşeyi çıkar hayatından. Onu unutmalısın. Kolay olmayacak belki 2-3 yıl sürebilir. Ama yapman gereken bu. Bu şekilde devam edemezsin. Hayat senin hayatın kendini mutsuzluğa mahkum etme. Sen değerlisin, güçlüsün özelsin. Hayatının yeniden kurmalısın. Değmeyecek insan için akıtma gözyaşlarını.

canımmm çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için..
hani güçlüsündür başın dik gezersin sonra bişey olur kafan ileri bakarken geçmiş tutar kollarından geriye sürükler..
öyleyim mahkeme yaklaştıkça duygusallaştım farkındayım..sevgisiyle yokluğuyla başa çıkmayı öğrendim ama zor zaptediyorum kendimi..
yoruldum ya inan hep pozitif baka baka canım acısa da kendimi iyi olmaya iyileştirmeye o kadar şartladım ki hayatımdaki değişimleri hep içimde kendi kendime psikolojik zarar vererek geçirmeye çalışıyorum..hep iyi olmaya çalışmak yordu beni..
şimdi bi yandan mahkemenin ağırlığı var bi yandan etrafa umursamıyorum modunda görünmek var... amannn varda var işte her şey olacağına varır ne olacaksa olsun bir an önce geçsin gitsin istiyorum..

ayy canım şimdi detaylı okudum durumunu..canım ya ne kadar kocaman bi yüreğin var.bu zor anında bana destek bile çıkman ne kadar güçlü biri olduğunu gösterio ..
allahım sana buyuk bi mutluluk yaşatsın acın dinsin yok olsun.senin yüreğine hayran kaldım inan..
o koca kafalı eşinde (kusura bakma) seni kaybetmekle hata yapıo ama sonradan dank der ona..

pişmanlık yaşatmayı düşünmedinmi hiç..hani belki yaptıklarından pişman olurda yaptıkları hatayı görür die diorum..
bi denesen olmazmı? gerçi nasıl pişman ediceksin onu bilmiorum ama bi tavsiye falan almayı denesen..
bence bırakma eşini :( ben senin güzel yüreğine acıyı yakıştıramadım

sağolasın canım Allah razı olsun...

cümlemiz hakkında hayırlısı olsun..

şükür iyiyim çünkü bir buçuk yıldır belirsizlik yordu beni ilk saatler ağladım ama şükür sonradan göz yaşı dökmenin boş olduğunu anladım..

sağolasın canım Allah razı olsun...

cümlemiz hakkında hayırlısı olsun..

şükür iyiyim çünkü bir buçuk yıldır belirsizlik yordu beni ilk saatler ağladım ama şükür sonradan göz yaşı dökmenin boş olduğunu anladım..

ya ben bilmiorum ama kendimi kötü hissettim.
uzağımda olan birisin ama bilmiorum üzüldüm işte.kullanacak kelime bulamıorum..
ben burda kullanacak kelime bile bulamazken şimdi sen neler çekmişsindir..
allahım seni korusun..

Back
X