- 2 Mart 2011
- 1.478
- 10
- 358
- 38
- Konu Sahibi birkedigordumsanki
nikah oluyorsunuz düğün olacak ayrılıyorsunuz çok acı bir şey ya ne diyim allah sabır versin umarım bi gün kendinize gelirsiniz mutlu olursunuz hayırlısı buymuş demekki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nikah oluyorsunuz düğün olacak ayrılıyorsunuz çok acı bir şey ya ne diyim allah sabır versin umarım bi gün kendinize gelirsiniz mutlu olursunuz hayırlısı buymuş demekki
kendimi senin yerine koydum biran.. gerçekten dayanılması çok zor bir acı... Allah yardımcınız olsun...
30 kasım mahkeme tarihimiz; son ikideyim şuan![]()
meşgul oldugun birşey olsa bu kadar düşünmezsin emin ol düşünecek başka şeylerin olur. Bir işe gir çalışmaya başla hemen.
Cigdemel daha önceki yazdığın konuyuda okudum. Zor zamanlar geçirmişsin. Sen elinden geleni yapmışsın ama karşındaki ana kuzusu anasıda bencil cadının teki. Bu işin sonu ayrılık istesende istemesende. Bunu kabul edip yaranı tedavi etmelisin. Çok yıpranmışsın. Onu hatırlatan herşeyi çıkar hayatından. Onu unutmalısın. Kolay olmayacak belki 2-3 yıl sürebilir. Ama yapman gereken bu. Bu şekilde devam edemezsin. Hayat senin hayatın kendini mutsuzluğa mahkum etme. Sen değerlisin, güçlüsün özelsin. Hayatının yeniden kurmalısın. Değmeyecek insan için akıtma gözyaşlarını.
boşandıkkkk ...
sağolasın canım Allah razı olsun...
cümlemiz hakkında hayırlısı olsun..
şükür iyiyim çünkü bir buçuk yıldır belirsizlik yordu beni ilk saatler ağladım ama şükür sonradan göz yaşı dökmenin boş olduğunu anladım..