ne zor bu kocalar :(

yorgun_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
601
0
66
İstanbul
selam hanımlar sizlerle eşimin ailesi hakkında birçok defa fikir almıştım Allah razı olsun şimdi sizlerden eşleriniz hakkında fikir almak istiyorum eşim benim çok nazlı var mı sizde de böyle eş devamlı herşeye nazlanan en basit örnek eşim yemeklerden sonra hazımsızlık sorunu olduğunu söylüyor (iddiası bu !) aslında yok böyle bişey okadar çok yemek yiyor ki bu da kendisini rahatsız ediyor gece gece bana komposto yaptırmadığından tutun limanlu ballı şerbetlere kadar yapıyorum çalışıyorum ama sanki çalışmıyorum gibi davranıyor bunun gibi birçok nazlanması var sizde de var mı hanımlar böyle eş sizce ne yapmalıyım umursamadığım zaman bana surat yapıp trip atiyor kısacası sizce nasıl davranmalıyım bazen çok yorulduğumu hissediyorum

her ıstedıgını yapmak zorunda degılsınız sızınde nazlanmaya ıhtıyacınız oldugunu hatırlatmanız lazım bence tabı

keşke baştan böyle alıştırmasaydın porsiyonlarını ufalt bak sonra rahatsızlanıyorsun de calsııyorum yoruluyorum her işe yetısemıyorum de tabı bunları cilve yaparak söylersen daha yararlı olur dıye dusunuyorum ya da sende ona naz yapmaya basla ...hep analarının yüzünden şımartıp şımartıp ugrastııryolar gelınlerı

sana tavsiyem pes etmeyeceksin. ne kadar surat asarsa assın kendi kendine durumu düzeltsin boşver hiçç umursama sende başkabişeyle ilğilen onun üstüne düştükce ee tabi oda nazlanacak zaten baştada alıştıysa sendende emin nazlayacak... bence sabret bir defa nazlandırma kendi gelsin bide çalışıyormuşsun canım sanada yazık erkeğin naz isteyenide hiçç çekilmez.. sana kolay gelsin

Kocam da anlattığın gibi:)çok yiyor sonra of bende ne hastalık var diyip duruyo.midesi hazmedimiyor hızlı yiyor ama bunu anlamıyor ki:):)Bir süre çözüm bulmaya çalıştım,sonra kendi haline bıraktım,bazen gece kalkar,off midem der:)umursamam.çünkü ne söylesem bir cvbı var ama benim söyledğimi yapmıyor ki daha ne konuşayım ben.hem yardım ister hem yapmaz.en iiyisi susmak.:)sende sus zamanla alışır.sende alışırsın.

:) sanki bu türü tükenmişten allah bana vermiş tek gibi geliyordu anlaşılan bir hayli varmış eşimde söylediklerinizin aynısı yapıyor gece kalkmaları zaten beni yedi bitirdi inşllh düzelir

tşk ederim beren gerçekten haklısın hiç çekilmiyor ömrümü yedi ömrümü

Benim kocacımında oluyor bazen böyle şeyleri ama o çok Bebiş olduğu için kıyamıyorumm yapmaya çalışıyorum

koca bebekler:) bizim yapmaya hakkimiz yok naz falan ama helal olsun bn hayatta urasmam gece yarisi serbet merbet.

kendini çok yıpratmamak şartıyla biraz nazlayabilirsin ama her dediğini yapma birazda sen ona nazlan.

eşinizin yaptığı hiç hoş değil.kendisi size naz yapıyor ama siz yaptığınızda ''ne nazlısın '' diyor.sizin naz yapmaya hakkınız yok mu?bunu uygun bi dille anlatmaya çalışmalısınız.eşlerin birbirine naz yapması zaman zaman şımartması veya şımartılmak istemesi güzeldir ancak böyle tek taraflısı değil.karşılıklı sabır tüketilmeden yapılmalı.

ya inanır mısın ??? benim eşimin annesi, eşim bekarken kirli camasırlarını yıkasın die bırakıoms makineye atmaya bile üşeniomus , hatta makinede yıkandı dielim camasırlar bu seferde bekle ki assın diodu eşim ... onun için kirli olarak cıkarttığı seyi cok kez makinnin içinden cıkartıp giydiği olmuş .. yani bunların nazı bize anam .. analarına bişe diemiolar bizimde elimizden gelenin en iyiysini yapmamızı bekliolar ...aman bende basta senin gibiydm aman kırılmasın , aman üzülmesinn eeee ya been neolcam psikolojimi bozdular ailecek aman bu kadar sımartma bişe oluncada bizden kötüsü olmuo sonra ... ayyy valla sinirleniorum ya ... bırak sölensin vay buram ağrıo ,vay şuram şöle zamanla alışır üstteleme sen ... yani ilgilenmede demiorum ama onun ayarını sağla bide calışıosun yavyum ya ....

tşk ederim hanımlar öncelikle anladığım kadarıyla tek bende yok bu kocadan ALLAH HEPİMİZE BİRER ADET LÜTFETMİŞ BENİM KOCAYA BAKALIM BUGÜN KOMPOSTO FALAN YAPMICAM NE DİCEK :) BİRAZDA BEN NAZLANAYIM BUGÜN :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…