Ne zor işmiş arada kalmak

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
32
kızlar doğum yaptım bebegimin salı gun kırkı. Cıkıcak nasipse ole malum adetler yapmıycam kırk ucurma blmem ne inanmamda oyle seylere annemle bebegi yıkıycakdık fakat kayınvalidemde gelmek istedi beraber yapalım dedi eyvallah gelsin zaten bisey demem asla fakat annem kayınvalidemden nefret ediyor hatta tiksiniyor cnku nisanlıyken felan cok olay yarattılar beni cok uzduler ama ben zamanla onları unuttum mecburen cnku aile saadetim icin bazı seyleri unutmak zorundayım genede cok yakın deilim zaten ama annem ozellkle bebek bakımı hakkında hep yanımdaydı ve kayınvalidem ole pek bsey yapmaz gelipde yardım etmiyor nasıl isler yuruyor haberi yok ben evimi brakıp gelıyorum esim dger evlatlarım gtme diyebilir ama ben gelıyorum bakıcı tutunda dyeblrdm ama demedim blmem ne sabahtan beri soyleniyor moralimi bozmaya basladı sanki yapıyor ama yapıyroum dye habire soylemesi cok canımı sıkıyor ve kaynanama ben gelme kırk ucurmaya dyemem demem onunda torunu naısl olcak annem asırı kin tutan birisi valla yıldım nabıcaksam konsuuyorum da anne onlar oyle anca telefonda sunu yap bunu yap derler dugunde olanları bende unutmadım ama napalım kavgamı edelim dyorum gerekirse etceksin dyor bana şaştım valla napıcamı ? Uzun oldu k bakmayın ama
Bebehine kendin bak diyenler olucakdır zaten kendim bakıyorum annem geliyor evime yardıma arada gorumcemde gelir benim bi derdim yok kmseyle ama bu tartısmalar beni cok germeye basladı napsam blemedim valla

Annenizle konuşmayı deneyin derim..
Elbette ki gelecektir..Sizin mevzunuz başka bu başka..
Bu konuda anlayışlı olması gerekir.

Kayınvalideyin seninle bi sorunu yoksa annenin gelme demeye hakkı yok onunda torunu Annen seni dolduruşa getiriyor bi derdi varsa gitsin onunla çözsün direk söyle onunda torunu diye sana emrivaki demeye hakkı yok
Kayınvaliden deseki eşine annesi gelmesin diyebilirmi sen gelme annem senden rahatsız oluyo diye diyemez

Annenizle de aranıza mesafe koyun. Herkesle az görüşün. Anneniz yuva yıkan cinsten.

O nasilki torununa bakiyor ne yazikki kabullenecek kayinvalideninde torunu o bebek...sizlik bir durum yok hic duymayin..

Her ikiside gelmesin.Birşey yapmıyorum gelmenize gerek yok deyin olsun bitsin.Çok konuşup canınızı daha fazla sıkacaklar sonrasında belliki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…