Doğuma Hazırlık ne zor işmiş isme karar vermek..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

parpalim

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2008
49
0
286
Ankara
ben 5 aylık hamileyim, daha cinsiyetini öğrenemedik. ama kayınvalidem sen doğur ben ismini hazırladım dedi. çok zoruma gitti. o yüzden bebeğimin cinsiyeti belli olmadan adını belirlemem gerek. eşim de sonra üzülmek istemiyorsan kesinleştir dedi. şimdi harıl harıl ders çalışıyorum :)

cinsiyetini göstermediği için herkes naz yapıyo, edebinden filan diyor, kesin kızdır diyorlar. kızım olursa "NEVA" ismini çok beğeniyorum, % 90 koyacağım.
ama erkek olursa, eşim de ben de öğretmeniz ve aklımıza gelen erkek isimleri yaramaz öğrencilerimizden çıkıyo ve bir türlü karar veremiyoruz. eşim de unisex olmasın diye takmış durumda. benimde hoşuma hep böyle isimler gidiyor. napıcam bilmiyorum..
mesela : GÖRKEM , ÇINAR , TUNA :sinifsinif:

biz de sizin gibi ikimiz de öğretmendik. ve birkaç çok hoşumuza giden ismi sırf o isimdeki öğrencimizden hoşnut olmadığımız için elemek zorunda kalmıştık. ama yine de zor seçmedik yani. neva hoş bence. erkekte görkemi düşünmüştük hatta neredeyse karar bile vermiştik ama unisex oluşundan vazgeçmiştik biz de. oğluşumuzun ismi yiğit. ben eşime yiğit veya yağız nasıl diye sorduğumda güzel dedi. hangisi olsun deyince yiğiti seçti. hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin evladınızı rabbim.

Back
X