Doğuma Hazırlık ne zor şeymiş insanın çocuğuna isim bulması

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Dewrannn

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
45
0
6
İstanbul
herkese selamlar fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. UYGAR sizce bizim yakışıklı için nasıl olur ???(erkek ismi bulmak çoook zoorrr)
Farklı isimler de önerirseniz çok sevirim.(Hatta mutlaka önerin :) )

Son düzenleme:
Canm erkek ismi öyle fazla yok genelde standart isimler.Türk aile yapımızda dedelerin ismi verilir ya da 2 dedenin isimleri yakıştırılır uydurulur

Yok onlar değil daha dedeler büyük dedeler yani :1:Benm dayımın oğlu Mehmet efe kattı mesela.Valla ben de erkek isminde zorlanıyorum.Eymen güzel geliyor kulağa.Halit ismini sevyorum.Yahya var ne bileyim erkek ismi sıkıntı:)

Yok onlar değil daha dedeler büyük dedeler yani :1:Benm dayımın oğlu Mehmet efe kattı mesela.Valla ben de erkek isminde zorlanıyorum.Eymen güzel geliyor kulağa.Halit ismini sevyorum.Yahya var ne bileyim erkek ismi sıkıntı:)
Eymen hoş bir isimmiş Halit ve Yahya bana göre değil :D
Bende bugün Mahir e taktım ama dün de farklı bir isim vardı aklımda Önder

Canm bi de baktın çocuk kucağında ona bakıp isim verebilirsiniz.Benim eşim bakmadan vermem diyor:19:

bence erkekler zaten çocuğu görmeden hiçbirşeyi anlayabilecek kapasitede değiller benim içimde büyüyen bir canlı var ve ben ona ismiyle hitap etmeyi çok istiyorum çünkü işitme duyusu var ama eşim de acele etme diyor da nereye kadar acele etme sonra da oldu bittiye gelecek isim konusu

herkese selamlar fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. UYGAR sizce bizim yakışıklı için nasıl olur ???(erkek ismi bulmak çoook zoorrr)

Cnm benimde oglum olck Allah izin verirse... ege dusunuyoruz ama bilmiyorum.. kıvançta hosuma gidiyo ama aileler sevmedi.. kız icin cok isim var ama erkek icin gercektn hiiiiccc yok. Aslnda varda bize uygun deil :)

Gerçekten canım ya bu isim konusu çok zor
Daha erkek mi kız mı bilmiyorum daha da zor geliyor
Aklımda iki isim vardı hep ama iş ciddiye binince gerçekten hamile olunca hiçbirini beğenemez oldum
Allah yardımcın olsun umarım içine sinecek bebeğine uyacak bir isim bulursun:16:

kızım olsaydı adı HAYAL olacaktı.
ama benim ailemde erkek çocuk sayısı çok ve en güzel isimler de onlarda (umut-ege-deniz-arda-rüzgar-bulut-ali-taylan-toprak-özgür)
doğal olarak bize isim kalmadı :(
şuana kadar
mete-tan-cem-can-mahir-uygar isimleri geldi aklımıza ama sorun şu ki benim içim hiç birisine ısınmıyor.

ömer, aras, yiğit isimlerine bayılıyorum canım

Gerçekten canım ya bu isim konusu çok zor
Daha erkek mi kız mı bilmiyorum daha da zor geliyor
Aklımda iki isim vardı hep ama iş ciddiye binince gerçekten hamile olunca hiçbirini beğenemez oldum
Allah yardımcın olsun umarım içine sinecek bebeğine uyacak bir isim bulursun:16:

çok minikmiş bebişin ya ama şimdiden kafanın bir kenarında alternatif isimler sırala çok zor oluyor ben hep kız olursa diyordum :) bebiş şaka yaptı oğlan oluyor

Uygar güzel fakat benim önerim size Uras mutluluk saadet anlamlarını barındırıyor
ayrıca diğer hoşuma gidenlerden yazacak olursak; Mete, Kerem, Alp, Rüzgar, Enes

Uygar güzel fakat benim önerim size Uras mutluluk saadet anlamlarını barındırıyor
ayrıca diğer hoşuma gidenlerden yazacak olursak; Mete, Kerem, Alp, Rüzgar, Enes

Öncelikle tebrik ederim:)
Mahir ismi güzel ben de beğeniyorum ama sanki iki isimle kullanılınca daha hoş geliyor kulağa.
Ömer ismi de aynı şekilde. Ömer Kürşad diye düşünüyorduk kuzenime Oğuz Kürşad kondu..
Bunun yanında Doğu, Doruk, Orkutay, Ayaz, Turan, Batıkan, Altuğ gibi isimleri de çok beğeniyorum.
Bi tane klasik bir tane bu şekil birleştirmek hoşuma gidiyor.:)

Öncelikle tebrik ederim:)
Mahir ismi güzel ben de beğeniyorum ama sanki iki isimle kullanılınca daha hoş geliyor kulağa.
Ömer ismi de aynı şekilde. Ömer Kürşad diye düşünüyorduk kuzenime Oğuz Kürşad kondu..
Bunun yanında Doğu, Doruk, Orkutay, Ayaz, Turan, Batıkan, Altuğ gibi isimleri de çok beğeniyorum.
Bi tane klasik bir tane bu şekil birleştirmek hoşuma gidiyor.:)
iki isime kesinlikle karşıyım (mesleğimden dolayı özellikle )çocukların çok zorlandıklarını düşünüyorum . bir de bizim soyadımız dokuz harfli bu nedenle iki isim kullanırsak çocuk hayatı boyunca boşluk dolduracak gibi geliyor :D

aynen katılıyorum
insan kendi çocuğuna hiç bi ismi yakıştıramıyor..
büyük kararsızlıklar sonucu eninde sonunda bi isimde karar kılıyor..
kıxz erkek farketmiyor bence isim bulmak çok zor..
ben erkek çocuklarda yiğit adını beğenirim.
ayrıca sizin bulduğunuz isimlerden de uygar anlam olarak da çok güzel bence..

Back
X