Doğuma Hazırlık ne zor şeymiş insanın çocuğuna isim bulması

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aras Çınar düşünüyorum ama hala kararsızım off:( zor işmiş gerçekten çınar banko ismimiz ama ben yanına da istediğim için baya zorlanıyorum

aile içerisinde yaptığım gizli anketten ( :) ) Cem çıktı . Çınar ismi de çok güzel ama eşim noktalı harfer istemiyor kendisi bilişimci çok sıkıntı yaşamış çocuğunun da yaşamasını istemiyor :D.

çok az kaldı yaf 8 gün hiç doğacak gibi de durmuyor bebek hala yukarda ve bacaklarım çok ağrıyor oturup - uzanıp kalktıkça ama gene de yılbaşından sonra doğmasını çok istiyorum

Ben kendimi anlatmaktan fikrimi söylememişim:)) İkisi de güzel ama Cem sanki kısa yanına isim istiyor gibi Cihan hoş geldi bana cnm

Ben kendimi anlatmaktan fikrimi söylememişim:)) İkisi de güzel ama Cem sanki kısa yanına isim istiyor gibi Cihan hoş geldi bana cnm

:))) koptumçok tatlısın ama sonlara doğru artık hep kendini anlatacaksın zaten normal bişey yani isim bulma süreci bence çoook zor hatta ben neredeyse bunalıma girecektim hiçbir ismi beğenmiyordum bütün güzel isimler de yakın çevremde konuşmuş isimler olduğu için en son artık cem e karar verdik ve bizim soyadımız 9 harfli başında da bir isim geçiyor bundan dolayı eşime genelde isminden çok soy isminde bulunan isimle hitap ediyorlar :( bununla ilgili de çok sıkıntı yaşamış :D velhasılı kelam eşim kendi adı ve soyadı ile ne gibi sorunlar yaşamışsa çocuğumuzun yaşamaması için bir sürü kriter sayıp en son HAYAAATIIM ÇOCUĞUMUZUN ADINI BEN KOYACAĞIM DEMİŞTİN TABİİ Kİ SEN KOY diyerek seçimi bana bıraktı :D sonuç CEM fikir %70 eşime ait :)))

:))) koptumçok tatlısın ama sonlara doğru artık hep kendini anlatacaksın zaten normal bişey yani isim bulma süreci bence çoook zor hatta ben neredeyse bunalıma girecektim hiçbir ismi beğenmiyordum bütün güzel isimler de yakın çevremde konuşmuş isimler olduğu için en son artık cem e karar verdik ve bizim soyadımız 9 harfli başında da bir isim geçiyor bundan dolayı eşime genelde isminden çok soy isminde bulunan isimle hitap ediyorlar :( bununla ilgili de çok sıkıntı yaşamış :D velhasılı kelam eşim kendi adı ve soyadı ile ne gibi sorunlar yaşamışsa çocuğumuzun yaşamaması için bir sürü kriter sayıp en son HAYAAATIIM ÇOCUĞUMUZUN ADINI BEN KOYACAĞIM DEMİŞTİN TABİİ Kİ SEN KOY diyerek seçimi bana bıraktı :D sonuç CEM fikir %70 eşime ait :)))

bana da eşim sen adını koy diyor ama her söledigim isime de bi kulp buluyor bakalım artık hayırlısı:)) Cem bebek adıyla yaşasın cnm kurtuldunuz isim derdinden çok şükür sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım öptüm :16:

Back
X