• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne zormuş anne olmak :(((

LEYLUFER

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
82
0
86
Eskişehir
arkadaşlar tiroidi ve guatr olupta tedaviye başlayan hamile kalan varmı nasıl oluyor nasıl etki ediyor bu arada tiroid yüksek olduğu için levetron kullanıyorum yarım aç karnına yeniden tahlil verdim yüksekmiş nasıl olucak tedavi nasıl oluyor nasıl etkiliyor yardım edermisiniz lütfen artık hayalde edemiyorum çoook uzak duruyor annelik umudumuda yitiriyorum gücümde kalmadı birini düzeltiyorum biri bozuluyor allahım sen sabır ver :(((

canım hiç öyle uzak diye düşünüp kendini üzme. çok şükür herşeyin çaresinin oldugu dönemlerde yaşıyoruz. bi on sene önce olsa belki care yoktu. benim problemlerim daha farklıydı ama troidi ve guartr olup da hamile kalan insanlar gördüm. tedavi yöntemi ile ilgili maalesef bilgim yok. tek bildiğim bu rahatsızlığı olanların da hamile kalabildiği ve hamile kalınca kontrol altında tutularak doğuma kadar gidildiği. kendini üzme, bu işlerde psikoloji herseyden önemli. en kısa zamanda güzel haberlerini alırız insallah.

arkadaşlar tiroidi ve guatr olupta tedaviye başlayan hamile kalan varmı nasıl oluyor nasıl etki ediyor bu arada tiroid yüksek olduğu için levetron kullanıyorum yarım aç karnına yeniden tahlil verdim yüksekmiş nasıl olucak tedavi nasıl oluyor nasıl etkiliyor yardım edermisiniz lütfen artık hayalde edemiyorum çoook uzak duruyor annelik umudumuda yitiriyorum gücümde kalmadı birini düzeltiyorum biri bozuluyor allahım sen sabır ver :(((

canım aynı ben gibim düşünmüşsün ama inşalla düşünüğün kadar uzak değildir sana çünkü bende tiroit senin dediğin hipomu yoksa hiper tiroit hastsımısın sen
ben hipotiroit bide o yetmezmiş gibi pko var hakkımızda ne hayırlısysa o o lsun rabbim ol derse olacak ama o ol demesse yapacak bişey yok sen yinede moralini yüksek tut tatlım öptüm seni iyi bak kendine:teselli::teselli::dance:

canım hipotiroidi benim bebek sahibi olmak için mücadele ettiğim en çözülmesi kolay hastalıklardan biri ..seninde düşcektir ilaçlarla ama arada bir yükseliyor bazen tam bazen yarım içmek gerekiyor..bir zaman sonra vücudunda eksikliğini ya da fazlalığını hissediyorsun ve ona göre ilacı ayarlıyorsun..inşallah sende kavuşursun bebeğine...
ben 12 yıl önce hguatr ameliyatı oldum hipotiroidi var levatiron kullanıyorum..bazen yarım az geldiğinde tam kullanıyorum ama bazen dengesiz bir şekilde yükseliyor ama bu tiroidi fazla takmıyorum..inan ki daha önemli problemler var..3. tüp bebek tedavisindeyim cumartesi tyumurtalarım toplanacak yüksek dozda iğneyle 8 yumoşum oldu inşallah hepsi kaliteli olup döllenir..bende fsh yüksekliği problemi var..iki gebelik kaybım var..ama en büyük problemim genetik kanda pıhtılaşma problemi bebek kayıplarına neden oluyor..şimdi kan sulandırıcı iğnede kullanıcam inşallah sorunsuz kavuşurum bebeğime...eminim benden daha çok problemi olanlarda var..ayrıca prolactinimde yüksek oluyor hep onada şimdi ilaç kullanıyorum..
sende eminim en erken zamanda kavuşacaksın bebeğine moralini bozma düzelecektir herşey inşalllah

canım günaydın.. sakın bu tip şeyleri düşünme.. doktorlar herşeyin çözümünü buluyorlar çok şükür.. bende de troidit hastalığı var.. troit hormonum tüp bebek öncesi yapılan testlerde epey yüksek çıktı.. euthyrox 50 diye bir hap kullandım.. 1 ay sonra normale döndü... doktorumun söylediği bu hapı ömür boyu kullanacağım.. şu an 14 haftalık hamileyim.. çok şükür şimdiye kadar bir problem yaşamadım.. Sende Allahın izniyle isteğin bebeğine kavuşacaksın..

anne olmak ne zormus diye baslik okuyunca ,anne oldunuz cocuklariniz oldu da onlara bakmak anne olmak ne zormus gibi anladim ,,,diger konuda bilgim yok ama bence en guzeli doktorunuzla konusmak boyle ciddi bir konuyu ,tabi burdaki arkadaslarinin deneyimi de .

hepinize çoook tşkler ediyorum tahlil sonuçlarım daha çıkmamış 15 günde anca çıkarmış herşeyi hallettim insülin kullanmama rağmen onu bile aştım dr yolunda dedi ama şimdide tiroid çıktı herşeyi hallettim diye düşünürken herşey dahada karıştı bende yoruldum düşünmekten ve ağlamaktan pskolojim bozuldu artık herşeye ağlar oldum ..

Back
X