Bu yaşta hala aklına girilebiliyor dikkat et bence müstakbel eşine, soruna gelince tabi ki siz nasıl mutlu olacaksanız öyle olmalı yoksa düğünün mantığı neMerhaba kızlar
Konuya nasıl nerden baslasam bilemiyorum.
Agustos da düğünüm var nasipse.ikimiz de aynı memleketteniz köyler farklı sadece.
Ama adetler o kadar farklı ki anlatamam.
Küçümsemek istemiyorum ama köyleri çok geri kalmış.
Örneğin düğünleri kız erkek ayrı ayrı oluyormuş
Piyanist tutulmuyor
Kameraman fotoğrafçı yok
Davul köye hiç girmemis vs vs
Bunlar bize ilk düğün konuşmaya geldiklerinde ben ve nisanlim düğünü karışık istediğimizi söyledik. Tamam dediler biraz tartışmalı olsa da.
Agustos da konuşulmuştu bu konu.
Birazdan gene konuşmaya gelecekler
Köylerinde karışık düğün olamazmis bayanlar içerde erkekler dışarda oynayacakmış
Erkeklere piyanist var kadınlara yok
Normalde kız evinde çalınacak davulu da erkek tarafı tutması gerekiyor ilk evet dediler şimdi niye biz tutuyoruz diyorlar.
Yani bu şekilde baştan evet denip sonradan çoğu şeyden vazgeciyorlar.
Normalde nisanlim da benim gibi istiyordu ama ailesi onunda aklını celmis.
Tamam onların köyündeki adete karisamayiz bu zamana kadar hep böyle olmus.onlara normal geliyor
Ama ben ordaki düğünde hiç mutlu olmayacağım niye yapılıyor ki saçma geliyor hepsi
Haksız miyim sizde akıl verin bana nplur nasıl bir yol.izlemem lazım?
Şimdiden teşekkürler iyi akşamlar
Ortak karar alındı biz bişey için zorlamadik sadece biz nisanlimla nasıl olmasını istediğimizi söyledik onun ailesi tamam dedi. Ama Sonradan yapamayacaklarını uygun olmayacağını söylediler bu sefer de biz Tamam dedikNiye her şeyi en başta “ şu olacak, bu olacak “ diye kararlaştırdınız ben onu anlayamadım. Her şey istediğiniz gibi olamaz. Sizin adetleriniz varsa onlarında var. Sizin düğününüzse onlarında düğünü. Kimse karışmasın istiyorsanız ailekeri saf dışı bırakın, bütün maddiyatı nişanlınızla karşılayın. İstediğiniz gibi bir düğün yapın.
Siz isteklerinizi söylemişsiniz, nişanlınızda tamam diyerek ailesini ikna etmeye çalışmış. Ama iş ilerledikçe bu sorun olmuş. Gönüllü tamam demedikten sonra bir taraf zaten buruk olacak. Tarafın kim olduğu önemli değil ki.Ortak karar alındı biz bişey için zorlamadik sadece biz nisanlimla nasıl olmasını istediğimizi söyledik onun ailesi tamam dedi. Ama Sonradan yapamayacaklarını uygun olmayacağını söylediler bu sefer de biz Tamam dedik
Merhaba kızlar
Konuya nasıl nerden baslasam bilemiyorum.
Agustos da düğünüm var nasipse.ikimiz de aynı memleketteniz köyler farklı sadece.
Ama adetler o kadar farklı ki anlatamam.
Küçümsemek istemiyorum ama köyleri çok geri kalmış.
Örneğin düğünleri kız erkek ayrı ayrı oluyormuş
Piyanist tutulmuyor
Kameraman fotoğrafçı yok
Davul köye hiç girmemis vs vs
Bunlar bize ilk düğün konuşmaya geldiklerinde ben ve nisanlim düğünü karışık istediğimizi söyledik. Tamam dediler biraz tartışmalı olsa da.
Agustos da konuşulmuştu bu konu.
Birazdan gene konuşmaya gelecekler
Köylerinde karışık düğün olamazmis bayanlar içerde erkekler dışarda oynayacakmış
Erkeklere piyanist var kadınlara yok
Normalde kız evinde çalınacak davulu da erkek tarafı tutması gerekiyor ilk evet dediler şimdi niye biz tutuyoruz diyorlar.
Yani bu şekilde baştan evet denip sonradan çoğu şeyden vazgeciyorlar.
Tamam onların köyündeki adete karisamayiz bu zamana kadar hep böyle olmus.onlara normal geliyor
Ama ben ordaki düğünde hiç mutlu olmayacağım niye yapılıyor ki saçma geliyor hepsi
Haksız miyim sizde akıl verin bana nplur nasıl bir yol.izlemem lazım?
Şimdiden teşekkürler iyi akşamlar
Hanfendi laflariniza dikkat edin lütfen m ben kimseye çabuk demedim Bende koyluyum benimde düğünüm köyde olacak.Asil cahil sensin! Bu kafayla seninle evlenen o adama yazik asil.ilerici birini bulaydin.nisantasi ortakoy....koylulere kurban ol sen bence tirnaklari olamazsin!!!
En korktugum şey o zaten 7 yıldır beraberiz çok zorlu zamanlar atlattık bu gibi sorunlardan ötürü aramizn kötü olmasını istemem.Siz isteklerinizi söylemişsiniz, nişanlınızda tamam diyerek ailesini ikna etmeye çalışmış. Ama iş ilerledikçe bu sorun olmuş. Gönüllü tamam demedikten sonra bir taraf zaten buruk olacak. Tarafın kim olduğu önemli değil ki.
Orta nokta bulunur. İnatlaşmayın birbirinizle. Düğün zamanı ayrılan o kadar çok insan var ki.
Kız korg çalan piyanist şantör işte :)Ya birde piyanist mi düğünlerde hemde bizim düğünlerimizde
Canlı müzik gelinen son noktaydıbildiğim kadarıyla
Ya ben cahilim ya siz modernsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?