ne zormus bu isler bitse de kurtulsam diyorum bazen

Bu yaşta hala aklına girilebiliyor dikkat et bence müstakbel eşine, soruna gelince tabi ki siz nasıl mutlu olacaksanız öyle olmalı yoksa düğünün mantığı ne
 
Niye her şeyi en başta “ şu olacak, bu olacak “ diye kararlaştırdınız ben onu anlayamadım. Her şey istediğiniz gibi olamaz. Sizin adetleriniz varsa onlarında var. Sizin düğününüzse onlarında düğünü. Kimse karışmasın istiyorsanız ailekeri saf dışı bırakın, bütün maddiyatı nişanlınızla karşılayın. İstediğiniz gibi bir düğün yapın.
 
Bence düğünden daha büyük bir probleminiz var. Size ve isteklerinize saygı duymayan bir aile ve ailesi için fikrini değiştiren bir adam. Hayat sizin hayatınız. Belki uzaktan konuşmak kolay diye düşünebilirsiniz ama bir daha düşünün derim.
 
Bu gün düğünde ayrı ayrı oturtan yarın evde de aynı şeyi bekleyecek belki ileri gidip kıyafetinize vesaire laf edip değiştirmeye çalışacak. Hayatınız boyunca bununla yaşayabilecek misiniz?
 
Ortak karar alındı biz bişey için zorlamadik sadece biz nisanlimla nasıl olmasını istediğimizi söyledik onun ailesi tamam dedi. Ama Sonradan yapamayacaklarını uygun olmayacağını söylediler bu sefer de biz Tamam dedik
 
O olmaz
Bu olmaz
Dediklerinde
Öyleyse düğün olmaz
Derdim
 
Siz isteklerinizi söylemişsiniz, nişanlınızda tamam diyerek ailesini ikna etmeye çalışmış. Ama iş ilerledikçe bu sorun olmuş. Gönüllü tamam demedikten sonra bir taraf zaten buruk olacak. Tarafın kim olduğu önemli değil ki.

Orta nokta bulunur. İnatlaşmayın birbirinizle. Düğün zamanı ayrılan o kadar çok insan var ki.
 
Düğün salonu yok mu herşey bir çırpıda olur biter köylerden araç kaldırın oldu bitti
 
Bitsede kurtulsak dediğiniz şey aslında daha yeni başlıyor öncelikle bunu söyleyebilirim ve geri kalmış koy demeniz bence yanlış ayrı oturulmasi yada çalgı olmaması o koyun geri kalmisligindan değildir diye düşünüyorum
 
Koylerde boyle olur genellikle..
Benim iki Şehir de oldu kendi memleketim de salon tutuldu
Esimin ailesinin oturduğu yerde de boyle bahsettiğiniz bısey olmuştu. Çok takmadım cunku Önemli olan salondu istediğim gibi de oldu.
Sız de bence salona ikna edin ağustosa cok var
 


At nisani kurtul.cidden bak. Cahille ugrasilmaz. Ne demek bizim adetlerimizde yok. Eger kizi istiyorsan istemeye geliyorsan onu goze alip gelmissin demek
 
Asil cahil sensin! Bu kafayla seninle evlenen o adama yazik asil.ilerici birini bulaydin.nisantasi ortakoy....koylulere kurban ol sen bence tirnaklari olamazsin!!!
 
Ailesi aklını bu kadar rahat çeliyosa bence siz bu işi durun durun düşünün. Bu şimdi böyleyse ilerde napıcaksınız. Benim dikkatimi çeken yer burası oldu. Bence sizin de bu olmalı. Parçaya takılıp bütünü görmemezlik etmeyin..
 
Asil cahil sensin! Bu kafayla seninle evlenen o adama yazik asil.ilerici birini bulaydin.nisantasi ortakoy....koylulere kurban ol sen bence tirnaklari olamazsin!!!
Hanfendi laflariniza dikkat edin lütfen m ben kimseye çabuk demedim Bende koyluyum benimde düğünüm köyde olacak.
 
En korktugum şey o zaten 7 yıldır beraberiz çok zorlu zamanlar atlattık bu gibi sorunlardan ötürü aramizn kötü olmasını istemem.
Nisanlimin çabasını gormesem dediklerini kabullenemezdim zaten. Teşekkür ederim yorumunuz için
 
aramıza hoşgeldinn :):):)
nişanlın herşeye he der sonra ailesine karşı gelemez çok klasik , umarım sadece düğünde kalır bu olay .

en kolay çözüm senin daha fazla gerilmemen için o taraftaki düğüne anne baba hala falan çekirdek aileyi götür boşver ne istiyorlarsa öyle olsun sen kendi köyünde nasıl eğlenmek istiyorsan içinde ne geçiyorsa onu yap.
şimdi iki düğün yapmak çok normal arada 2 saat uzaklık olsa bile akrabalar konu komşu gelmez diye kına adı altında düğün gibi yapıyorlar kız tarafları mesela.
kafana taktıkça sen yıpranırsın ve nişanlına da ailesine düşman olursun boşver geçicek hepsi de .

Umarım ailesinden uzakta yaşayacaksınızdır evlenince.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…