Ne zormuş meğer, hâlâ yaşarken öldü kabul etmek 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben olsam amerikada ki polislerin yaptığı gibi sahte bir çocuk profili açıp o pedofil pisliği yemlerim. Onu tuzağa düşürüp direkt polise şikayette bulunurum, bana yaptığı tacizleri de anlatırım. O şerefsizi çocuk tacizcisiolarak hapse yollayıp o ananinda yüzüne tükürürüm.
Sosyal ağ kullanmıyor ki canım :KK43: yoksa mükemmel bi fikir bu

Asıl uzak durmanız gereken anneniz ve kıymetlisi. Asıl sizin yazmanız gerek, aynen şunu yazın “ asıl annenin yanı, çocuğunun yanıdır. Yanındaki sapık adam benden daha değerli oldu. Şimdi kendi çocuğumu da senden ve yanındaki sapıktan koruyacağım. Eğer yarın bir gün anneliği öğrenir de, bana yaşattıklarınızın sadece tacizden değil, koz çocuğu iken annesi tarafından korunmamak, güvenilmemek ve tacizcinin kucağına itilmekten olduğunu anladığında evim her zaman sana açık. Ama o yaratık olduğu sürece, beni ikinci plana attığın sürece seni affetmeyeceğim.”

Annen tercihi ni yapmış zaten canım . Allah yardımcın olsun üzülme dicem ama olmucak eşinle mutlu olmaya bak yolunda bahtinda açık olsun
Amin canım 🤲🏻 inan elimde değil hala etim çiğsiyor o adamın adını andıkça

Anneniz farkında ise ve güvenmiyorsa bu sizden değil annenin karaktersizliği, kendi ile ilgili sıkıntıları vardır ama siz kendinizi korumanız lazım. Çocuğunuz olursa bunlar onu da ellemek, kullanmak ister.

Hiç bir suçunuz yok. Çok şükür siz kendinizi çekmişsiniz. Böyle kocasıntarafından kızı hamile bırakılan ve senin suçundu, seni cezalandırdı diyen insanlar bile var. Nasıl bir psikoloji bilmiyorum inanın ama aslında bazıları da kendilerini suçlu hissedeceği için kabul etmek istemiyor.

Kemalim yapmaz cı bir kadın daha.
Allah ıslah etsin. Sırf kendi zevki bitmesin diye kızına "hayal görüyorsun" dediği için, 17 yaşında bir kız çocuğuyken kocada çare buldurttuğu için Allah ıslah etsin.

Anneniz farkında ise ve güvenmiyorsa bu sizden değil annenin karaktersizliği, kendi ile ilgili sıkıntıları vardır ama siz kendinizi korumanız lazım. Çocuğunuz olursa bunlar onu da ellemek, kullanmak ister.
Uzak duruyorum onlardan zaten kuzu can havliyle evlendim eşimle eşim hep bana destek ama bunların karşıma çıkıp kendilerini hatırlatmaları beni yıkıyo😔

Canim hayat herkesi farkli sekillerde siniyor. Senin sinavinda buymuski coj sukur o evden kurtulmussun ve ne kadar sansliymissin ki esinle aran iyi huzurun var. Canim her doguran malesef anne olamiyor. Sana tek tavsiyem evine esine saril. Seni etkilemesine izin verme inan bunu bilse daha fazla yapar huzurunu bozmak icin. Annenin sacmaliklarinida mumkun oldugunca evine esine yansitma zamaninda sana sahip cikmayan bir insan simdi senin hayat enerji emip mutsuz nesesiz bir olmana neden olmasin. Allah yardimcin olsun :dua:

Canim hayat herkesi farkli sekillerde siniyor. Senin sinavinda buymuski coj sukur o evden kurtulmussun ve ne kadar sansliymissin ki esinle aran iyi huzurun var. Canim her doguran malesef anne olamiyor. Sana tek tavsiyem evine esine saril. Seni etkilemesine izin verme inan bunu bilse daha fazla yapar huzurunu bozmak icin. Annenin sacmaliklarinida mumkun oldugunca evine esine yansitma zamaninda sana sahip cikmayan bir insan simdi senin hayat enerji emip mutsuz nesesiz bir olmana neden olmasin. Allah yardimcin olsun :dua:
Zaten iyiki alim var canım o da olmasa😔 ben tacizleri boyunca 4 kez intihara kalkıştım ve 1 kez de yoğun bakımda kaldım ama inanmadılar bana :KK43:

Evet haberi var ama benim hayal kurduğunu düşünüyor, 12 yaşımda başlamıştı tacizleri 😔 eşimle aram çok iyi çok şükür beni hiç üzmüyor
Bu konuda kızını hayalperest olmakla suçlayan bir anneden ne hayır gelir.
Görüşmeyin daha iyi
Geçmiş olsun yaşadığınız şey içinde :(
Kendi ailenize bakın.

Zaten iyiki alim var canım o da olmasa😔 ben tacizleri boyunca 4 kez intihara kalkıştım ve 1 kez de yoğun bakımda kaldım ama inanmadılar bana :KK43:
Canim bu olayi sadece ailene anlattiysan onlar ustunu ortmusttur. Hastanrde dr hastane polisi vs. Anlatsaydin seni koruma altina alirlardi diye dusunuyorum. Ama olan olmus canim olmusla ölmüse care yok. Sen guclu bir insansin kurtuldun oradan. Simdi kapat bu defteri psikolojini duzelt yoluna bak daha cok gencsin. Esin destekcin saolsun ama bir abla tavsiyesi ne kadar iyide olsa surekli gecmisi dusunen, surekli sacma olaylarin etkisinde kalmis nesesi gitmis bir kadin guler yuzu solmus bir kadin bir sure sonra esinde olumsuzluklara yol acar huzur , guler bir yuz hos iki kelime duymak ister bunu sakin unutma ona gore davran.Simdi onune bak allahimda sana hayirli bir evlat nasip etsin. Sen malesef bir annenin nasil olmamasi gerektigini on siradan ogrendin. Simde sen harika bir anne olacaksin ona odaklan guzel gunleri dusun:KK200:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X