Ne zormuş meğer, hâlâ yaşarken öldü kabul etmek 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
öyle iyi anlıyorumki seni. anlatılmamış ne hikayeler vardır bu konuda emin ol. insanlar böyle konular açıldığı zaman çocukluklarına geri dönuyor.
Ben az önce itiraf aldım ben ona mesaj attım şikayet edeceğimi onu affetmeyeceğimi bildiren o da bana bi mesaj attı herşeyi anlattı cevap gelince ekran SS aldım hemen riske atamazdım sildi mesajı çünkü şu an elimde delilim var yarın önce bu konu hakkında neler yapabilirim araştırıp sonra şikayette bulunacağım

Kar perisi Kar perisi kuzum perim, küçük yaşta yaşanan tranvalar asla unutulmaz, ve malesef evlensek bile peşimizi bırakmaz
Üstüne bide anne ve babamızın desteği yoksa hayat daha ağır, çnkü kaç yaşına gelirsek gelelim anne ve babanın sevgisine hep ihtiyacımız var..
Yaşadıklarına çok üzüldüm hepsine ayrı ayrı
Ama en çokta annenin yaptığına nasıl bir tacizi hayal olarak düşünür, nasıl kızını vr kendini o evden uzaklaştırmaz, nasıl kızına bu şekilde mesaj atar anlamış değilim :(
Biz anne olabilmek için aylarsır savaş veriyoruz
İçimiz gidiyor eriyoruz her ay kırmızıları görüdkçe, insanlar evlatlarına bunu nasıl yapıyor anlamıyorum
Eşinle aran iyiymiş, umarm öyle kalır, hayatta yaşayamadığını eşinle ve doğacak çocuklarınla birlikte güzel bir yuvada yaşarsınız inşallah kuzun

Bu sözleri annem dediğin kişiden duymak çok incitici sonuçta annen seni taşıyan karnında ne zorluklarla dünyaya getiren sonradan bi adam çıkıyor hayatını mahvediyor üzülme canım sana inanmayan annense bir gün seni çok iyi anlar geride kalan zamanları geriye döndürmeyi isteyebilir zaman çoktan hızlı gelip geçiyor sen cevap verme kıymetini anlar bir gün cok acı bunu annenin yapmış olması sen rabbine sığın.
Bunları filmlerde görürdük dünyanın çivisi çıkıyor sen sabret .

Kar perisi Kar perisi kuzum perim, küçük yaşta yaşanan tranvalar asla unutulmaz, ve malesef evlensek bile peşimizi bırakmaz
Üstüne bide anne ve babamızın desteği yoksa hayat daha ağır, çnkü kaç yaşına gelirsek gelelim anne ve babanın sevgisine hep ihtiyacımız var..
Yaşadıklarına çok üzüldüm hepsine ayrı ayrı
Ama en çokta annenin yaptığına nasıl bir tacizi hayal olarak düşünür, nasıl kızını vr kendini o evden uzaklaştırmaz, nasıl kızına bu şekilde mesaj atar anlamış değilim :KK43:
Biz anne olabilmek için aylarsır savaş veriyoruz
İçimiz gidiyor eriyoruz her ay kırmızıları görüdkçe, insanlar evlatlarına bunu nasıl yapıyor anlamıyorum
Eşinle aran iyiymiş, umarm öyle kalır, hayatta yaşayamadığını eşinle ve doğacak çocuklarınla birlikte güzel bir yuvada yaşarsınız inşallah kuzun
Kuzu şuan avukatı bekliyorum toplantıdaymış, pedofili ağır suç pisikolog görüşleri de delil olarak sayılıyor dedi stajyer avukat şuan elimde mesajlar da var suç dosyası oluşturup aynı ortamda kalmaya katlanabilirsem şikayette bulunacağım

Kuzu şuan avukatı bekliyorum toplantıdaymış, pedofili ağır suç pisikolog görüşleri de delil olarak sayılıyor dedi stajyer avukat şuan elimde mesajlar da var suç dosyası oluşturup aynı ortamda kalmaya katlanabilirsem şikayette bulunacağım
Elinde delil varda bu zaman kadar durduğun kabahat
Aynı ortmda bulunmaya tahammül et
Çünkü utanması gereken sen değilsin o

Böyle insanlar evlat sahibi oluyor ya deliriyorum.
Allah sizi kurtarmış. Bence telefondan, heryerden engelleyin. Tamamen ölsün. Çünkü ölmesi gerekiyor. Ama ne yazık ki kötüler yaşıyor bu dünyada iyiler erken terkediyor.
Size sabır ve mutluluk diliyorum. Allah yüzünüzü kendi ailenizde güldürsün inşallah ❤

Böyle insanlar evlat sahibi oluyor ya deliriyorum.
Allah sizi kurtarmış. Bence telefondan, heryerden engelleyin. Tamamen ölsün. Çünkü ölmesi gerekiyor. Ama ne yazık ki kötüler yaşıyor bu dünyada iyiler erken terkediyor.
Size sabır ve mutluluk diliyorum. Allah yüzünüzü kendi ailenizde güldürsün inşallah ❤
Güzel duanız için kocaman bir amin🤲🏻 ben şuan avukatla görüşme için bekliyorum şuç dosyası oluşturup şikayetçi olmak için hazırlanıyorum

Güzel duanız için kocaman bir amin🤲🏻 ben şuan avukatla görüşme için bekliyorum şuç dosyası oluşturup şikayetçi olmak için hazırlanıyorum

Güçlü kadınlara hayranım ❤ Tebrik ederim sizi yürekten. Korkmayıp savaşmanız büyük takdiri hakediyor. Allah yardımcınız olsun 🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X