Ne zormuş..

Allahım şaka mısınız siz? evlilik bu madar basit mi ya? 20 yaş civarında evlenmişsiniz zaten daha çocuk sayılırsınız evlilik için küçük bi yaş. bana kalırsa sorun tamamen sende o ağlama etme adama kötü davranma nedir ya? Bana böyle davranılsa ben bu kadar tahammüm etmezdim. Adam arkadaşlarıyla oyun oynamaya gitmiş ona bile izin(!) vermiyosunuz. bu evlilik mi yoksa hapis hayatı mı? Sana söyleyeyim, sen böyle olmaya devam edersen bu adamn iyice bıkar senden aklını başına al. adamı bunaltma. Arkadaşlarına bile karışıyosun bu nedir

İşte bu yüzden küçük yaş evliliklerine şiddetle karşı çıkılıyor. 20 yaş nedir Allah aşkına. 20 yaşında insan ev sorumluluğunu alabilir mi? Neyse ki hamile kalmamışsınız...

Akşama kadar hiçbirşey yapmayıp nasıl yatar bir insan ya ne yiyodunuz peki yapan yok eden yok ev işini kim yapıyordu kusura bakmayında it bağlasan durmaz pis bir evde
Birde düzeltmeli miyim diyorsunuz şaka heralde

Allah aşkına hatalarını yazmışsın işte.. yan gelip yatmak da ne.. çalışırsın yapamazsın amenna.. kaldı ki o zamanlar bile küçücük fırsatlar değerlendiriliyor..
:işsiz:
ilk evlendiğimde eşime kahve mi istersin çay mı ? meyve mi istersin pasta mı ? diye sorardım sürekli.. bu hizmet değil eşine hörmettir.. :KK14:
sen evliliği anlamadan evlenmişsin.. :işsiz:

20 yaşında evlendim 4 yıllık evliyim ve bir çocuğum var. Akıl yaşta değil bastadir. Benim kayınpeder 60 yaşında ama 6 yaşındaki çocukla iddalasiyor:KK14:

Bir anda alışık olmadığın hayata uyanınca agresiflesmissin.Yaşınız çok küçük ama o yaşta evlenip ev geçindiren de yok değil.Neyse siz hatanızı anlamışsınız zaten
Ev geçindirmek konusunda size tavsiye veremem ama şunu diyebilirim eşinizi kaybetmek istemiyorsanız bu kadar hırçın olmayın

Simdi siz evde dadim, yardimcim vardi falan yazmissiniz ya!
Iste onu yapmayacaktiniz.
Bu tarz uyeler kknin en sevmedigi kisilerdir. Pek olumlu yanit beklemeyin.
Evliligi bitiren şeyler sizin davranislariniz olmus.
Eger degistiginize inaniyorsaniz, esiniz de hala istiyorsa tekrar deneyebilirsiniz bence.

Bana göre sen suçlusun bu anlattıklarında kimse seni çekmez siz birleşin yine ayrılırsınız

Sorumluluk almayi öğrenmeden neyi duzeltebilirsin? Sen en iyisi dershaneye git..Tekrar evlenip ne kendini ne eşini yipratma..

iyi akşamlar hanımlar uzun zamandır takip ediyordum ve artık hepinizi ailem gibi görmeye başlamıştım ve yazmaya karar verdim .
Eşimle çok severek evlendik 2 yıllık beraberlikten sonra onun ailesinin beni istememesi sebep yaşımızın küçük olmasıymış ve evliliğimize düğünümüze yeterli yardımları yapmamasına rağmen ailemin desteğiyle evlendik. Eşimle bir sorunum yoktu onu çok seviyordum onunda beni çol sevdiğine emindim. Yalnız bir sorun var ki ben hep çok bunaltan aramayınca defalara arayan merak eden sürekli beni seviyor musun beni aldatır mısın diye sorular soran bir paranoyaya dönüştüm be yazık ki. Doğal olarak karşındakini çok sıkıyordum ve evlenmeden öncede bunalıp benden 2 kez ayrılıp tekrar dönmüştü. Sonra evlendik ve babasının yanına gittik. Muğla'ya. Bu arada ben ve eşim 20 yaşındaydık. Orda ilk başta herşey güzeldi ama ilerleyen Zaman'larda benim ev işlerinden pek anlamamam geç kalkmam ailesine özellikle babası ve halasına sıkıntı oldu. Aynı evde yaşıyorduk.eşim bana hiç kızmadı ama benden uzaklaşmaya başladı. Onuda hala sürekli bunaltmaya devam ettim. Babam bizimle kalsın ister misin dediğinde hayır diyordum her gün ben ailemi özledim diye ağlıyordum . Ailem istanbuldaydı. Ve bir gün eşim babasıyla konuşup eve geldi ve ayrılıyoruz seni görüşcem babanın evine dedi ve beni bıraktı. Çok seviyorum ama olmuyor diyordu. 2 ay sonra ağlayarak geldi ve hepimizden özür diledi beni Mutlu edemediği için beni ondan kurtarmak istediğini söyledi. Bu arada eşimin aldatmadığımdan emindim. Biz tekrar bariştık bir yıl herşey güzeldi kendi evimizde istanbuldaydık ancak bir yıl sonra yine aynı şeylet oldu. Ben evime hiç özen göstermedim alışamadım yemek yapmazdım temizlik yapmazdım evim berbat haldeydi eşim çalışır ben akşama kadar yatardım gelincede paspal Bi şekilde karşılardım. Son Zaman'larda sürekli onun yanında onu aileme şikayet etmeye başladım çünkü küfür ediyordu kötü davranıyordu vurmuyordu aldatmıyordu ama saygısıydı. Bi gün telefonda gelin beni bundan kurtarın dedim o duydu ve dahada büyüdü olaylar. Bi kaç gün sonra eşimin işte yarım saat işi olduğunu ve geç geleceğini söyledi iş yerine gittim ve yoktu erkek arkadaşlarıyla pes oynamaya gitmişti. Asla izin vermeyeceğimi bildiği için yalan söylediğini düşünüyorum ama o haber vereceğini ve metrodan çıkmayı beklediğini söyledi. Ben bıraktım annemlerde gittim. Bu arada onun kimsesi yok benim ailem istanbuldaydı sadece. Beni Bi kaç gün gel aradım diye özledi ama ben güya burnu sürtsün diye artık burda kalacağım dershaneye gideceğim falan dedim. O hala sevindim sevgilim Mutlu ol ama evimizden git diyordu. Bi kaç gün sonra pişman olup döndüm bana iyi davranıyordu ama ben hala aynıydım en son bana gece Can'ım börek istedi yapar mısın dedi ve ben işim gücüm yok onla mı uğraşcam yapamam dedim ve ipler koptu. Bu son damlaydı istemiyorum ayrılıyoruz yarın git babana dedi ve ne dediysem kar etmedi. Sonrada boşandık. Ben kendinin suçlu olduğunu düşünüyorum. Şu an tekrar konuşuyoruz 3 aydır ve hala çok seviyoruz. Sizce kim suçlu bu evlilikte kendimi düzeltmeli miyim ve dönmeli miyim?
Evliliğin sorumluluğunu farkina varamamışsiniz. Bende 20 yaşının bitiminde evlendim 1 yıla girecek evliliğim hep okul hayatım vardı temizlik yemek konusunda hiç bir şey bilmiyordum annemden gördüğüm kadardı bilgim. Yemekleri yemek kitabından ve internetten baka baka öğrendim şuan gayet iyi yemek yapiyorum evimide temizliyordum küçük evlenmekle bir alakası yok hamile kalmadan evvel her gün eşime sevdiği yemekleri yapmaya çalışır onun geleceği saatte sık bir şekilde onu karşılardim. Deneme konusunda ise bir evin sorumluluğunu alabilecek şekilde hissediyorsanız deneyin yoksa bu konuyu kapatın bence

Ne kadar saçma yorumlar yapılmış,kadın börek olayı son nokta oldu diyor,börek yüzünden mi boşandınız diyorsunuz!Öncesi var,iş yapmam,yemek yapmam,sürekli ağlarım,paspal çıkarım karşısına diyor

biraz daha olgunlaşıp devam edebilmelisiniz. emin olduğunuz şeyleri karşıya sormak sıkar gereksiz şeyler yapmayın...eğer ev sorumluluğunu kaldıramıyorsanız çalışın, ev işleri için yardımcı bir bayan tutun.

İkinizde evliliğe hazır olmadan evlenmişsiniz.Eşinin ailesinin yanında yaşamanızda tuz biber olmuş.Ailemi özlüyorum diye ağlıyormuşsun.

Tamam yemek temizlik bilmiyorsun ama bazı şeyler için ufak ufak çaba gösterebilirdin.Eşinde olgun değilmiş ki hemen ayrılalım demiş..Evlilikle ilgili beklentilerinizi iyice konuşun tartın öyle karar verin.3 ay az bir süre bence.Emin olmadan yeniden evlenmeyin.Hala seviyorsanız öncelikle ayrı bir eve çıkın sende yemek ve temizlikle ilgili birşeyler öğrenmeye çalış beraber yapın.Sevgi ve sabırla herşeyin üstesinden gelebilirsiniz

Back
X