Aslında ben kimseyle konuşmuyorum. Fakat böyle tipleri mıknatıs gibi çekiyorum. Adamların bakışlarından bile belli oluyor. Çok geçmeden de dökülen oluyor.Dertlerinin cinsellik olması doğal da sana direkt cinsel yönden yaklaşıyorlarsa ya yanlış imaj çiziyorsun, ya yanlış insanlarla konuşuyorsun...
Nerede karşılaşıyorsunuz bu tür erkeklerle? İnternet ortamında mıBen bu erkekleri anlamıyorum. Ve birçoğundan da nefret ediyorum. Neden tek dertleri cinsellik? Artık iyice azıttılar en başından direkt bu yönde bir niyeti olduğunu söyleyen bile var. İnsan ne cevap vereceğini şaşırıyor. Siz ne düşüyorsunuz?
Bir kısmı sosyal hayattan bir kısmı netten. Mesela birisi ile arkadaşlık yapmak istemiştim. Adam cinsellige yanaşmıyorum diye beni başından def etti. Hiç böyle birşey beklemiyordum.Nerede karşılaşıyorsunuz bu tür erkeklerle? İnternet ortamında mı
Allah iyilerle karsilastirsin diyelim. İnsanları iyi analiz etmek lazım ya, kötü insan çok ama iyi insanlar da var.Laf ederim çünkü bu insanlar sağlıklı değiller.
Bir kısmı sosyal hayattan bir kısmı netten. Mesela birisi ile arkadaşlık yapmak istemiştim. Adam cinsellige yanaşmıyorum diye beni başından def etti. Hiç böyle birşey beklemiyordum.
Canım çok severim Perran Kutmanı... Zaten bende onun moduna giriyorum. Ne demek bu ha ne demek? Hem de benim gibi gencecik bir kıza..Aşkından ölüyorum deyip yanaşınca da istedikleri olmuyor adamların,kandırıldım diyor kızlar.
En baştan söylemesi iyidir,
Avatar da konuya pek uygun,özenle seçilmiş gibi.
Ben bu erkekleri anlamıyorum. Ve birçoğundan da nefret ediyorum. Neden tek dertleri cinsellik? Artık iyice azıttılar en başından direkt bu yönde bir niyeti olduğunu söyleyen bile var. İnsan ne cevap vereceğini şaşırıyor. Siz ne düşüyorsunuz?
Sanırım kendimi iyi ifade edemedim. Benim çevremde böyle insanlar yok. Bu insanlar alakasız yerlerde karşıma çıkıyor. Üstelik ben soğuk sert bir ifadeye sahibim. Bence bu durum ilişkilerin ve kişilerin dönüşmesinden kaynaklanıyor. Yozlaşma kültürü de bunu besliyor.33 yasindayim bir cok flortum bir evliligim simdi uzun bir evlilige giden bir iliskim.cok asi bir lisede gencligim ist.iyi bir unvtesinde genckizligim gecti.
Sayisiz erkek arkdasim vardir.hatta dun ilkokuldan aradi biri sizin o taraftayim hadi kahve icelim diye.hic bir zaman cinsellik seks muhabbetine getiren olmadi.o sekilde ilerlemedi konusmalarimiz hic kimseyle.eski esimle evlenmeden birlikte oldum ama ben istedigim icin.hatta ilk birlikteligimizden sonra oturup aglamisti : ))
Bilmiyorum arkadas secmek cok onemlidir.babam hep bu ögutle buyuttu bizi.cevrenizi degistirseniz belki iki ayri cinsinde dost arkadas olabilecegini.isin sekse baglanmayacagini gorebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?