• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne

surak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
1.181
1.845
133
31
Ben bu erkekleri anlamıyorum. Ve birçoğundan da nefret ediyorum. Neden tek dertleri cinsellik? Artık iyice azıttılar en başından direkt bu yönde bir niyeti olduğunu söyleyen bile var. İnsan ne cevap vereceğini şaşırıyor. Siz ne düşüyorsunuz?

Dertlerinin cinsellik olması doğal da sana direkt cinsel yönden yaklaşıyorlarsa ya yanlış imaj çiziyorsun, ya yanlış insanlarla konuşuyorsun...
Aslında ben kimseyle konuşmuyorum. Fakat böyle tipleri mıknatıs gibi çekiyorum. Adamların bakışlarından bile belli oluyor. Çok geçmeden de dökülen oluyor.

Insanin niyeti her sey olabilir.
Begenmiyorsaniz o kisileri yakininizda tutmayin.
Herkes boyle degil. Size hep bunlar denk geliyorsa kendinize uygun olmayan ortamlardasiniz demektir.
Bence niyetini ilk bulusmadan belirtenlere laf etmeyin. Herkesle anlasmak uyusmak zorunda degilsiniz orda bitirin gitsin. Sizi kendine baglayip asik edip niyetini sonra soylese daha mi iyi?

Ben bu erkekleri anlamıyorum. Ve birçoğundan da nefret ediyorum. Neden tek dertleri cinsellik? Artık iyice azıttılar en başından direkt bu yönde bir niyeti olduğunu söyleyen bile var. İnsan ne cevap vereceğini şaşırıyor. Siz ne düşüyorsunuz?
Nerede karşılaşıyorsunuz bu tür erkeklerle? İnternet ortamında mı

Laf ederim çünkü bu insanlar sağlıklı değiller.
Nerede karşılaşıyorsunuz bu tür erkeklerle? İnternet ortamında mı
Bir kısmı sosyal hayattan bir kısmı netten. Mesela birisi ile arkadaşlık yapmak istemiştim. Adam cinsellige yanaşmıyorum diye beni başından def etti. Hiç böyle birşey beklemiyordum.

Laf ederim çünkü bu insanlar sağlıklı değiller.

Bir kısmı sosyal hayattan bir kısmı netten. Mesela birisi ile arkadaşlık yapmak istemiştim. Adam cinsellige yanaşmıyorum diye beni başından def etti. Hiç böyle birşey beklemiyordum.
Allah iyilerle karsilastirsin diyelim. İnsanları iyi analiz etmek lazım ya, kötü insan çok ama iyi insanlar da var.
İnternetten de tanışmaya karşıyım ben.iyice ayağa düştü internet,herkesin evine girdi,internette kötü niyetli insan daha çok gibi geliyor.

Aşkından ölüyorum deyip yanaşınca da istedikleri olmuyor adamların,kandırıldım diyor kızlar.
En baştan söylemesi iyidir,
Avatar da konuya pek uygun,özenle seçilmiş gibi.
:KK53:

Aşkından ölüyorum deyip yanaşınca da istedikleri olmuyor adamların,kandırıldım diyor kızlar.
En baştan söylemesi iyidir,
Avatar da konuya pek uygun,özenle seçilmiş gibi.
:KK53:
Canım çok severim Perran Kutmanı... Zaten bende onun moduna giriyorum. Ne demek bu ha ne demek? Hem de benim gibi gencecik bir kıza..

En başından bunu söyleyen kişilerin diğerlerinden daha dürüst olduğunu düşünüyorum.
Evlenrcrğiz diyr boş vaad verenler daha tehlikeli.

Eninde sonunda her erkegin bu yonde istegi oluyor ama sizin karsiniza cikanlar ilgincmis yani en basta soylemek enteresan

33 yasindayim bir cok flortum bir evliligim simdi uzun bir evlilige giden bir iliskim.cok asi bir lisede gencligim ist.iyi bir unvtesinde genckizligim gecti.
Sayisiz erkek arkdasim vardir.hatta dun ilkokuldan aradi biri sizin o taraftayim hadi kahve icelim diye.hic bir zaman cinsellik seks muhabbetine getiren olmadi.o sekilde ilerlemedi konusmalarimiz hic kimseyle.eski esimle evlenmeden birlikte oldum ama ben istedigim icin.hatta ilk birlikteligimizden sonra oturup aglamisti : ))
Bilmiyorum arkadas secmek cok onemlidir.babam hep bu ögutle buyuttu bizi.cevrenizi degistirseniz belki iki ayri cinsinde dost arkadas olabilecegini.isin sekse baglanmayacagini gorebilirsiniz

33 yasindayim bir cok flortum bir evliligim simdi uzun bir evlilige giden bir iliskim.cok asi bir lisede gencligim ist.iyi bir unvtesinde genckizligim gecti.
Sayisiz erkek arkdasim vardir.hatta dun ilkokuldan aradi biri sizin o taraftayim hadi kahve icelim diye.hic bir zaman cinsellik seks muhabbetine getiren olmadi.o sekilde ilerlemedi konusmalarimiz hic kimseyle.eski esimle evlenmeden birlikte oldum ama ben istedigim icin.hatta ilk birlikteligimizden sonra oturup aglamisti : ))
Bilmiyorum arkadas secmek cok onemlidir.babam hep bu ögutle buyuttu bizi.cevrenizi degistirseniz belki iki ayri cinsinde dost arkadas olabilecegini.isin sekse baglanmayacagini gorebilirsiniz
Sanırım kendimi iyi ifade edemedim. Benim çevremde böyle insanlar yok. Bu insanlar alakasız yerlerde karşıma çıkıyor. Üstelik ben soğuk sert bir ifadeye sahibim. Bence bu durum ilişkilerin ve kişilerin dönüşmesinden kaynaklanıyor. Yozlaşma kültürü de bunu besliyor.

En basindan niyetlerini soyleyen erkekleri durust bulan kadinlara hayret ediyorum. Iliski baslamadan nasil boyle bir sey soylenir ki? Bu, zamanla duygularla birlikte gelismesi gereken bir sey degil mi?

Senin hareketlerinden, imajından kaynaklı olabilir. Sergilediğin tavırlar açık kapı gibi ise kusura bakma aklımdakini başka türlü cümleye dökemedim.

O sebepli olabilir.

Zira çok sevgilim oldu hiç birisi direkt cinsellik istediğini yüzüme vurmadı veya çaktırma yapmadı.
Yada o tarz hareketlerde bulunmadı.

Back
X